Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Bir kere söyle sonra açıklamana gerek yok. Tartışma bence. Biraz zor ama bazen sessiz kalmak daha etkili. Ailesini şikayet etmeye enerji harcama, kendini ve kararını anlat

Daha yeni evlisiniz belli ki zamanla rayına oturur onlardan sıkıldığınızın üstünde çok durmadan normal rutininizden zaman kalmadığı için gidemediğinizi belirtin eşinize, çünkü alınganlık yapıp sizin açığınızı kapatmak için daha çok gidebilir oraya. Ayrıca akışına bırakın madem bi delikanlılık yapıp mesafe koymuşsunuz ,ki çok haklısınız, verdiğiniz kararın arkasında durun artık. Bozulan bozulsun herkes zamanla alışır.

Valaha en son gıttıgım de soguk davrandılar. Annesıne bana karıstıgı ve cok soru sordugunu ıcın rahatsız oldugumu söylemekle kotu mu yaptım sizce. Alısır lar dımı ya.

Ayy sen misin ben de oturmuş akıl veriyorum yahu milyon kez konuştuk bunu nickini değiştirmişsin
Sabahtan beri kim farkedecek diye bakıyorum, tebrikler. Ben yorumsuzum da artık kendisine. Ona olumsuz yorumlar yaptığım için Mune'nin beni yollaması lazımmış. Kendisinin 10 kere aynı konuyu detayları atlayarak ya da kendisine göre anlatarak açması ve insanları salak yerine koymasında sorun yok ama.

Aahh ahh canım aynen beni anlatmışsın bende ilk 2,5 -3 yıl eşimin ailesiyle aynı sorunları yaşadım ne kavgalar ettik ,evlendim ertesi gün abisi bize öğle yemeğine gelmişti düşün evleneli 24 saat oldu misafir ağırlıyosun .
mesafeni koru ,eşinle açık açık konuş evliliğimizi yaşamak istiyorum diye ,cok zorlanıyorum artık evliliğimiz iyiye gitmiyor diye .bende senin gibi çareyi ilk etapta uzakta oturmakta sonra şehir değiştirmekte buldum tavsiye ederim ama bu sefer kendi ailemden çok uzağım maalesef
.kv aynı benimki gibi herşeyi saatlerce sorar yani herşeyi öğrenmeye çalışır delirtir beni bilirim kendini çok üzme kafaya takma sinir hastası olursun sonra mesafeni her zaman koru

su hayatta en sevdigim sey mesafe..
ne karisabilir, ne akil verebilir, ne yaptigini ettigini danismak, haber vermek zorundasin.
evlenecek kadar akil bali iseniz, yetiskinseniz devamini da kendiniz getirebilirsiniz herhalde.
akil ogretmek, yol gostermek de nedir..
kendisi sizin ailenizi aramazken sizin samimi olmanizi istemesi de ayri olay zaten.
bence cok iyi yapmissiniz. cok muhabbet tez ayrilik getirir. sonucta anne kiz degilsiniz kv-gelinsiniz.
yine iyi dayanmissiniz ben olsam o kadar da sabredemem gelme gitmelere, sorulara..
herkese karsi mesafeyi seviyorsaniz benim gibi kv ye karsi mesafeli oldugunuzda esinizin ses cikarmamasi gerek.
ben bir kere duymadim esimden mesafelisin annemle samimi ol vs diye. cunku ona ozel bir tutum degil herkese mesafe koyarim. elti adimi soguk koydu mesela bu yuzden. ama yuz versem tepeme cikar o sebeple mesafe en iyisi.

Ben evlendiğimde h sonları kalıyorduk
Bıkıyordum elbette ama bişey desem daha da yapışacak
Kalmalar azaldı ama 7 gibi gidiyoruz 2300dan önce kalkılmıyor önce 7 olan gitme saatini geciktirdim
Sonra sonra kalkısı öne aldım öyle öyle derken simdi giderken diyorum yemeğe kalmayalım diye. Cünk öğle yeneği işi olunca kalkış gecikiyor. Çocukların dersi forması yarın okulu ben de eve vakitli gelmek istiyorum. Kalkış gecikince trafik de zulüm çünkü.
Şuan (1yıldır gitmiyoruz da) 9 10 gibi orada olup 1 2 civarı kalkıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…