- 22 Nisan 2023
- 588
- 373
- 23
Hm pekiSperm testine göre kısırlık indeksi var orda kısır olarak raporlandı. Ve insan kısır olsa bile tek bi sperm ile hamile kalabiliyor. Azospermide bile. Dünya sağlık örgütü kriterleri var.. kısırlık( infertilite indeksi) indeksi diye. Raporlandığı için.. 3 yıllık evliyiz..zaten 1 yılın üzerinde korunmasız ilişki vardı. 7-8 ay takvim ile, Son 2 ay ovulasyon testi ile takip etmiştim. 7-8 ay düzenli takip etttim sadece
Allah yardımcınız olsun çok zor gercekten. Bu erkek milletini anlamak psikolojisi ruhunu çözmek gerçekten çok zor. Büyük ihtimal pislesicek. Sizden daha fazla mal almaya kalkışabilir. Ya da bir şekilde nasıl daha az verebilirim diye ugrasabilir. Çok zor gercekten. Biz kadınlar için büyük travnma. Yalanlar ortaya çıktıkça insan ne yapacağıni şaşırıyor.Bir daha nasıl güvenirim hiç bilmiyorum.. sevebilir miyim.. avukata vekalet verdim süreçten çok korkuyorum. Muhtemelen pisleşicek..
Çok sağolun..Allah yardımcınız olsun çok zor gercekten. Bu erkek milletini anlamak psikolojisi ruhunu çözmek gerçekten çok zor. Büyük ihtimal pislesicek. Sizden daha fazla mal almaya kalkışabilir. Ya da bir şekilde nasıl daha az verebilirim diye ugrasabilir. Çok zor gercekten. Biz kadınlar için büyük travnma. Yalanlar ortaya çıktıkça insan ne yapacağıni şaşırıyor.
Ev ve araba kredisi var hepsini o çekti üzerinde borç var bu yüzden.. harcamaz yoksa. Kartlarının ve mobil bankacılığının şifreleri var bende.. malları da benim üzerime yaptıAy bu adam 2 maaşla yaşayalım diye evlenmiş size karşı çok duygusuz evden gittiğinizde arabayı boşanma sözünde direkt mal paylaşımını düşünüyor. Tabii ki bunlar da düşünülecek ama hiç hisleri yok gibi. Yani siz faturaların bir kısmını ödeyin yeter niye maaşı öylece ona gönderiyorsunuz. Kendiniz altin ya da döviz hesabi açın oraya atın parayı çok sacma bu herife bütün parayı göndermek.
Borç içinde beni bıraktın gittin vs dedi evden gittiğimde ben bu kadar borçla ne yapacağım moduna girdi. Yuvası yıkılmış gibi değil de sana güvenip borca girdim beni ortada bıraktın demişti. Evden de sürekli hakaret ettiği için gitmiştim. Çok kıskanç ve baskıcı.Ay bu adam 2 maaşla yaşayalım diye evlenmiş size karşı çok duygusuz evden gittiğinizde arabayı boşanma sözünde direkt mal paylaşımını düşünüyor. Tabii ki bunlar da düşünülecek ama hiç hisleri yok gibi. Yani siz faturaların bir kısmını ödeyin yeter niye maaşı öylece ona gönderiyorsunuz. Kendiniz altin ya da döviz hesabi açın oraya atın parayı çok sacma bu herife bütün parayı göndermek.
Bu kadar paraci biri niye sizin üzerinize yaptı? Gerçi evlilikte ortak oluyor ama yine de tuhaf geldiEv ve araba kredisi var hepsini o çekti üzerinde borç var bu yüzden.. harcamaz yoksa. Kartlarının ve mobil bankacılığının şifreleri var bende.. malları da benim üzerime yaptı
Çünkü ben yatırım istemiyorum. Gezelim hayatımızı yaşayalım kafasındayım.. benim şüphelerimin de farkında...sürekli başka ailelerle karşılaştırıyor bizi. Bak onlar 2. Evi aldı bizde bir tanemvar vs Tek derdi mal almak erkenden emekli olmak kiralarla geçinmek..Bu kadar paraci biri niye sizin üzerinize yaptı? Gerçi evlilikte ortak oluyor ama yine de tuhaf geldi
Nerden böyle kanıya vardınız anlamadım ama?Birşeyler yazmak istedim ama vazgeçtim. Siz nasılsa boşanmazsınız. Bunca şeye rağmen hala az çaba gösterse ben hazırım affetmeye diyorsunuz. Pes vallahi pes...
yok benim kazık atmayacağımı bilir. Bir de nasıl olsa çocuk istiyor bırakmaz diye düşünüyordu bence ama avukata vekalet verdiğimi biliyor. Eğer anlaşmalıya yanaşmazsa para göndermeyeceğim dedim. Avukat görüştü ben engelledim her yerden. Zaten içimde sevgi vs kalmadı o yalanından sonra..ahfjkk evler sizin üstün,ze ve ayrılmak istiyorsunuz yüreğine iner
Sanki az kalmış bu kısırlıktan daha önemli bence. Sanki benimle para için evlenmiş gibi geliyor.
