Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Ay aynı ben, bizim neslimiz yanlızlığı seviyor ama bizden önceki kuşak kalabalık seviyor haliyle anlaşamıyoruz

Bende bayramda kandıller de arayacağım bı tek o kadar.eşim annemı bı kandılde falan arar. Normalde hıc aramaz. Mesafeli olcam kendılerı istedi bunu

Bende bayramda kandıller de arayacağım bı tek o kadar.eşim annemı bı kandılde falan arar. Normalde hıc aramaz. Mesafeli olcam kendılerı istedi bunu
Valla zor cnm ben şuan o kadar yapamam , haftada bir muhakkak kısa konuşmamız olmak zorunda , bende gönülleri olsun diye kısa konusup kapatıyorum

iyide kaynananı niye arıyosun ki kocan anneni babanı arıyomu yooo eee valla bu kadınlar asla akıllanmaz banane kaynanadan yaa ne ararım neden ararsa acarım net....

iyide kaynananı niye arıyosun ki kocan anneni babanı arıyomu yooo eee valla bu kadınlar asla akıllanmaz banane kaynanadan yaa ne ararım neden ararsa acarım net....
Eşim beklıyor ama aramamı, aramızın iyi olmasını. Şimdi kestim aramayı. 1haftadır aramıyorum ben. Ararsa kısa konusurum, soru sorarsa öylesine cevap vercem. Eşim kandil bayram harıc aramaz zaten. Aklıma mı gelıyo annenı aramak işten gücten dıyor

Gerçekten pes diyorum bazı yorumlara. Nasıl iletişim sorunları yaşıyorsunuz hayret ediyorum.
Konu sahibi nişanlıyken gayet arayıp soruyor hatta kendi ailesinden kurtulacağı için gün sayıyordu daha bir dolu detay da var ama ben yoruldum artık. Buna ne diyeceksiniz?

Kaynananı niye mi arıyorsun gerçekten?
Eşinizin annesi olduğu için olabilir mi?
Eşiniz de sizin anne babanızı arıyor olmalı mesela
Böyle eşler seçseniz belki daha sevgi dolu bakabilirsiniz dünyaya

Kaynananı niye mi arıyorsun gerçekten?
Eşinizin annesi olduğu için olabilir mi?
Eşiniz de sizin anne babanızı arıyor olmalı mesela
Böyle eşler seçseniz belki daha sevgi dolu bakabilirsiniz dünyaya
valla herkes kendi anne babasını arasın yapmacık olmaya gerek yok insan yeri geliyo kendi annesiyle konusmuyo heleki kaynana şov hareketini sevmem ben gercekciyim aramam aramasını istemem mümkünse evimede gelmesin allahtan uzak ben gitmiyorum zaten bayramdada esim gider izini 24 saat gecmeden gelmek zorunda cıngar cıkara cıkara 1 gune cektim öyle modern kaynananm olduda benmi aramadım valla entellektüel söyle sarı saclı aslıı gıyen kahve icmeyi gezeyi turları seven kadını köle olarak degil hayat arkadası olarak gören vs vs vs bi kaynanam olsa bende ayda bi ararım ama böyle köylü kurnazı tiplerden allah herkesi uzak tutsun

aptal da ondan baska bisey degil hicbi erkek ailesi zaten seni kendi ailenden cok düsünemez var öyle tipler hayat misyonu kendimi kocama kocamın ailesine beyendiriyim manyak diyorum kuzenım var tabi ugcu diyim biraz siz anlayın gündüz oturmsına kaynanasına gidip bulasık makinesi bosaltmak nedir ya nasıl bi yuzgoz lük bu sonra kaynanam evimden cıkmıyo sürekli bizi cagrıyo diye yazarlar eee sen annene yapmadıgın seyi kaynanana yaparsan seni eşşek gibi kullanır

Sormaz mıyım tabıkı soruyorum. Yok bızımkıler senı kızı gıbı görüyor, sen kıymet bilmiyorsun falan dıyor. Benım ıse gitmekten anneni aramak aklıma mı gelıyor dıyor
senin mendebur ananı aramak hiç icimden gelmiyo desene ne olur yanii allah askına erkekleri tepenize cıkarıyonuz sonra ananasın danasına teyzesine halasına hizmetci oluyosunuz bozun arayı gitsin zaten beni ailesiyle iyi gecinmem icin seviyosa hic sevmesin yallah yoluna

