Bence de alın screenshot ama bu kadar önyargılı olmayın. Bütün yazışmaları okuyun lütfen. Ben zaten vekalet verdim evden ayrıldım. Yeni iş buldum. Benim konuyu açma amacım yuvamı yıktığımı düşünmek istemiyorum. Kendime destek arıyorum. Beni boşanmaktan vazgeçirin demiyorum ki.. destek olmayacaksanız gerçekten çomak sokmayın rica ediyorumBu konu sahibini screenshot alın, 2 sene sonra cocuk yaptım boşanmaya çalışıyorum çocuğum küçük diye konu acacak. Gercekten en basta sahte altın takalım diyen varos biriyle nasıl evlendiniz? Evlendiniz adam bildiği halde takmamıs aiz bunca zaman belki kendinizi sucladınız, ses etmemis kandırmıs.. Tüm maası komple istemek nedir? Bakın ben kadının calısması taraftarıyım calısmayan insan bos insandır. Çocuğun olur mesleğine ara verirsin cocugunu büyütürsün vs bunlar olması gereken. Ama bir kadını maası icin calıstıgı icin tercih etmek korkunc! Cünkğ aslolan erkek eve bakmakla yükümlü dinde de bu böyle.
Ama buradakiler size ne söylerse söylesin siz o cocugu yapacak ve sonrasında buraua bosanma temalı konu acacaksınız . Bu benim yeni üyeliğim olsada 10 senedir burayı takip ediyorum yüzlerce binlerce konu okudum.
Mutsuz giden evlilikte hep yanlıslıkla hamile kalır mutsuzluga sürüklenirsiniz. Asla sizlerin hic bi sucu yokrur.
Bu arada satılıyor sosyete pazarlarında vs bilginiz olsun dikkat edin2. el iç çamaşırı satılıyor mu ki
Giyilmemiştir ama ya. Satın alınmış ama kullanılmamıştır. Öyle olsun lütfen.Bu arada satılıyor sosyete pazarlarında vs bilginiz olsun dikkat edin
Ortada birBence de alın screenshot ama bu kadar önyargılı olmayın. Bütün yazışmaları okuyun lütfen. Ben zaten vekalet verdim evden ayrıldım. Yeni iş buldum. Benim konuyu açma amacım yuvamı yıktığımı düşünmek istemiyorum. Kendime destek arıyorum. Beni boşanmaktan vazgeçirin demiyorum ki.. destek olmayacaksanız gerçekten çomak sokmayın rica ediyorum
Mahkemede de boşanma nedenidir. Ama kısır olsa ilk bebek olmazdı.Çok uzatmadan anlatacağım. Eşime güvenim kalmadı. Peşimden çok koştu. Ben öğretmenim iyi özel bir okulda. İyi kazanıyorum. Eşim evlenirken maaşımı vs soruyordu. Düğün için para harcamak istemezdi. Sahte altın takalım bile demişti. Sürekli para hesabı yapardı. Çok üzerinde durmadım. Düğünü de ortak yaptık. Ama bu durumlar kafamı karıştırmıştı. Neyse evlendik. Eşim çocuk olmasa da olur kafasındaydı. Ben de 1 yılın sonunda istediğimi söyledim. Çok sevindi aslında. Ama olmadı uzun bir süre. 7-8 ay denedik. Ben sarılıp ağlardım neden olmuyor diye, o da olur olur deyip geçiştirirdi. Sonra bir gün adetim gecikince test yaptım. Hamileyim dedim. O da bana ilk kurduğu cümle aa nasıl hamilesin benim spermlerim azdı düzelmiş o zaman dedi. Ben de o heyecanla peşine düşmedim. Sonra 3 aylıkken bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar kontrollere başladım. Ben kendime baktırırken ona da söyledim sen de kendine baktırabilir misin diye? O da tamam dedi. Sonra sperm testinde sayı 17 milyon ileri hareket toplam %20 morfoloji %1 çıktı. Ben de sen biliyor muydun dedim. Meğer varikosel ameliyatı olduğunda sperm testi vermiş. Değerleri kötü çıkmış. Bana evlenmeden önce sadece ağrıdan rapor almak için ameliyat olduğunu söylemişti. Sperm testi vs verdiğini hiç söylememişti. Önce bir kere test verdim dedi. Sonra düzelir dediler takip etmedim dedi. Bu yüzden sana söylemedim dedi. Ben de neden söylemedin gidip öğrenelim ameliyat olduğun yerden dedim. Sonra bir kere verdim dediği testi 1-2 kere verdiğini söyledi. Başta normaldi sperm sayım alt sınıra yakındı derken araştıralım hastaneden deyince 6 milyondu dedi. Sonra da ben böyleyim işine gelirse beni sıkıştırma demeye başladı. Tüp bebeğe gidelim dedim parasına laf etti. Ki ondan fazla kazanıyorum ve durumumuz kötü değil. Her tartışmamızda ben tüp bebekten vazgeçtim diye beni tehdit ediyor. Ben de bir kere tartışmamızda 3 yıl önceki konuyu açınca sen de bana neden kısır olduğunu söylemedin gibi hakaret ettim ama dayanamadım. Bir kere bile özürdilemedi. Hep işine gelirse diyor..Sürekli yatırım yapma peşinde. Benden bütün paramı istiyor. 