Çok uzatmadan anlatacağım. Eşime güvenim kalmadı. Peşimden çok koştu. Ben öğretmenim iyi özel bir okulda. İyi kazanıyorum. Eşim evlenirken maaşımı vs soruyordu. Düğün için para harcamak istemezdi. Sahte altın takalım bile demişti. Sürekli para hesabı yapardı. Çok üzerinde durmadım. Düğünü de ortak yaptık. Ama bu durumlar kafamı karıştırmıştı. Neyse evlendik. Eşim çocuk olmasa da olur kafasındaydı. Ben de 1 yılın sonunda istediğimi söyledim. Çok sevindi aslında. Ama olmadı uzun bir süre. 7-8 ay denedik. Ben sarılıp ağlardım neden olmuyor diye, o da olur olur deyip geçiştirirdi. Sonra bir gün adetim gecikince test yaptım. Hamileyim dedim. O da bana ilk kurduğu cümle aa nasıl hamilesin benim spermlerim azdı düzelmiş o zaman dedi. Ben de o heyecanla peşine düşmedim. Sonra 3 aylıkken bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar kontrollere başladım. Ben kendime baktırırken ona da söyledim sen de kendine baktırabilir misin diye? O da tamam dedi. Sonra sperm testinde sayı 17 milyon ileri hareket toplam %20 morfoloji %1 çıktı. Ben de sen biliyor muydun dedim. Meğer varikosel ameliyatı olduğunda sperm testi vermiş. Değerleri kötü çıkmış. Bana evlenmeden önce sadece ağrıdan rapor almak için ameliyat olduğunu söylemişti. Sperm testi vs verdiğini hiç söylememişti. Önce bir kere test verdim dedi. Sonra düzelir dediler takip etmedim dedi. Bu yüzden sana söylemedim dedi. Ben de neden söylemedin gidip öğrenelim ameliyat olduğun yerden dedim. Sonra bir kere verdim dediği testi 1-2 kere verdiğini söyledi. Başta normaldi sperm sayım alt sınıra yakındı derken araştıralım hastaneden deyince 6 milyondu dedi. Sonra da ben böyleyim işine gelirse beni sıkıştırma demeye başladı. Tüp bebeğe gidelim dedim parasına laf etti. Ki ondan fazla kazanıyorum ve durumumuz kötü değil. Her tartışmamızda ben tüp bebekten vazgeçtim diye beni tehdit ediyor. Ben de bir kere tartışmamızda 3 yıl önceki konuyu açınca sen de bana neden kısır olduğunu söylemedin gibi hakaret ettim ama dayanamadım. Bir kere bile özürdilemedi. Hep işine gelirse diyor..Sürekli yatırım yapma peşinde. Benden bütün paramı istiyor. 4-5 bin alıp 25 binimi ona gönderiyorum. Kendi de harcamıyor ama sürekli ev araba alıyor. Sanki benimle para için evlenmiş gibi geliyor. Ayrılalım deyince ilk sorduğu ev araba nasıl bölünecek diyor? Pek paylaşımımız da kalmadı. Anlattığım şeyleri bana karşı kullandığı için hiçbir şeyimi anlatmıyorum. Tüp bebeğe geliyoruz içeri giricez doktorun yanında en ufak bi tartışmada vazgeçtim diyor çocuğu para için istiyorsun dedi bir de bana. Kendini garantiye almaya çalışıyorsun diyor.
Aslında sizce esas merak ettiğim şey şu. Gerçekten gizledi mi sizce yoksa önemsemediği için söylememiş olabilir mi? Ama ilk hamile kaldığımda ilk dediğimde aa spermlerim düzelmiş niye dedi. İnsan denerken aşkım ben ameliyat olmuştum sperm testim kötüydü düzelmemiş mi bi baktıralım demez mi? Bu kadar kötü olabilir mi bir insan…
Mobil şifreleri var bakıyorum ordan zaten borç belli onun maaşı belli. Ama yine de kimseye güven olmaz eş de olsaAdam senin paranla senden habersiz servet sahibi oluyor bence
Annesinin babasının kardeşlerinin üstüne bir şeyler yapmadığına emin misin ?
Cocuk kesinlikle yapma zaten bu adamdan
İşte her evlilikte oluyor mu acaba diye düşünüyordum. Sanki normali bu gibi geldi. Sonra arkadaşlarıma anlatınca anladım böyle olmadığını. Her şeyi içime atmıştım.. aileme de anlatınca sen istesen de biz istemiyoruz dedilergizlemiş.
üstelik sizi sevmiyor da
cidden bundan çocuk sahibi olmak için tüp bebek yaptırmaya mı gittiniz.
boşanmayalım seni seviyorum haklısın gizledim vs vs değilde ev araba nasıl paylaşılcak diyen adamla mutlu bir hayat süremeyeceğiniz açık.
