Eşim kızımı götürüyor...

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
477
182
Eşimin ailesiyle yaklaşık bir yıldır gorusmuyorum. Eşimin ailesi basma bir şehirde yaşıyor. Eşim bu bir senede hiç ailesinin yanına gitmedi. Bugün bana çocuğu da alıp ailesinin yanına gitmek istediğini söyledi. Sende gel demek isterim ama annem hastaymis sen bisey yapsan da yapmasanda bisey olursa vicdan azabı cekmeyelim dedi ben giderim dedi. Ben de tamam dedim. Ama içten çok kötüyüm. Bu kızından ilk ayrilisim.

Cok zordur eminim ama konusmasaniz bile torunlarini gormek haklari.. Hele ki boyle bi hastalik durumunda.. Iciniz rahat degilse sizde gidin. Ne yasadiniz bilemem ama boyle bi hastalik durumunda kusluk olmaz..

Bence gidin hastalik ciddi bir sey eger cok buyuk bir sey olmadiysa gidin elini opun vicdaniniz rahat eder ben her seyi yaptim dersiniz.Esinizle kizinizin gitmesi cok normal sonucta babaannesi o da onun torunu yani ayni sey sizin basiniza gelse tabikide goturecektiniz.Bunu neden sorun ettiniz ki

kızınızda sizsiz yapamaz zaten. kısa sürede döner merak etmeyin.

Eşim beni götürmek istemiyor canim. Annesinin yüksek tansiyonu var. Evde de tansiyondan dolayı yapıyormuş sürekli. Tansiyonu yükselince acile gidiyorlarmış. Dün gene açıklık olmuslar. Bana da sen bisey yapsan da yapmasanda da anneme bisey olursa vicdan azabi. Cekme diyo. Ben gideyim diyo. Kızımdan da ilk ayrilisim.

Bişey olmaz abartmayın bence sonuçta götürende babası oda sizin kadar iyi bakıcaktır emin olun hatta ben memeden keserken kızımı babanesiyle köye yollamak zorunda kaldım benden uzak olması gerekiyodu cünkü beni gördükce aklına geliyodu cok ugrastık sonunda böyle bi çözüm bulduk 3 gün kaldı köyde e tabi benimde aklım ama sonra bitti ve geldi babannesi bir an bırakmamış hep ilgilenmiş gece sabaha kadar ugraşmış bendende iyi bakmış sagolsun onlarda anne yarıları sonuçta yabancı bi yerde diil eşinde yanındaymış sıkılma bukadar bence

Bencede sizde gidin kv hastaymis zaten allah göstermesin bir sey olursa üzülürsünüz neden gitmedim diye....ayrica birakin görsünler torunlarini onlarin en dogal hakki torunlarini görmek...

Eşinizi ailesiyle problemleriniz çok mu büyük? Özür dilesiniz hallolmaz mı.
Ayrıca eşiniz dengeyi çok iyi kurmuş.

Anlayamıyorum bu denge kurmak mı?
Kızımızı alıp gotureyim, ama annemin tansiyonu var sen gelme. !"

Bu konu "o da babası, babaannesi " meselesi değil.
Beni görüp tansiyonu yukselecek ( çok komik) biri kızımı görünce yukselmeyecek mi ?

Ona emeği veren benim..

Kaç gün kalınacak ? Sizde gitmelisiniz. Dinlemeyin eşinizi.

Nazlıcan dün de bu konuyu açtın orada bir sürü akıl aldın.. Ben de yine topic açınca bir şey oldu adam aldı çekti gitti annesinin evinden de sandım.. Abartma dağ başı mı nereye götürdü sanki annesinin evinde işte, getirecek kızını.

vallaa isterse o an gebersin yinede göndermem kızımı....ne münasebet yani....

aynen katılıyorum ben konuşmasamda giderdim kızımı asla tek göndermem parçalarım valla o kocayı ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…