4-5 bin alıp 25 binimi ona gönderiyorum. Kendi de harcamıyor ama sürekli ev araba alıyor. Sanki benimle para için evlenmiş gibi geliyor. Ayrılalım deyince ilk sorduğu ev araba nasıl bölünecek diyor? Pek paylaşımımız da kalmadı. Anlattığım şeyleri bana karşı kullandığı için hiçbir şeyimi anlatmıyorum. Tüp bebeğe geliyoruz içeri giricez doktorun yanında en ufak bi tartışmada vazgeçtim diyor çocuğu para için istiyorsun dedi bir de bana. Kendini garantiye almaya çalışıyorsun diyor.
Aslında sizce esas merak ettiğim şey şu. Gerçekten gizledi mi sizce yoksa önemsemediği için söylememiş olabilir mi? Ama ilk hamile kaldığımda ilk dediğimde aa spermlerim düzelmiş niye dedi. İnsan denerken aşkım ben ameliyat olmuştum sperm testim kötüydü düzelmemiş mi bi baktıralım demez mi? Bu kadar kötü olabilir mi bir insan…
Ay valla ben de yeni öğrendim hatta merhumlarin kıyafetlerini persilleyip şehirlere yolluyoruz diye Bursa'da bir gassal paylaşım yapmış sosyeteler alıyor satıyor diyeGiyilmemiştir ama ya. Satın alınmış ama kullanılmamıştır. Öyle olsun lütfen.
Sosyete değil kız bit pazarinda satılır.Bu arada satılıyor sosyete pazarlarında vs bilginiz olsun dikkat edin
Sosyete de dökülen kıyafetler etiketsiz olanlar öyleymiş üzgünümSosyete değil kız bit pazarinda satılır.
Nasıl o kadar temiz oluyor bizim sosyetede paketli nerdeyse herşey bir de aynı desenden her beden nerden bulacaklarSosyete de dökülen kıyafetler etiketsiz olanlar öyleymiş üzgünüm
Öğretmenin üslubuna bakın.. Baska sözüm yok.Çok uzatmadan anlatacağım. Eşime güvenim kalmadı. Peşimden çok koştu. Ben öğretmenim iyi özel bir okulda. İyi kazanıyorum. Eşim evlenirken maaşımı vs soruyordu. Düğün için para harcamak istemezdi. Sahte altın takalım bile demişti. Sürekli para hesabı yapardı. Çok üzerinde durmadım. Düğünü de ortak yaptık. Ama bu durumlar kafamı karıştırmıştı. Neyse evlendik. Eşim çocuk olmasa da olur kafasındaydı. Ben de 1 yılın sonunda istediğimi söyledim. Çok sevindi aslında. Ama olmadı uzun bir süre. 7-8 ay denedik. Ben sarılıp ağlardım neden olmuyor diye, o da olur olur deyip geçiştirirdi. Sonra bir gün adetim gecikince test yaptım. Hamileyim dedim. O da bana ilk kurduğu cümle aa nasıl hamilesin benim spermlerim azdı düzelmiş o zaman dedi. Ben de o heyecanla peşine düşmedim. Sonra 3 aylıkken bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar kontrollere başladım. Ben kendime baktırırken ona da söyledim sen de kendine baktırabilir misin diye? O da tamam dedi. Sonra sperm testinde sayı 17 milyon ileri hareket toplam %20 morfoloji %1 çıktı. Ben de sen biliyor muydun dedim. Meğer varikosel ameliyatı olduğunda sperm testi vermiş. Değerleri kötü çıkmış. Bana evlenmeden önce sadece ağrıdan rapor almak için ameliyat olduğunu söylemişti. Sperm testi vs verdiğini hiç söylememişti. Önce bir kere test verdim dedi. Sonra düzelir dediler takip etmedim dedi. Bu yüzden sana söylemedim dedi. Ben de neden söylemedin gidip öğrenelim ameliyat olduğun yerden dedim. Sonra bir kere verdim dediği testi 1-2 kere verdiğini