-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Bir kere söyle sonra açıklamana gerek yok. Tartışma bence. Biraz zor ama bazen sessiz kalmak daha etkili. Ailesini şikayet etmeye enerji harcama, kendini ve kararını anlatEşim tek gıdınce problem var dıye dusunuyor lar. Benım neden gelmedıgımı sorguluyorlar. 15gunde bır gıdıyorum ben. Fazlasını kesınlıkle gıtmıyorum. Trıp atıyorlar bu sefer. Evet acık acık söyledim aslında soguk davrandılar bu sefer
Insallah duzelır zamanlaBir kere söyle sonra açıklamana gerek yok. Tartışma bence. Biraz zor ama bazen sessiz kalmak daha etkili. Ailesini şikayet etmeye enerji harcama, kendini ve kararını anlat
Hizmet derken tabıkı yardım ediyorum hep kv ye. Oturuyoruz. Eşim kardesıyle ayrı odaya gecıyor. Bende kv ıle takılıyorumNe yapıyorsunuz gidince hizmet iş muhabbet edebiliyonuzmu bari
Valaha en son gıttıgım de soguk davrandılar. Annesıne bana karıstıgı ve cok soru sordugunu ıcın rahatsız oldugumu söylemekle kotu mu yaptım sizce. Alısır lar dımı ya.Daha yeni evlisiniz belli ki zamanla rayına oturur onlardan sıkıldığınızın üstünde çok durmadan normal rutininizden zaman kalmadığı için gidemediğinizi belirtin eşinize, çünkü alınganlık yapıp sizin açığınızı kapatmak için daha çok gidebilir oraya. Ayrıca akışına bırakın madem bi delikanlılık yapıp mesafe koymuşsunuz ,ki çok haklısınız, verdiğiniz kararın arkasında durun artık. Bozulan bozulsun herkes zamanla alışır.
Hoşgeldin.Ayy sen misin ben de oturmuş akıl veriyorum yahu milyon kez konuştuk bunu nickini değiştirmişsin
Hoşgeldin.
Ben seyrediyom, güzel böyle.Sağol katibimAzcık alay ediyorsun sankim benimle
Ben seyrediyom, güzel böyle.
He.Biri vardı sensizasla mi.o mu bu kisi
Anladim ya çünkü aynı dedim buna benzer biri vardı kızıyoruz diye nik değiştirmiş
Anl
Anladim ya çünkü aynı dedim buna benzer biri vardı kızıyoruz diye nik değiştirmiş
Sorma ya zorlayan yokBu kız okb li kesin, ister saykolog olarak ciddiye alın beni ister guru bi bdv li olarak, normal değil yani, beynimizi kemiriyor
Sabahtan beri kim farkedecek diye bakıyorum, tebrikler. Ben yorumsuzum da artık kendisine. Ona olumsuz yorumlar yaptığım için Mune'nin beni yollaması lazımmış.Ayy sen misin ben de oturmuş akıl veriyorum yahu milyon kez konuştuk bunu nickini değiştirmişsin
Anladım orasını canımBen yardım istemeden hep bunu böyle yap falan dıyor. Ona göre o karısmıyor ama karısıyor ıste.
Aahh ahh canım aynen beni anlatmışsın bende ilk 2,5 -3 yıl eşimin ailesiyle aynı sorunları yaşadım ne kavgalar ettik ,evlendim ertesi gün abisi bize öğle yemeğine gelmişti düşün evleneli 24 saat oldu misafir ağırlıyosun .Başlarda eşimin ailesi ile çok içli dışlıydık. Kv kendi kvden çok çekmiş gelinime çektirmek diyor. Aile olarak çok içli dışlı olalım, sürekli kahvaltılar, akşam yemekleri, izin gününde birlikte olalım istiyorlar. Ama bu kadar iç içe olmaktan mutlu degilim. Ben aramazsam da kv sürekli arar. Aşırı meraklı. Sürekli yanyanayken ya da telefonda şunu şöyle yap bunu böyle yap diyor.Bende artık çok sıkıldım. Eşimde annesıne bana cok soru sormamasını ve karışmamasını, bundan hoşlanmadığımı söylemiş. O da aramam bidaha demiş. Neyse bende kendim aradım ve sıkıldığımı sorulardan söyledim.Şuan beni kv aramıyor. Ben haftada bir kez arıyorum. Şuan mesafeliyiz. Eşim benim mesafeli olmam konusunda şikayetçi. Bende hep diyorum annen çok meraklı ve karışıyor diye. Sana ögretiyor diyor. Ama yap dedigi şeyler ögretmekle alakalı degil. Bu arada eşim annemi hiç aramaz, benimle gider sadece. Bu hafta 4kez gitti eşim. 2kez kahvaltıya gitti ve birinde birlikte gittik. Ama hep birlikte gidelim istiyorlar. Sizce bu kadar mesafeli olmakla iyi yapıyor muyum? Ve eşiniz sizin annenizi aramasa, annenize böyle herşeyi anlatmasa ama kendi annesi için aynını istese naparsınız?
Ben evlendiğimde h sonları kalıyordukO baskı yapsın bende yapcam. Ama ben şöyle yapıyorum. Mesela sabah gıttık ya. Biz sabah 8de gıtsek en az 2 3 e kadar duralım ıstıyorlar. Ee bende eve gıdınce eşimle kavga edıyorum.Bakalım gene uzun dursun gene kavga etcem. O uzun durdukca ben arayı acacagım