Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Bu arada bende fizikçiyim ve atanmaya calısıyorum

Yani biraz yaşamış olarak şimdiden söyleyeyim dedim çünkü bitecek diye düşünüyor insan bu sefer yeni plancıkları başlıyor.
Evet sizinde hep bir planınız olsun dediğiniz gibi tatil, meşguliyet, iş, güç.
Ne güzel biraz olsun işe yaramaya başlamış o halde aramalar azaldıysa. Siz genede böyle devam edin gerekirse bazen hiç aramasanızda nasıl olsa eşinizde aramıyormuş. Ancak eşinizde mızmızlandığı zaman hemen cevabını yapıştırın. Sen benim annemleri aramıyorsun zaten aramak zorunda değilsin böyle bir mecburiyet yoktur bu yüzden bunun için beni zorlaman çok saçma gibi. Biz seninle BİZ olabilmek için evlendik bu yüzden lütfen bizim için çaba harcamalısın şeklinde konuşabilirsin. Bunlar tamamen şahsi fikrim nasıl ne şekilde cümle kurarak eşinle iletişim kuracağını en iyi sen bilirsin tabiki inşallah dahada iyi olursunuz.
Evet hem önce atanın tekrar duruma bakın sonra gerçekten güzel gidiyor o zaman çocuk düşünülebilir.

Evet bunu teklif bile etmemesi gerekirde işte her ihtimale karşı dedim. Karşındaki insan hep iyi niyetli olmuyor.
Evet insan kafayı yiyecek gibi oluyor o yüzden ben o süreçte kpss çalıştım. Şimdide boşanma mevzusu açıldı. Hiçbir şekilde gitmiyorum tavrımıda kesin ve net olarak ortaya koydum kendi ailemle kalıyorum.

Ben uzun süre cocuk ıstemıyorum. Allahtan eşime laf dinletiyorum. Ama bazı seylerı o diretirse ve ben istemezsem kavga edıyoruz. Insallah düzelir. Normalde o da kendı annesını bile aramaz. Çünkü kadın hergun arar.Başka bi oglu daha var. Bazen eşime diyorum açık açık keske evlense annen ona sarsa diyorum. Başlarda herseyı pat pat ona söylemezdim. Şimdi söylüyorum. Annen meraklı napacak benim faturamı dıyorum. Eşime göre aılesı bızı dusunuyor. Ama benım evdeki kavanozu nereye koyayım bunu bile söylemesi can sıkıcı. Sonucta cocuk degılız. Insallah duzelır ama baslarda cok sıkıntı cektım.Şimdi de mesela aılesıne gıttık ya eşim 2 sene gıtmek istemezsin artık der. Eşimin arkadaşı var. O da eşimin anne babasını tanıyor. Muabbet gecmıs tı. Senın kv kp cok iyi dedı. Ki yılda bir 2 saat görüyor. İyi olmalarına iyiler. Ama çok içli dışlı olmak istiyorlar. Bu da beni darlıyor.

Bu arada bende fizikçiyim ve atanmaya calısıyorum
Ne güzel . İnşallah atanırız bende hala bırakmadım bırakamam çünkü bebeğimde var. İşte bebek olunca eşimde MEB de matematik öğretmeni bu yüzden velayet durumlarını düşünüyorum.
Eşimin şizofren olma ihtimali var ama doktora daha gidemedik bu yüzden atanmam şart.

Bu sebeplerden mi açıldı. Ben cidden 35 e kadar cocuk ıstemıyorum. Sonrasında olursa olur olmazsa yapacakbirsey yok. Ozamana kadar anne babası baya yaşlı olacak zaten. Sizin de kayınaile mi sıkıntı oldu peki. Bu sene düzenli işe gırmedım. Bir iki tane okul buldum ama saatlerı cok uzun. Sadece kpssye odaklandım. Bu sehır de kaldığım sürece cok sıkıntı yasarız cok

Kesinlikle atanmanız şart. Şimdi bebek oldugu için sizden zaten 7yasına kadar falan alamaz.Anneden ayırmazlar. Ama atanırsanız hayatınız daha iyi olur tabıkı

Bu gelinine çektirmediği hali mi?Bildiğin psikolojik baskı.Ayrıca 4 gün nedir ya..
Ona göre çektirmiyor.Onlara göre biz kopuguz. Aile olmak demek herşeylerını bilmek, birbirini düşünmek, zırt pırt görüşmek demekmiş.Açık açık söyledim ben kv ye. O da biz baglıyız dedi. Ama eşimde beni biliyor. İnsanlara fazla baglanamıyorum.

Tabiki dışarıdaki insana göre iyi biri olurlar ancak olaya senin açından bakmak lazım. Sen mutlu değilsen dünya iyisi olsalar bir anlamı yokki.
Evet eşine her söylediğinin cevabını ver hiç bekletme ki o da yüz bulup iyice seni bastırmaya çalışmasın.
Ben kendi ailemde alacağım eğitimi aldım bu neyin öğretmesi. Sen beni görerek bilerek evlendin benim kimsenin birşeyler öğretmesine ihtiyacım yok. Gelecek nesiller benim elimde ben öğretmenim bu neyin uğraşı diyebilirsin.
Ayrıca merak etmeyin o da evlenir bir gün o zaman eltiniz olursa evet işler bir nebze daha değişebilir.
Benimde eltim vardı ama o da boşanma sürecine girdi onlar dava bile açtılar. Neyse dediğim gibi durumum baya karışık benim. İnşallah sizinki bugüne göre çok çok daha iyi olur ama olmuyorsa kırılan yerlerden koparıvereceksin hayata bir kere geliyorsun sonuçta.