söyledi. Başta normaldi sperm sayım alt sınıra yakındı derken araştıralım hastaneden deyince 6 milyondu dedi. Sonra da ben böyleyim işine gelirse beni sıkıştırma demeye başladı. Tüp bebeğe gidelim dedim parasına laf etti. Ki ondan fazla kazanıyorum ve durumumuz kötü değil. Her tartışmamızda ben tüp bebekten vazgeçtim diye beni tehdit ediyor. Ben de bir kere tartışmamızda 3 yıl önceki konuyu açınca sen de bana neden kısır olduğunu söylemedin gibi hakaret ettim ama dayanamadım. Bir kere bile özürdilemedi. Hep işine gelirse diyor..Sürekli yatırım yapma peşinde. Benden bütün paramı istiyor. 4-5 bin alıp 25 binimi ona gönderiyorum. Kendi de harcamıyor ama sürekli ev araba alıyor. Sanki benimle para için evlenmiş gibi geliyor. Ayrılalım deyince ilk sorduğu ev araba nasıl bölünecek diyor? Pek paylaşımımız da kalmadı. Anlattığım şeyleri bana karşı kullandığı için hiçbir şeyimi anlatmıyorum. Tüp bebeğe geliyoruz içeri giricez doktorun yanında en ufak bi tartışmada vazgeçtim diyor çocuğu para için istiyorsun dedi bir de bana. Kendini garantiye almaya çalışıyorsun diyor.
Aslında sizce esas merak ettiğim şey şu. Gerçekten gizledi mi sizce yoksa önemsemediği için söylememiş olabilir mi? Ama ilk hamile kaldığımda ilk dediğimde aa spermlerim düzelmiş niye dedi. İnsan denerken aşkım ben ameliyat olmuştum sperm testim kötüydü düzelmemiş mi bi baktıralım demez mi? Bu kadar kötü olabilir mi bir insan…
Bence çocuktan önce eşinizle ilgili kafanızdaki diğer daha önemli olan mevzuları halledin. İyiliğiniz için... Boşanma mevzusu geçtiğinde sizi kaybetme korkusu değil de direkt kafa mal paylaşımına giden kocadan ne hayır gelir ki.Çok uzatmadan anlatacağım. Eşime güvenim kalmadı. Peşimden çok koştu. Ben öğretmenim iyi özel bir okulda. İyi kazanıyorum. Eşim evlenirken maaşımı vs soruyordu. Düğün için para harcamak istemezdi. Sahte altın takalım bile demişti. Sürekli para hesabı yapardı. Çok üzerinde durmadım. Düğünü de ortak yaptık. Ama bu durumlar kafamı karıştırmıştı. Neyse evlendik. Eşim çocuk olmasa da olur kafasındaydı. Ben de 1 yılın sonunda istediğimi söyledim. Çok sevindi aslında. Ama olmadı uzun bir süre. 7-8 ay denedik. Ben sarılıp ağlardım neden olmuyor diye, o da olur olur deyip geçiştirirdi. Sonra bir gün adetim gecikince test yaptım. Hamileyim dedim. O da bana ilk kurduğu cümle aa nasıl hamilesin benim spermlerim azdı düzelmiş o zaman dedi. Ben de o heyecanla peşine düşmedim. Sonra 3 aylıkken bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar kontrollere başladım. Ben kendime baktırırken ona da söyledim sen de kendine baktırabilir misin diye? O da tamam dedi. Sonra sperm testinde sayı 17 milyon ileri hareket toplam %20 morfoloji %1 çıktı. Ben de sen biliyor muydun dedim. Meğer varikosel ameliyatı olduğunda sperm testi vermiş. Değerleri kötü çıkmış. Bana evlenmeden önce sadece ağrıdan rapor almak için ameliyat olduğunu söylemişti. Sperm testi vs verdiğini hiç söylememişti. Önce bir kere test verdim dedi. Sonra düzelir dediler takip etmedim dedi. Bu yüzden sana söylemedim dedi. Ben de neden söylemedin gidip öğrenelim ameliyat olduğun yerden dedim. Sonra bir kere verdim dediği testi 1-2 kere verdiğini söyledi. Başta normaldi sperm sayım alt sınıra yakındı derken araştıralım hastaneden deyince 6 milyondu dedi. Sonra da ben böyleyim işine gelirse beni sıkıştırma demeye başladı. Tüp bebeğe gidelim dedim parasına laf etti. Ki ondan fazla kazanıyorum ve durumumuz kötü değil. Her tartışmamızda ben tüp bebekten vazgeçtim diye beni tehdit ediyor. Ben de bir kere tartışmamızda 3 yıl önceki konuyu açınca sen de bana neden kısır olduğunu söylemedin gibi hakaret ettim ama dayanamadım. Bir kere bile özürdilemedi. Hep işine gelirse diyor..Sürekli yatırım yapma peşinde. Benden bütün paramı istiyor. 