- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.831
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Ya zaten sıkıntı burada söylerken sözler verirken çok kolay iş icraata geldimi sıfır.Kesinlikle. Hatta eşime sen ailenden ayrılamaz gelmezsen sıkıntı degıl dıyorum. Yok gelırım dıyor. Annesı daha cok duskun eşime. Yok annem gıbı göremıyorum. Ben annem kadar rahat olamıyorum. Bırsey olsa ben haklı olsam da oglunu korumak ıstıyor. Mesela maas kartları hep bende. Kv dıyor kı calıstıgımı falan eşime vermek gerekmıs. Erkekte olurmus para. Bende ısı bırakırım o zaman dedım. Ki altınları bilezikleri kendı adıma bankaya atacagım. Eşim hayır diyemiyor. Bırı ıstese cıkarır verır. Ben vermem en azından. Zaten onlar yakın otururun, aksam yemekleri burada yiyelim diyorlardı. Şuan esıme dıyorum yakın otursak cok kavga ederdık. Çünku annesı oglumun evı ıstedıgım yaparım kafasında
Evet bu yüzden bende umutlu bakıyorumAyy ınsallah. Alanı zaten zorlamıyorlar. Ben tarıhe pek bakmıyorum. Cografya vatandaşlık matematik Turkcem ıyı sukur. Egıtımı 65 nete sabıtlemeye calısıyorum
Evet bende bunun için uğraşıyorum.Bence mahkemeye bunu sunun. Kesınlıkle cocugu ona vermezler. Psikologdan rapor almasını falan ısteyın derım
Tabıkı vermıycem. Bırıkecek bankada. Eşim Allahtan at hepsını kendı uzerıne bankaya dıyor. Hep paşam dıye ölüyor annesı. Kac yasında kadın etrafında dır dönüyor oglunun.Ya zaten sıkıntı burada söylerken sözler verirken çok kolay iş icraata geldimi sıfır.
Haklı olana sen haklısın denseydi sende oradada rahat olurdun ama hep oğulcuğum hep oğulcuğum öyle olmaz.
Benim kv de oğulcuğum modundadır. Sen böyle kazık kadar adamın suyunu bile eline verirsen al oğlun donunu toplayamıyor bak izle diyorum. Siz böyle yetiştirdiğiniz için biz bu durumdayız suçun temeli sizde diyorum ses yok cevap yok. Sonrada donunu toplayamayan oğulcukda paşada olacak tüm ekonomi yönetim hadi ordan... Altınlarınızıda vermeyin evet bende vermedim yoksa kp fena, param yok diyor istiyor ama parası var ruh hastası.
Zaten evde durmamış ıstemıyor kv falan. Ogluna destek olmam gerektiğini söylüyor. Tabıkı yapmam. Ayrıca bızım aıle ıcı bız karar verin derım tatlılıkla. Ki kadına öyşe bırsey olsa ben bırakırım ısı. Ben calıstıgım dan bırsey anlamam dedım. Buna bozuldu'' Kv dıyor kı calıstıgımı falan eşime vermek gerekmıs. Erkekte olurmus para. Bende ısı bırakırım o zaman dedım.''
Bakın bu dediğinizi sakın yapmayın. Benim emeğim alın terim neden onda duracakmış desenize. Sizin zaten çalışmamanız işlerine gelir onları mutlu edersiniz.
Insallah önümüzden bi 600 kısı gıtse bu sene süper olur. Bakalım kac kısı alacaklarEvet bu yüzden bende umutlu bakıyorum
Kv evde durmamış istiyorda ne kadar çok evde durursan kv ile o kadar yüzgöz olursun genede sen bilirsin. Hangi durumda daha iyi hangisinde daha kötü olur artık az çok bilirsin.Zaten evde durmamış ıstemıyor kv falan. Ogluna destek olmam gerektiğini söylüyor. Tabıkı yapmam. Ayrıca bızım aıle ıcı bız karar verin derım tatlılıkla. Ki kadına öyşe bırsey olsa ben bırakırım ısı. Ben calıstıgım dan bırsey anlamam dedım. Buna bozuldu
Evet inşallah. Kaç alınır bilmiyorum da ilk 100 e girmek şartInsallah önümüzden bi 600 kısı gıtse bu sene süper olur. Bakalım kac kısı alacaklar
Bu varya sensizolmaz bir bil vardı o işteSana kötü bi haberim var
Hani uzaklara gidip oralarda yaşamak doğurmak istiyorsun ya
Asıl o zaman uzun yatıya kalmalar başlayacak
Asıl parti henüz başlamadı bile yani
Yooo bana kalsa hergün gelin diyor. Ki coronayı falan pek takmıyorlarKeşke baştan mesafe koysaydınız. Bu zamanda haftada dört kez birine gitmek cesaret işi gerçekten, hele bir de çalışan insanlarsanız, kayınvalidenizin gelmeyin demesi gerekiyor.
Annemi hiç aramaz. Hani hıc demez. Aa kaynanamı bı arıyayım demez. Ama annesını aramamı ister. Bende annesını aramayı kestim 4 5gundur aramıyorum. Oglunu arayınca 2dakıka konusuyoruz. O da hergun oglunu arıyor tabıkı. Ben de haftada 1 2 telefonu alıp 2 dakika konusuyorum. Zihniyetleri böyle bunların. Kınamda tatlı falan bırseyler ıcın yengesi bana bundan sonra bunları bıze sen yapacaksın dedi. Orada güldüm gectım. Tabıkı yapmadım.Sadrazamın sol tarafından galiba eşiniz.
