Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Evet bende de hata var. Bende o sordukca anlattım. Ama artık başedemıyorum. Kadın aşırı meraklı. Sosun nereye konacagını falan herseyı söylüyor. Evet bıdaha sorsun söylıycem. Eşim anlatsın detayları. Hayır neden bu kadar evı merak ediyorlar ki.

Evet psikologlar çok biliyorlar ve doğru söylüyorlar ama bu eşinizin işine gelmediği için cahilce söylemlere girmiş artık. Kesinlikle yanlış yolda. Asla aileyi pohpohlamak, tiplerine ve hadsizliklerine katlanmak, sıkı fıkı olup günlük raporunuzu vermek, hesap ve ayrıntı bildirmek gibi bir zorunluluğunuz da göreviniz de yok! Onlara köle olmanızı isteyen tavırlarına boyun eğmeyin. Böyle yapmaya devam ederse tüm iletişiminizi kesmek zorunda kalacağınızı bile söyleyin. Böyle olacaksa herkes sadece kendi ailesi ile görüşsün, ailene olan sevgi ve saygımı da mı yok etmeye uğraşıyorsun deyin. Ben kadın olduğum halde aileme bu kadar yapışıp kalmadım kendine gel ben köle değilim deyin. Özetle ne derseniz deyin ama boyun etmeyin bu konuda. Söylemek istemiyorum ama ben olsam hiç görüşmem bunu yapanlarla. Ve haddim olmayarak böyle baskıcı ve yanlış ısrarda bir koca ve ailesi düzeltip normalleşmeden hamile kalmamaya çalışın derim

Kp
Istemıyorum bebek falan. Ne zaman baska sehre gıttık, rahat bıraktılar ancak öyle. Zaten baskı yaptıkca gitme sıklığını azaltacagımı söyleyeceğim. Annesı cagırınca sa gitmeyeceğim. Cunku hep cagırıyor

Normalde haftada bır atamaya basladım kv yi. Ama aramıycam. Sadece eşim arayınca 2dk konusurum o kadar. Öyle bır mesafe koyacagım ki. Oglunu kaybetmekten kopmaktan korkuyor sanırım

Artık gitme gunlerinı ben planlıyorım yoksa tek gönderıyorum. Ama aılesı hep benı de gormek ıstıyor

Ben şuan inat ettim. Kv sürekli cagırıyor ama ben gıtmıyorum. Tek gel dedı gitmedım. Hayır bız oraya gıdınce kardesıyle ayrı odaya gıdıyor. Ben tek kalıp annesının gönlunu hos edıyorum. Ama bundan sonra bırakcam o konussun

Tamamda eşiniz hep gıtmek ıstese naparsınız. Ben hıc tek gıtmedım. Hep esımle gıttım. Valaha eşime göre ben bırsey bılmıyorum, annesı ögretiyor bana

Ben kvye dedım ki. Bızım gelınımız anneme yakın oturuyor dedım. Annem bırseye karısmaz,gıtmez gelmez bıle dedım. O da öyle sey olur mu oglunu n evı orası dedı

Bundan sonra hıc aramayacağım onun tarafını. Esım arayınca konuscam
Madem herseye karısacak, bende mesafe koyarım

Normalde haftada bır atamaya basladım kv yi. Ama aramıycam. Sadece eşim arayınca 2dk konusurum o kadar. Öyle bır mesafe koyacagım ki. Oglunu kaybetmekten kopmaktan korkuyor sanırım
Evlendirmeseymiş oğlunu. Madem bir aile kurmasına izin vermeyecekti! Zorla kaçırmadınız değil mi?? İki dk hal hatır tamamdır, uzatmayın, yanıtlamayın, ısrar olursa evinizin ayrıntılarına girmemelerinizi rica edin, rapor vermekten hoşlanmadığınızı söyleyin ve sizin de söylediğiniz gibi baskı yapıldıkça gitmeyin, bunları yapacağınızı da eşinize belirtin. Biz seninle yeni bir aileyiz benim ailem de senin ailen de sadece akrabalarımız, herkes haddini bilecek. Aile olmak budur - u öğretmelisiniz. Çok yazdım kusura bakmayın ama tahammül edemiyorum bu eşini ailesine köle yapmaya uğraşan süt kuzusu erkeklere. Umarım başarırsınız da öncelikle bir birey, eş, koca olduğunun farkına varır.

Ben kvye dedım ki. Bızım gelınımız anneme yakın oturuyor dedım. Annem bırseye karısmaz,gıtmez gelmez bıle dedım. O da öyle sey olur mu oglunu n evı orası dedı
Bizde öyledir, yeni kurulan aile birliğine saygı gösterilir ve asla karışılmaz. Eğer ihtiyaç duyar da yardım isterlerse yardım edilir. Yoksa herkes haddini bilir seviyesini korur. Annem doğru yapıyor deseydiniz

Ben şuan atanmaya calısıyorum. Öyle uzak yerler yazacağım ki. Gitmek istiyorum buradan. Gitmeden cocuk ıstemıyorum. Cunku eşim kendı annesı baksın ıstıyor. Aramıycam annesını. Konusunca kesınlıkle detay vermeyeceğim. Alısacaklar ınsallah. Ben annesıne karısılmasını sevmedigimi söyledım. Gecen gıttık bıraz soguktu aılesı

Bizde öyledir, yeni kurulan aile birliğine saygı gösterilir ve asla karışılmaz. Eğer ihtiyaç duyar da yardım isterlerse yardım edilir. Yoksa herkes haddini bilir seviyesini korur. Annem doğru yapıyor deseydiniz
Ben yardım istemeden hep bunu böyle yap falan dıyor. Ona göre o karısmıyor ama karısıyor ıste.

Sonra annesı paşam özledim dıye aglayacak ama
Sana iki tavsiyem var

1) ne düşünüyorsanız açıkça söyleyin, eşinize de KVnize de. Üslup önemli. Benim evde işlerim oluyor, her zaman gelemiyorum, kendi evimin düzenine alışmam gerekiyor diyin. Kafanızda gitmek için bir Aralık belirleyin. Mesela haftada bir. Onlar da sizin rutininize alışır. Yoksa kafan atıp 4 hafta gitmezsen onlar da oradan bastırmaya çalışır.

2) kararınızı verdikten sonra ne düşünmüşler diye kendinizi yormayın. İstediklerini düşünebilirler. Cool olun, biraz sessiz olun. Eşiniz gidip gelsin, bir süre sonra o da sıkılır zaten.

Eşim tek gıdınce problem var dıye dusunuyor lar. Benım neden gelmedıgımı sorguluyorlar. 15gunde bır gıdıyorum ben. Fazlasını kesınlıkle gıtmıyorum. Trıp atıyorlar bu sefer. Evet acık acık söyledim aslında soguk davrandılar bu sefer

Ne yapıyorsunuz gidince hizmet iş muhabbet edebiliyonuzmu bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…