4-5 bin alıp 25 binimi ona gönderiyorum. Kendi de harcamıyor ama sürekli ev araba alıyor. Sanki benimle para için evlenmiş gibi geliyor. Ayrılalım deyince ilk sorduğu ev araba nasıl bölünecek diyor? Pek paylaşımımız da kalmadı. Anlattığım şeyleri bana karşı kullandığı için hiçbir şeyimi anlatmıyorum. Tüp bebeğe geliyoruz içeri giricez doktorun yanında en ufak bi tartışmada vazgeçtim diyor çocuğu para için istiyorsun dedi bir de bana. Kendini garantiye almaya çalışıyorsun diyor.
Bence direk kisir damgası vurmakta size yakışmamış. Bnm esiminde eşiniz gbi sıkıntısı vardı.bnde çok uğraştım szn gbi baktık her ay olmuyor eşime yöneldi doktor sende sorun yok dedi.neyse esiminde değerleri düşük çıkınca söyledi seninki gbi..Çok uzatmadan anlatacağım. Eşime güvenim kalmadı. Peşimden çok koştu. Ben öğretmenim iyi özel bir okulda. İyi kazanıyorum. Eşim evlenirken maaşımı vs soruyordu. Düğün için para harcamak istemezdi. Sahte altın takalım bile demişti. Sürekli para hesabı yapardı. Çok üzerinde durmadım. Düğünü de ortak yaptık. Ama bu durumlar kafamı karıştırmıştı. Neyse evlendik. Eşim çocuk olmasa da olur kafasındaydı. Ben de 1 yılın sonunda istediğimi söyledim. Çok sevindi aslında. Ama olmadı uzun bir süre. 7-8 ay denedik. Ben sarılıp ağlardım neden olmuyor diye, o da olur olur deyip geçiştirirdi. Sonra bir gün adetim gecikince test yaptım. Hamileyim dedim. O da bana ilk kurduğu cümle aa nasıl hamilesin benim spermlerim azdı düzelmiş o zaman dedi. Ben de o heyecanla peşine düşmedim. Sonra 3 aylıkken bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar kontrollere başladım. Ben kendime baktırırken ona da söyledim sen de kendine baktırabilir misin diye? O da tamam dedi. Sonra sperm testinde sayı 17 milyon ileri hareket toplam %20 morfoloji %1 çıktı. Ben de sen biliyor muydun dedim. Meğer varikosel ameliyatı olduğunda sperm testi vermiş. Değerleri kötü çıkmış. Bana evlenmeden önce sadece ağrıdan rapor almak için ameliyat olduğunu söylemişti. Sperm testi vs verdiğini hiç söylememişti. Önce bir kere test verdim dedi. Sonra düzelir dediler takip etmedim dedi. Bu yüzden sana söylemedim dedi. Ben de neden söylemedin gidip öğrenelim ameliyat olduğun yerden dedim. Sonra bir kere verdim dediği testi 1-2 kere verdiğini söyledi. Başta normaldi sperm sayım alt sınıra yakındı derken araştıralım hastaneden deyince 6 milyondu dedi. Sonra da ben böyleyim işine gelirse beni sıkıştırma demeye başladı. Tüp bebeğe gidelim dedim parasına laf etti. Ki ondan fazla kazanıyorum ve durumumuz kötü değil. Her tartışmamızda ben tüp bebekten vazgeçtim diye beni tehdit ediyor. Ben de bir kere tartışmamızda 3 yıl önceki konuyu açınca sen de bana neden kısır olduğunu söylemedin gibi hakaret ettim ama dayanamadım. Bir kere bile özürdilemedi. Hep işine gelirse diyor..Sürekli yatırım yapma peşinde. Benden bütün paramı istiyor. 4-5 bin alıp 25 binimi ona gönderiyorum. Kendi de harcamıyor ama sürekli ev araba alıyor. Sanki benimle para için evlenmiş gibi geliyor. Ayrılalım deyince ilk sorduğu ev araba nasıl bölünecek diyor? Pek paylaşımımız da kalmadı. Anlattığım şeyleri bana karşı kullandığı için hiçbir şeyimi anlatmıyorum. Tüp bebeğe geliyoruz içeri giricez doktorun yanında en ufak bi tartışmada vazgeçtim diyor çocuğu para için istiyorsun dedi bir de bana. Kendini garantiye almaya çalışıyorsun diyor.