Modern kaynana tiplemenizden sonra gerisine cevap vermeye gerek duymuyorum
Çok farklı kulvarlardaymışız meğer
Ama acaba siz o hayalinizdeki kaynanaya uygun musunuz?
Pek sanmıyorum
Belki ondan sizi bulmamıştır öylesi
Allah dağına göre kar veriyor sonuçta

Bugün de dıyor ki. Annem sana naptı sevmiyorsun annemı dıyor. Seviyorum saygı sevgi gösteriyorum dıyorum. Ama esım süreki gıdelım, sürekli konusalım ıstıyor. Ben nısanlıyken tamam arıyordum ama o zaman baskı yoktu. Suan karısıyor herseye. Bende aramayı kestim

Bende aynı dertten muzdaribim eşim beyle iki gündür bi evde iki yabancıyız yemekte kahvaltıda bir aradayız geri kalan zamamda ben mutfakta o salonda. Sebebini anlatayım artık patlamak üzereyim yoksa içime atmaktan yoruldum. Cuma akşama kv görüntülü aradı eşimi her gün birkaç kez konuşuyorlar zaten görüntülü eşim ailesine ve görümceme resmen bağımlı. Benimde ailem var ama bu kadar abartmıyorum. Neyse eşim konuştu bana çevirdi kamerayı naptın anne dedim duymazdan geldi neyse hadi görüşürüz dedi kapattı eşim de bozuldu duymadı herhalde dedi e duymadı da kamerada damı görmedi Bende sinirlendim tabi ne bu trip ne oluyo dedim eşime oda e kadını aradığın mi var kendi anneni hergun ariyo da bilmem ne de kavgaya tutuştu. Ben sakince diyorum ki bak hergun kahvaltıda konuşuyoz akşam konuşuyoz daha napcam dedim (ve hepsinde görüntülü gına geldi artık) E ya ben arıyorum ya onlar arıyor ben konusuyorum dedi telefonu sana çevirmesem konuşmazsin dedi ben çıldırdım artık napiyim telefona mi atlayim dedim öyle yada böyle zaten günaşırı aranıyor bende yanında konuşuyorum konusmamazlik etmiyorum ama bu yetmiyormuş benim kendim aramam gerekiyormuş 4-5 kere konuşalım ozaman dedim ne farkediyor sen aramissin ben aramisim sonuç olarak konusuyorum. Ayrıca sende benimkileri aramiyorsun hiç ama ben sana bişey demiyorum senden böyle bi beklentim yok seninde bana olmasın dedim. Arayacağım varsa da içimden gelmiyor çok soğudum artık bu tavırlardan kv çok konuşur boş konuşuruz sıkılıyorum. Ailecek telefonda konuşmaya bağımlısıniz sıkıldım artık dedim. Benimde anam babam var abilerim var biri şehir dışında hatta günluk sadece annemi ararim ve 3dk yi geçmez iyi olduğunu bilir kapatırım ben sevmiyorum telefonda konuşmayı zaten normal de konuskan biri de değilimdir. Ben abilerimi babamı bile aramıyorum belki 2hafta belki ayda 1 konuşurum. Ne garezim var sana dedim. Anlamıyorum gerçekten gider kalırız görümcem de kv de onlar gelir agirlarim hala yaranamiyorm. ikimizin de ikinci evliliği ilk olsaydı kesinlikle boşanma derecesine getiriyor bu bağımlılık şimdi beyfendi hem suçlu hem güçlü maç izliyor salonda ben hatalı olsam kaç kere gider gönlünü alırdım ama artık saldım ne olursa olsun

Sen tabi ki haklısın. O senin anneni arıyor mu ki sen arayacaksın. Günde 1kez bile çok bana göre. Hayır ne konuscak sın o kadar. Senın annenle konusuyor mu görüntülü. Bence hıc kafana takma. Kendı kendıne tribe gırsın. Cıkar elbet o trıpten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…