E kendi annesi annede sizin anneniz kaktüs mü.?
Annesine istediği özeni sizin annenize göstermiyor ise hiç moral bozmayın.
Taciz eder gibi sık sık arama, sürekli görüşmek vs bunlar evliliği bitiren şeyler.
Siz baştan mesafe koysaydınız dicem de böyle insanları bilirim.
Sizin annenizi ne kadar arıyor ise sizde o kadar arayın, annenize hangi sıklıkta gidiyor ise sizde o sıklıkta gidin.
Bu zihniyet değişmez.
Düşünceleri;
Çünkü seni aldılar ya sen artık annenin değil onların kızısın. Yüzyılların gelin düşüncesi bunu senin için mi yıkacak.
Sana akıl değil kendi doğrularını öğretmek ister çünkü sen artık onun kızı oldun ya.
Liste uzar gider.
Bir kez benimle kahvaltıya gıttı, bir kez arkadaşıyla kahvaltıya gıttı, bırsey yok şunu alayım dedı gıttı, birkez oraya yakınım ugrayalım dıye gitti.7gun ıcınde 4gun orayadı.Eşin niye 4 gün gidiyor? Çok çok saçma bu kadar gitmesi
Annesi ile ana kız olayım, hep konusalım hep görüselım ıstıyor. Ama cok görusmekten daraldım, sıkıldım. Şuan gıtmıyorum. Arada gıdıyorum. O da görevim gıbı hıssedıyorum. Eşim istedigi kadar gıtsın. Ona hıc karısmıyorum.Sadrazamın sol tarafından galiba eşiniz.
E kendi annesi annede sizin anneniz kaktüs mü.?
Annesine istediği özeni sizin annenize göstermiyor ise hiç moral bozmayın.
Taciz eder gibi sık sık arama, sürekli görüşmek vs bunlar evliliği bitiren şeyler.
Siz baştan mesafe koysaydınız dicem de böyle insanları bilirim.
Sizin annenizi ne kadar arıyor ise sizde o kadar arayın, annenize hangi sıklıkta gidiyor ise sizde o sıklıkta gidin.
Bu zihniyet değişmez.
Düşünceleri;
Çünkü seni aldılar ya sen artık annenin değil onların kızısın. Yüzyılların gelin düşüncesi bunu senin için mi yıkacak.
Sana akıl değil kendi doğrularını öğretmek ister çünkü sen artık onun kızı oldun ya.
Liste uzar gider.
Bir kez benimle kahvaltıya gıttı, bir kez arkadaşıyla kahvaltıya gıttı, bırsey yok şunu alayım dedı gıttı, birkez oraya yakınım ugrayalım dıye gitti.7gun ıcınde 4gun orayadı.
Oraya gıdınce gelme aksam kal orada dıyorum. Neymıs aklı bende kalıyormusta. Yaz gelsin kalmalı göndereceğim annesıne. Ki sanki ben erkegım. Ben dıyorum gıt cumartesi pazar kal orada. Gıt gelme aksam falan. Normalde erkekler karısına der bunu. Ben anne dıye aglanmıyorum. Ama o sızlanıyor sürekli. Babası aramaz sürekli ama annesını durduramıyorum. Sürekli taciz edıyorEvlenmeseymiş bari zor oluyodur ailesinin yanından 3 gün karısının yanına gelmek.
7 gün orda kal derim ben olsam.
Hitap şekline bi yorum da bulunmayın.Annemi hiç aramaz. Hani hıc demez. Aa kaynanamı bı arıyayım demez. Ama annesını aramamı ister. Bende annesını aramayı kestim 4 5gundur aramıyorum. Oglunu arayınca 2dakıka konusuyoruz. O da hergun oglunu arıyor tabıkı. Ben de haftada 1 2 telefonu alıp 2 dakika konusuyorum. Zihniyetleri böyle bunların. Kınamda tatlı falan bırseyler ıcın yengesi bana bundan sonra bunları bıze sen yapacaksın dedi. Orada güldüm gectım. Tabıkı yapmadım.
Mesafe koymak kolay degil. Bana sitem edemiyor. Ama eşime kuzum m paşam geleceksin diye bak bunları yaptım ben ama gelmedin, Bosuna yaptım, bekledim sizi dıyor. Bazen eşimle dalga gecıyorum. Sen paşasın ya kac savas kazandın, kaç ülke fethetti, nasıl paşasın sen ya dıyorumBu sefer kadın paşa demeyi bıraktı balam dıyor sürekli. Tabı ıstedıgı gıbı hitap edebilir. Sadece paşam komıgıme gıdıyor, ondan dalga gecıyorum paşam lafıyla.
Yasakların kalkmasını hıc ıstemıyorum. Eşim ısten erken cıkıyor. Bu sefer her ızın gununde cagıracaklar, hergun cagıracaklar. Tek göndercem eşimi. Dogru mu bılmıyorum ama sınavdan sonra 3 4gun annemde kalacağım. O da annesinde kalsın. Ogullarına bı doysunlar ıyıce. Eşimde orada bı sıkılsın patlasın iyice