İşte her evlilikte oluyor mu acaba diye düşünüyordum. Sanki normali bu gibi geldi. Sonra arkadaşlarıma anlatınca anladım böyle olmadığını. Her şeyi içime atmıştım.. aileme de anlatınca sen istesen de biz istemiyoruz dediler
Bu konu sahibini screenshot alın, 2 sene sonra cocuk yaptım boşanmaya çalışıyorum çocuğum küçük diye konu acacak. Gercekten en basta sahte altın takalım diyen varos biriyle nasıl evlendiniz? Evlendiniz adam bildiği halde takmamıs aiz bunca zaman belki kendinizi sucladınız, ses etmemis kandırmıs.. Tüm maası komple istemek nedir? Bakın ben kadının calısması taraftarıyım calısmayan insan bos insandır. Çocuğun olur mesleğine ara verirsin cocugunu büyütürsün vs bunlar olması gereken. Ama bir kadını maası icin calıstıgı icin tercih etmek korkunc! Cünkğ aslolan erkek eve bakmakla yükümlü dinde de bu böyle.Çok uzatmadan anlatacağım. Eşime güvenim kalmadı. Peşimden çok koştu. Ben öğretmenim iyi özel bir okulda. İyi kazanıyorum. Eşim evlenirken maaşımı vs soruyordu. Düğün için para harcamak istemezdi. Sahte altın takalım bile demişti. Sürekli para hesabı yapardı. Çok üzerinde durmadım. Düğünü de ortak yaptık. Ama bu durumlar kafamı karıştırmıştı. Neyse evlendik. Eşim çocuk olmasa da olur kafasındaydı. Ben de 1 yılın sonunda istediğimi söyledim. Çok sevindi aslında. Ama olmadı uzun bir süre. 7-8 ay denedik. Ben sarılıp ağlardım neden olmuyor diye, o da olur olur deyip geçiştirirdi. Sonra bir gün adetim gecikince test yaptım. Hamileyim dedim. O da bana ilk kurduğu cümle aa nasıl hamilesin benim spermlerim azdı düzelmiş o zaman dedi. Ben de o heyecanla peşine düşmedim. Sonra 3 aylıkken bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar kontrollere başladım. Ben kendime baktırırken ona da söyledim sen de kendine baktırabilir misin diye? O da tamam dedi. Sonra sperm testinde sayı 17 milyon ileri hareket toplam %20 morfoloji %1 çıktı. Ben de sen biliyor muydun dedim. Meğer varikosel ameliyatı olduğunda sperm testi vermiş. Değerleri kötü çıkmış. Bana evlenmeden önce sadece ağrıdan rapor almak için ameliyat olduğunu söylemişti. Sperm testi vs verdiğini hiç söylememişti. Önce bir kere test verdim dedi. Sonra düzelir dediler takip etmedim dedi. Bu yüzden sana söylemedim dedi. Ben de neden söylemedin gidip öğrenelim ameliyat olduğun yerden dedim. Sonra bir kere verdim dediği testi 1-2 kere verdiğini söyledi. Başta normaldi sperm sayım alt sınıra yakındı derken araştıralım hastaneden deyince 6 milyondu dedi. Sonra da ben böyleyim işine gelirse beni sıkıştırma demeye başladı. Tüp bebeğe gidelim dedim parasına laf etti. Ki ondan fazla kazanıyorum ve durumumuz kötü değil. Her tartışmamızda ben tüp bebekten vazgeçtim diye beni tehdit ediyor. Ben de bir kere tartışmamızda 3 yıl önceki konuyu açınca sen de bana neden kısır olduğunu söylemedin gibi hakaret ettim ama dayanamadım. Bir kere bile özürdilemedi. Hep işine gelirse diyor..Sürekli yatırım yapma peşinde. Benden bütün paramı istiyor. 4-5 bin alıp 25 binimi ona gönderiyorum. Kendi de harcamıyor ama sürekli ev araba alıyor. Sanki benimle para için evlenmiş gibi geliyor. Ayrılalım deyince ilk sorduğu ev araba nasıl bölünecek diyor? Pek paylaşımımız da kalmadı. Anlattığım şeyleri bana karşı kullandığı için hiçbir şeyimi anlatmıyorum. Tüp bebeğe geliyoruz içeri giricez doktorun yanında en ufak bi tartışmada vazgeçtim diyor çocuğu para için istiyorsun dedi bir de bana. Kendini garantiye almaya çalışıyorsun diyor.
Aslında sizce esas merak ettiğim şey şu. Gerçekten gizledi mi sizce yoksa önemsemediği için söylememiş olabilir mi? Ama ilk hamile kaldığımda ilk dediğimde aa spermlerim düzelmiş niye dedi. İnsan denerken aşkım ben ameliyat olmuştum sperm testim kötüydü düzelmemiş mi bi baktıralım demez mi? Bu kadar kötü olabilir mi bir insan…