Mağazalar bile iç çamaşırını iade almıyor. Hijyenik değil, sağlığı tehdit eder 2. el iç çamaşırı.Giyilmemiştir ama ya. Satın alınmış ama kullanılmamıştır. Öyle olsun lütfen.
Yok zaten size karşı böyle cümleler kurabiliyorsa, diğer merak ettiğiniz şeylerin bir önemi kalmıyor ki.Ondan daha iyi kazanıyorum nasıl böyle bir cümle kuruyor bana? Kendinden biliyor bence. Her şeyin sonu zaten paraya çıkıyor
Evlenmeden önce söyleseydi problem olmazdı ki. Kaldı ki onu söylemek yine de istemedim. Biz deneyip neden olmuyor derken hamile kalınca bir şeyleri söyleyince hoşuma gitmedi.. sonuçta bi süreçten geçiyoruz denerken ben bir sürü hormon tahlili amh vs baktırdım insan hiç demez mi ben de sperm vermiştim kötü çıkmıştı düzelir dediler ama baktırmadım diye. Sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi hamile kalınca öğrendim o da ağzından kaçırdı sonra pişman oldu zaten. Düzeldi zannetti test verdi sonucu iyi olmayınca toparlayamadıBence direk kisir damgası vurmakta size yakışmamış. Bnm esiminde eşiniz gbi sıkıntısı vardı.bnde çok uğraştım szn gbi baktık her ay olmuyor eşime yöneldi doktor sende sorun yok dedi.neyse esiminde değerleri düşük çıkınca söyledi seninki gbi..
Ama ben pek üzerinde durmadım çözüme baktım.direk tüp bebeğe girdik 1 çocuğumuz oldu şükür.2.deneme başarısız.
Sonra kendiliğinden hamile kaldım.yani kisir damgası vurmak yanlış hersey allahtan.yoksa bnmde doğal yolla hamile kalmam imkansızdı.
Yazdıklarınızı okuduğumda çocuktan daha önemli sorunlarınız var gbi geldi...eşinizin bu paraya tapma olayida çok itici ve rahatsız edici
Bence bu adamı baba yapayım diye uğraşma.çocuk olsa bu maddi şiddet sen calismasan neolacaj adam öldürür senide cocuguda para gelmezse ise gitmezsenEvlenmeden önce söyleseydi problem olmazdı ki. Kaldı ki onu söylemek yine de istemedim. Biz deneyip neden olmuyor derken hamile kalınca bir şeyleri söyleyince hoşuma gitmedi.. sonuçta bi süreçten geçiyoruz denerken ben bir sürü hormon tahlili amh vs baktırdım insan hiç demez mi ben de sperm vermiştim kötü çıkmıştı düzelir dediler ama baktırmadım diye. Sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi hamile kalınca öğrendim o da ağzından kaçırdı sonra pişman oldu zaten. Düzeldi zannetti test verdi sonucu iyi olmayınca toparlayamadı
İşte böyle şeyler konuşulmadığı için normalini bilmiyorum. Herkes böyle diye söylüyordu bana. Ben bütün paramı göndermek istemiyorum dediğimde bencil oluyorum. Senin benim yok diyor evin parası benden sorulur bana gönder diyor. Diyorum bana lazım olursa hiç köşede param yok eksiye girersin ben öyle yaptım zamanında diyor.Bence bu adamı baba yapayım diye uğraşma.çocuk olsa bu maddi şiddet sen calismasan neolacaj adam öldürür senide cocuguda para gelmezse ise gitmezsen
