- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kesinlikle. Hitap sekline bıdaha bırsey demıyecegım. Zaten annesıne gitmesine bırsey demıyorum.Hitap şekline bi yorum da bulunmayın.
Dalga geçmeyin.
Bu iyi sonuç vermez.
Atatürk e annesi de paşa dermiş ve oğlu ülke kurtardı kurdu.
Evrene yayılan gerçekten bı enerji var konu da.
Sizin kocanız paşa olmaz da, çok şanslı biri olur.
Gidin kalın annenizde, o da annesinde kalsın. En iyi yöntem bu.
Hiç tavır koymayın ama eşinize.
Maden annenizi hiç aramıyor kendi annesine nasıl bı kraliçelik uygun görüyor ise başbaşa yaşasınlar.
Bide bu tiplerin herşeyi bilmesi yok mu?
Bana üvey görümcem bile evlendiğimde neler yapmaya kalktı. Ve benden de baya küçük.
Bu biraz seviye, mediniyet, görgü, yaşam tarzıyla ilgili.
Evlenirken boşuna aile önemli denmiyor.
Memnun değil sana belli etmek istemiyorEvet. Zaten hergün esımı arıyor bu sefer. Ama esım halinden memnun
Bilmiyorum ki. Memnun gıbı duruyor ama o da sıkılır benceMemnun değil sana belli etmek istemiyor
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnmBende sehır dısına gıtmek ıstıyorum arttı k
Zaten atanınca mecbur gıdecegım. Ama geri buraya gelmek istemiyorum. Hayır bu kadar darlanmaz ınsan. Sankı tek onların evladı varHakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm,ama yeni şehire gidince yeni bir hayat ,yeni insanlar ,bilmediğin bir yer, ailen yok yanında ,yani onlar yüzünden evinden barkından ,düzeninden ,eşin dostun ailenden ,olma boş yere sende ailenle arkadaşlarınla görüş hatta arkadaşlarınızı eve çağır .kafana takma sonra hasta olursun bak , eşini haftada bir gönder gitsin .ona ne kadar çok kötü davranırsan onu o tarafa o kadar cok bağlarsın
Benimki ilk defa geçen of dedi baktım bunalmış tıpkı benim bunaldığım gibiBilmiyorum ki. Memnun gıbı duruyor ama o da sıkılır bence
Aynen bende. Sanki sözlü sınav yapıyorlar. Ama yüz yüzeykende çok soru sorarsa valaha eşim cevap versin ben sıkılıyorum bu kadar sorudan dıycem. Taramalı tüfek gibi hersey sorulmaz ki ya. Utanmaz cinsel ılıskıyı de soracak. Oo bizimki soslarını şöyle kullan falan anlatıyor. Yahu o kadar cahil degilim. Şükür bılıyorum. Bilmedıgımi de netten bakıyorum. Gene onlara sormuyorum. Herkesin düzeni farklı yani.Ben anlamıyorum bu eş ailelerinin /kayınvalidelerin gelinlerine kendi düzenlerini "öğretme" aşklarını! Hani birşeyin nasıl yapıldığını merakedip sorsanız neyse ama durup dururken şunu şöyle yap demek kadar saçma birşey de yok. Evlendiğimde eşimin ailesine her gidişimde sözlü sınava tabi tutuluyordum adeta..eşimin büyük babası "patlıcanı nasıl közlüyorsun" diye sormuşluğu ,kv.min " tırnaklarını kes sonra baban elinden birşey yemez " demişliği bile vardı bana
Benimde şükür aramadı. Dün arayacakmış, işteyim diye aramamıs. Eşimi zorluycam ben artık. Annene gıt annene gıt dıye. O gıtsın onun annesı. Ben özlemiyorum kı onlarıBenimki ilk defa geçen of dedi baktım bunalmış tıpkı benim bunaldığım gibiçok şükür benim tel trafiği durdu biraz arada arayıp konuşuyoruz güzel güzel
Benim "bilmem... bizim evde yemek pişmiyor ..haftada 1 gün sizde karnımızı duyuruyoruz o bize yetiyor" demişliğim bile varAynen bende. Sanki sözlü sınav yapıyorlar. Ama yüz yüzeykende çok soru sorarsa valaha eşim cevap versin ben sıkılıyorum bu kadar sorudan dıycem. Taramalı tüfek gibi hersey sorulmaz ki ya. Utanmaz cinsel ılıskıyı de soracak. Oo bizimki soslarını şöyle kullan falan anlatıyor. Yahu o kadar cahil degilim. Şükür bılıyorum. Bilmedıgımi de netten bakıyorum. Gene onlara sormuyorum. Herkesin düzeni farklı yani.
