Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Bende sehır dısına gıtmek ıstıyorum arttı k

Cok iyi ayarlamıssınız.ınsallaj bende ayarlayabılırım

Ben cok iyi mesafe koydum suan. Eşimi aradı az önce. O arada 2dakıka konustum aradan cıktı. Benım eşim laf söyluyor. Bu hafta gıttık 2 sene gitmezsin artık falan dıyor. Ben de tavrımı hıc saklamam. Ne sıkıldığımı ne Baska seyı. Hep acık acık söyluyorum valaha

Ben de katiliyorum buna. Benim kv degil kayinpeder boyle soylenirdi eminim yakin olsaydik neyseki farkli sehirlerdeyiz senede 1 kez goruyorum. Yani kendi ailem de oyle insanlar olsaydi onlara da yakin oturmak istemezdim, cunku evlilik ailelerle birlikte yurumuyor

Aıleler ıstıyor kı hep himayelerinde olalım. Ama bundan sonra detay vermıycem. Daha havadan sudan konuscam. Sorarsa gecıstırıcem

Benim eşim aksam trafıgını bahane edip aksam 6 8 de gıdelım dıyor. Aksamda kalkmıyor. Taa en az 11 e kadar duralım ıstıyor. Ama gitmeleri ıs gunume denk getırcem. Hem yemek aradan cıkar. Hem yorgun oluyorum az otururuz.

Ben kız kardesım annem harıc herkese mesafe koydum. Bi de yakın arkadaşım var Kv ıle cok ıclı dıslı olduk farkında olmadan. Şimdi arayı acıyorum. Bugun 2dk konustuk. Esımı aradı. Bundan sonra eşimi arayınca konuscam. O arayıncada kısa keseceğim. Soru sorarsa bız hallederiz 30 yasında insanlarız dıycem. O da anlar herhalde.Sırf bu yuzden eltim olsun ıstıyorum. Eltime sarsınlar. Bi de kv dıyor kı yok ilk torun cok tatlı olur demıs birileri. Ballandırarak anlatıyor. Onlar bu kadar yapıstıkca torun yuzu zor gorurlwr. Yapmaya hıc niyetim yok

Evladının annesine gitmesi neden sıkıntı olsun ki kendi doğurup büyüttüğünüz evladınızla aranıza mesafe girsin istermiydiniz?

Ay resmen aynı yaşadığımız şeyler,daha önce de demiştim bende sizin gibi mesafe koydum şimdi eşime sardılar esimde bunaldı güya bana belli etmiyor bazen bakıyorum annesi ha bire onu arayınca ofluyor ama bana bişey demiyor bende hiç oralı olmuyorm mesafe candır valla

Okurken içim şişti kusura bakmayın belkide tıpkısının aynısını bende yaşadığım içindir. Bizde senin kv nin kp versiyonu var.
Ancak önceki yazanlarıda okudum arkadaşlar doğru söylüyorlar eğer imkanınız varsa ve ailenizde destek oluyorsa ağırlığınızı koymaktan asla çekinmeyin yoksa fırsat buldukları açıklıkdan sızmaya çalışacaklardır.
Biz eşimle 1000 km uzaktaydık ama kp hergün aramak görüşmek istiyor herşeyi anlatmamızı istiyor falan düşünün kp böyle bizim. Bir gün aramasak karı gibi triplere giriyor afedersiniz bu tabirlerim için ama bunaldım bende. Baktım böyle olmuyor ailemde farketti kısasa kısas dedik mesafe koydum eşimde nasıl benim ailemden geri geri duruyorsa bende öyle geri geri duruyorum. Tecrübeyle sabit oh rahatladım.
Tabi şunuda diyeyim benim durumum biraz daha karışık eşim şizofren büyük ihtimal ve kp de öyle büyük ihtimal.
Neyse kısaca şunuda söylemek istiyorum eğer bebek istiyorsan atanınca tekrar duruma bak uzun tatiller nasıl geçecek filan tekrar değerlendir öyle bebeği düşün. Çünkü bu sefer annemleri özledim 2 ay tatilim var burda kalalım durumları olabilir malesef.