Lütfen bu adama verdiğin herseyi geri al ve bırak bu adami. Evet evren sana yeterince işaret vermiş. Kendi durumunu en başından sana söylemesi gerekirdi. Seninle maddiyat için birlikte. Senin parani almaya hakkı yok. Kurtar kendini bu insandan.Çok uzatmadan anlatacağım. Eşime güvenim kalmadı. Peşimden çok koştu. Ben öğretmenim iyi özel bir okulda. İyi kazanıyorum. Eşim evlenirken maaşımı vs soruyordu. Düğün için para harcamak istemezdi. Sahte altın takalım bile demişti. Sürekli para hesabı yapardı. Çok üzerinde durmadım. Düğünü de ortak yaptık. Ama bu durumlar kafamı karıştırmıştı. Neyse evlendik. Eşim çocuk olmasa da olur kafasındaydı. Ben de 1 yılın sonunda istediğimi söyledim. Çok sevindi aslında. Ama olmadı uzun bir süre. 7-8 ay denedik. Ben sarılıp ağlardım neden olmuyor diye, o da olur olur deyip geçiştirirdi. Sonra bir gün adetim gecikince test yaptım. Hamileyim dedim. O da bana ilk kurduğu cümle aa nasıl hamilesin benim spermlerim azdı düzelmiş o zaman dedi. Ben de o heyecanla peşine düşmedim. Sonra 3 aylıkken bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar kontrollere başladım. Ben kendime baktırırken ona da söyledim sen de kendine baktırabilir misin diye? O da tamam dedi. Sonra sperm testinde sayı 17 milyon ileri hareket toplam %20 morfoloji %1 çıktı. Ben de sen biliyor muydun dedim. Meğer varikosel ameliyatı olduğunda sperm testi vermiş. Değerleri kötü çıkmış. Bana evlenmeden önce sadece ağrıdan rapor almak için ameliyat olduğunu söylemişti. Sperm testi vs verdiğini hiç söylememişti. Önce bir kere test verdim dedi. Sonra düzelir dediler takip etmedim dedi. Bu yüzden sana söylemedim dedi. Ben de neden söylemedin gidip öğrenelim ameliyat olduğun yerden dedim. Sonra bir kere verdim dediği testi 1-2 kere verdiğini söyledi. Başta normaldi sperm sayım alt sınıra yakındı derken araştıralım hastaneden deyince 6 milyondu dedi. Sonra da ben böyleyim işine gelirse beni sıkıştırma demeye başladı. Tüp bebeğe gidelim dedim parasına laf etti. Ki ondan fazla kazanıyorum ve durumumuz kötü değil. Her tartışmamızda ben tüp bebekten vazgeçtim diye beni tehdit ediyor. Ben de bir kere tartışmamızda 3 yıl önceki konuyu açınca sen de bana neden kısır olduğunu söylemedin gibi hakaret ettim ama dayanamadım. Bir kere bile özürdilemedi. Hep işine gelirse diyor..Sürekli yatırım yapma peşinde. Benden bütün paramı istiyor. 4-5 bin alıp 25 binimi ona gönderiyorum. Kendi de harcamıyor ama sürekli ev araba alıyor. Sanki benimle para için evlenmiş gibi geliyor. Ayrılalım deyince ilk sorduğu ev araba nasıl bölünecek diyor? Pek paylaşımımız da kalmadı. Anlattığım şeyleri bana karşı kullandığı için hiçbir şeyimi anlatmıyorum. Tüp bebeğe geliyoruz içeri giricez doktorun yanında en ufak bi tartışmada vazgeçtim diyor çocuğu para için istiyorsun dedi bir de bana. Kendini garantiye almaya çalışıyorsun diyor.
Teşekkür ederim aslında doğru yaptığımı duymaya ihtiyacım var. İnsanın aklına iyi günler de geliyor.. yuvamı mı yıkıyorum her evlilikte olan şeyler mi diye düşünüyorum. Ama zaten mutlu değilim eski halimi hayatımı özlüyorumLütfen bu adama verdiğin herseyi geri al ve bırak bu adami. Evet evren sana yeterince işaret vermiş. Kendi durumunu en başından sana söylemesi gerekirdi. Seninle maddiyat için birlikte. Senin parani almaya hakkı yok. Kurtar kendini bu insandan.
Aman kardes öğretmenlere laf etme sistematik sikayet ediyorlarÖğretmenin üslubuna bakın.. Baska sözüm yok.