Evet eşim ve kp ile sorun yaşadık. Sonra kv dede sıkıntılar olduğunu farkettim iyi gibi duruyordu ama işler boşanma kısmına gelince o da dişini gösterdi haksız olmalarına rağmen.
Burada konum var benimde '' Eşim kendi kendine konuşuyor '' şeklinde. İçim daraldı buraya konu açtım sonra buradaki psikologlarımız şizofren olma ihtimali üzerinde durdular şok oldum. Şimdi ailemle kalıyorum doktora gitmezsen boşanırız dedim böyle kaldı.
Evet önce kpss ye odaklanın.Eşinizin çıkaracağı en ufak sıkıntıda ders çalışıyorum deyin ki durum böyle yani sistemli çalışmak şart. Kpss sonrası girin bi işe saatleri çokmuş azmış ne önemi var kv ile vakit geçirmekten iyidir hemde kendinizi geliştirmiş olursunuz.

Kesinlikle öyle. Hiçbirşeyi alttan almıyorum. Herşeyi söylüyorum ben ona.Mesela annesigil gidince sıkılınca falan saklamıyorum. Ki sürekli normalde annesi cagırıyor. Ama bir kez bile o çagırdıgında gitmedim. Hep kendi istedigim zaman gittim.İyi diyen insanda erkek. Erkeklerin bakış açısı aynı zaten. Kv ler gelinlere sarıyor. Bizimki tamam ana kız gıbı olalım istedi. Ama bu sefer evimizin ıcıne cok müdahale oldu. Eşime göre problem hıc yok, hep bızı dusunuyor lar. Masa alacagız eve anneme de at, kırlent aldık anneme at, nefer alıyorum anneme at. O derece. Bundan sonra kendın at ben atamam dıycem. Şuan tüm aramaları falan kestim. Çünkü fazlasını istiyorlar. Aynı sehirde tüm gün orada olalım, orada yatalım istiyorlar.
Eltim olsada eltim bu kadar ıclı dıslı olmaz. Kardeşi daha soguk eşime göre. Bu kadar konusan bırı degıl. Eşim ama al karsına herseyı sor, sıkılmadan anlatır. Ve ıyı niyetli olarak dusunur hep

Kesinlikle öyle. Şuan full evdeyım ders calısıyorum.Zaten eşime hep dıyorum benı oyalama, senın yuzunden atanamıycam, bak annenlerde cok kalamam ders calısıcam ben dıyorum. Yazın zaten su sınav bıtsın tüm islere basvuru yapacagım.
Benim babamda kendı kendıne konusur du. Şizofreni degıldi ama kafasında hesap yapardı. Şunu böyle yapayım şunu şöyle yapayım gibi. Annemde kendı kendıne konusur du. Hatta cok sinirlenince bende kendı kendıme kızarım söylenırım. Ama annem cok dolardı kadın sınırından söylenırdı. Böyle bırsey de olabılır

Evet bende böyle düşünüyorum. Atanmamız şart meslekdaşım
Şuan sınava adam gıbı calısan sayılı ınsan var. Puanlarımız aşırı yuksek degıl. Benım bı tek alanda sıkıntım var. Digerleri şükür iyi. Alana da sindirerek calısıyorum. Eskısınden daha fazla umudum var benım. 5bın kısı gırıyor zaten, formasyon kalktı. Ikıncı atama olursa puanlar baya duser

Çok çok nadiren olan durumlar haricinde kimse kimseyi annesi olarak belleyemez ya. Helede tatlı dilli gibi görünen zoraki şekilde asla olmaz. O kim ki sana birşeyler öğretecek bu yaştan sonra. Ayrıca senin kendi aklın fikrin var sen kendi kendini düşünebilirsin onamı kalıyormuş seni sizi düşünmek...
Yani yüz verirsen evi kapat gel içiçe yaşayalım der elbet malesef...
Eltin olursa evet durum biraz daha farklı olabilir genede atanıp oradan sıyrılman şart.

Evet böyle yapmanız en güzeli .
Yok bu bu kadar basit değil. En azından buraya konu açıp araştırınca anladım bende işin ciddiyetini. Eşimle yalnız kalacak kadar güvenmiyorum artık ona iş bu duruma geldi.

Ah evet bende böyle düşünüyorum. Olsun artık çünkü özel sektör berbat.
Benimde alanımda fazla sıkıntı yok eğitim iyi. Ancak tarih coğrafya anayasa beni bitirdi. Hayırlısı olsun belki bu yıl olur dediğiniz gibi durumlarda iyiye gidiyor.

Kesinlikle. Hatta eşime sen ailenden ayrılamaz gelmezsen sıkıntı degıl dıyorum. Yok gelırım dıyor. Annesı daha cok duskun eşime. Yok annem gıbı göremıyorum. Ben annem kadar rahat olamıyorum. Bırsey olsa ben haklı olsam da oglunu korumak ıstıyor. Mesela maas kartları hep bende. Kv dıyor kı calıstıgımı falan eşime vermek gerekmıs. Erkekte olurmus para. Bende ısı bırakırım o zaman dedım. Ki altınları bilezikleri kendı adıma bankaya atacagım. Eşim hayır diyemiyor. Bırı ıstese cıkarır verır. Ben vermem en azından. Zaten onlar yakın otururun, aksam yemekleri burada yiyelim diyorlardı. Şuan esıme dıyorum yakın otursak cok kavga ederdık. Çünku annesı oglumun evı ıstedıgım yaparım kafasında

Bence mahkemeye bunu sunun. Kesınlıkle cocugu ona vermezler. Psikologdan rapor almasını falan ısteyın derım

Ayy ınsallah. Alanı zaten zorlamıyorlar. Ben tarıhe pek bakmıyorum. Cografya vatandaşlık matematik Turkcem ıyı sukur. Egıtımı 65 nete sabıtlemeye calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…