Bıraksalar özleyeceğiz de bırakmıyorlar ki , ben ilk başlarda gitmekten keyif alırdım sonra baktım iyice abarttılar geceli gündüzlü yan yanaydık bir de aynı ilde yarim saatlik mesafede kalmalar da başlayınca çileden çıktım iyice kavgalar hiç bitmedi eşimle, bende bir gün çıktım aileme gittim 4 gün falan kaldım kv aradı beni ta ordan çağırdı yine gitmedim tavır koydum telleri açmadım anladı ki eşimle iyi değiliz daha da eskisi kadar yapışmadı bana ama aramalar devam etti sonra onları da söyledim dedim dakka başı ne konuşayım hergun annenle söyle seni arasın dedim , şükür biraz rahatladim ama şimdi fena halde eşime sardılar patlaması an meselesi..Benimde şükür aramadı. Dün arayacakmış, işteyim diye aramamıs. Eşimi zorluycam ben artık. Annene gıt annene gıt dıye. O gıtsın onun annesı. Ben özlemiyorum kı onları
Çok iyi demişsin valaha. Hayır bende farklı farklı yemekler yapıyorum ki. Sonra oglum yiyemiyor mu acaba şu yemegı dıye kafaya takıyor.Benim "bilmem... bizim evde yemek pişmiyor ..haftada 1 gün sizde karnımızı duyuruyoruz o bize yetiyor" demişliğim bile var
Ben şimdiden herşeyi çok kafana takmamanı ,hayatın çeşitli dönemlerinde çeşit çeşit zorluklarının olduğunu bunun da onlardan birtanesi olduğunu söyleyebilirim sana. Allah insana çözümsüz dertler vermesin derler ya aynen öyle. Sen sınavlarına yoğunlaş diğer söylenenleri dinleme bileÇok iyi demişsin valaha. Hayır bende farklı farklı yemekler yapıyorum ki. Sonra oglum yiyemiyor mu acaba şu yemegı dıye kafaya takıyor.
Kesinlikle. Hitap sekline bıdaha bırsey demıyecegım. Zaten annesıne gitmesine bırsey demıyorum.
Annesi her seye yorum yapıyor zaten. Bunu böyle yapın. Bunu böyle yapın. Didik didik sorular.
Çünkü onun aılesı melek. Onu aılesı önemli. Benım annem hep geri planda. Bende onun annesını aramayı kestim bile
Bıraksalar özleyeceğiz de bırakmıyorlar ki , ben ilk başlarda gitmekten keyif alırdım sonra baktım iyice abarttılar geceli gündüzlü yan yanaydık bir de aynı ilde yarim saatlik mesafede kalmalar da başlayınca çileden çıktım iyice kavgalar hiç bitmedi eşimle, bende bir gün çıktım aileme gittim 4 gün falan kaldım kv aradı beni ta ordan çağırdı yine gitmedim tavır koydum telleri açmadım anladı ki eşimle iyi değiliz daha da eskisi kadar yapışmadı bana ama aramalar devam etti sonra onları da söyledim dedim dakka başı ne konuşayım hergun annenle söyle seni arasın dedim , şükür biraz rahatladim ama şimdi fena halde eşime sardılar patlaması an meselesi..
Bu büyük dert degil biliyorum. Ama Mıc Mıc cıdden bunalıyorumBen şimdiden herşeyi çok kafana takmamanı ,hayatın çeşitli dönemlerinde çeşit çeşit zorluklarının olduğunu bunun da onlardan birtanesi olduğunu söyleyebilirim sana. Allah insana çözümsüz dertler vermesin derler ya aynen öyle. Sen sınavlarına yoğunlaş diğer söylenenleri dinleme bile
Yok onda kesinlikle haklısın ,sen sürekli gidip gelmezsin eşin gidip gelir ,haa tüm günlerini ailesi ile geçirmek istiyorsa "ben böyle yaşamak istemiyorum " da diyebilirsin sonuçta kendi evinde gözü olmayan ayrı ev kurup evlenmesin de..Bu büyük dert degil biliyorum. Ama Mıc Mıc cıdden bunalıyorum
Ay aynı ben, bizim neslimiz yanlızlığı seviyor ama bizden önceki kuşak kalabalık seviyor haliyle anlaşamıyoruzBu büyük dert degil biliyorum. Ama Mıc Mıc cıdden bunalıyorum
İşte ben tek gönderdim kac kez eşimi. Ailesi bunu problem edıyor. Birlikte gitmemizi ıstıyor. Noldu sıkıntı mı var kavga mı ettiniz tek geldın diyorYok onda kesinlikle haklısın ,sen sürekli gidip gelmezsin eşin gidip gelir ,haa tüm günlerini ailesi ile geçirmek istiyorsa "ben böyle yaşamak istemiyorum " da diyebilirsin sonuçta kendi evinde gözü olmayan ayrı ev kurup evlenmesin de..
Bilirim cnm benimkide ana kuzusu neler çektim ,günde 3 kere arardı kv beni düşün fenalık geliyordu artıkZaten atanınca mecbur gıdecegım. Ama geri buraya gelmek istemiyorum. Hayır bu kadar darlanmaz ınsan. Sankı tek onların evladı var