Annemlere gittiğimiz zaman eşim biraz oturur sohbet eder snra arkadaslarinin yanına çıkar saygısızlık etmez benide annesine gideyim diye zorlamaz ailesi de aynı öyle meraklı sürekli beraber olalım orda kalalım isterler eşim bana sormadan geliriz demez başta çok içli disliydik bizde ama ben bunaldım çok hakim olmak istediler her konuya biraz kendini geri çektim sürekli kv kendisini aramamı isterdi aşırı baskiciydi bende bı sorun olmadığını kendi annemi bile hergun aramadigimi söyledim açıkçası o aradığında bazen açmadım duymadım yada uyuyordum dedim böyle böyle alıştı smdi haftada bir gidiyorum ısrarla bı kaç gün içinde tekrar çağırdığında bakarız inşallah fln diyorum ogun canm isterse gidiyoruz istemezse başka zaman gelirz diyoruz araba ile 15dk mesafedeyiz zaten yakınız mesafeli olmak şart başlarda çok sorun yaşadık ama mesafeden sonra adeta melek oldu kv

Evet. Zaten hergün esımı arıyor bu sefer. Ama esım halinden memnun

Bende mesafeli olacagım.Çok sıkı fıkı olunca gene fazlasını istiyorlar. Daha cok darlıyorlar. Beni arar bi ton soru sorardı. Bende cevap verirdim. Keske gecıstırseydım. Ama sımdı akıllandım

Eşinim tek gitmesi de sorun olacaktir. Çünkü her seferinde senle ilgili dolduracaklardir muhtemelen. Bizde kışın başında cok sık gidiyorduk. Neredeyse 2 günde bir biz gitmesek onlar geliyordu. Kimseye birşey demeden arayû 3 güne cikardim sonra 4 güne cikardim. Zaten benim kv çalıştığı için dinlenmekte ister. Pek sesleri cikmiyor. Şuan rekor kirarak en son pazartesi görüştük

Büyük konusayım da ben 2ay annesinde kalamam ıste. Baştan konusurum. Ki ben bir hafta gelıp gıtmeyi dusunuyorum bu sehıre. Gelınce de ben annemde o annesinde kalacak. Evet baştan konusacagım. 2ay falan kalma muabbeti yaparsa ya zaten ben hayır derim ki eşime. Kendın gıt 2ay ben gelmiyorum derim zaten. Napıcam 2 ay onlarda kafayı yerim. Ben 5 6 saatte kafayı yiyorum. Ben baskıya gelemıyorum huyumu bılıyo. Baskı yaptigi an kavga edıyoruz. Ki ögretmenlıkten semıner galan var. Ben tatilde napcam anne babayla, gıderım tatilime.Gıtsın anne babasının yanında otursun. Dün gene eşimi aradı kv. Bende 2 dakika aldım telefonu konustum. Eşim benim annemi aramaz. Bir kez bile aramadı. Ama ben annesını arardım. Şimdi eşimle konusurken haftada 1 2dakıka konusacagım. Beni cok arardı. Bu aralar kesildi aramalar. Didik didik insan herseyı sorar mı. Deli etti sıkıldım ya. Cıdden zaten uzun süre cocukta ıstemıyorum. Evlılık adam gıbı otursun ancak öyle.

Tek gıdınce sorun mu var problem mı var dıyorlar. İlla ki o da her gıttıgın de gıdecegım. Ayy ınsan bu kadar darlanır mı

Bi de baska sehre gıtsekte eşim calısacak. Gıt gel dünyanın parası. Ayrıca buraya gelsek bile 2ay annesinde kafayı yıyecegımı bılır. Böyle bir teklifle gelemez bıle. Ki ben yatili uzun süre misafir bıle sevmıyorum. Eşime dıyorum ben ayrı odada takılırım. Sen ilgilenirsin. 1ay bı ınsanın evıne gelınmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…