Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

Anlattığınız kadarıyla duygusal, empatik, mantıksal ve her açıdan sıkıntı bir tip arkanıza bakmadan boşanın derim…

Konu başlığını ilk olarak eşim sığır olduğunu gizlemiş olarak okudum. Konunuzu da düğünde sahte altın takalım dedi yazan yere kadar okudum.

Son düzenleme:
Tabikide seversin. Allah bir çeşit yardım etmiş sana biliyor musun. Daha şimdiden bunları söyleyen adam çocuğun psikolojisini de altüst ederdi.

Burda ki asil sorun böyle bir evliliğe illa bebek dünyaya getirmek istemeniz.

Cidden farkında değil misiniz eşinizin para sevgisinin? Ayrıl ama bundan çocuk yapma.

Ya para konusunda benim de bu derece olmasa da anksiyetem var. Dolayisiyla bence, bensiz duramamasi paradan diye dusunmeyin derim. Olabilir mi? Olabilir, ama sizi gercekten seviyor da olabilir. Bunlar ayri seyler.

Konudan kacmasi vs olgun olmamasindan, yuzleşememesinden flndir. Orada da ayri psikolojik bir neden vardir.

Karaktersiz biri ya

Evlenecek çiftlerden biri çocuk istemiyorsa ya da buna engel bir durumu varsa önceden söylemeli. Diğer türlüsünün bencillik ve karşıdaki insana haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bu bir. İkincisi eşinizin bu konuda sürekli size yalan söylemesi, sizden kazancınızı istemesi, sizi para için çocuk sahibi olmak istemekle suçlaması birer red flag. Böyle bir insanla çocuk sahibi olursanız başınıza gelecekleri ön görebiliyor musunuz?

Çocuktan ziyade adamın derdi para. Muhtemelen sizinle para için evlenmiş. Sizde adamın onca falsosuna pot kurmasına fln rağmen hiç suphelenmemissiniz. Böyle bir durum sizce önemsemez mi? Önemsemeyen insan bir kaç defa test verir mi? Ayrılma aşamasında bile malı mülkü düşünür mü? Ya da siz neden bütün paranızı ona verip yönetimi komple ona bıraktınız? Sahte altın nedir Allah aşkına. Bence çocugu bu adamdan değil başkasından yapın.

konu başlığı eşim kısır yazmışsınız ve hamile kalmışsınız pardon da eşiniz nasıl kısır oluyor? Burayı bi açıklar mısınız?

Bir daha nasıl güvenirim hiç bilmiyorum.. sevebilir miyim.. avukata vekalet verdim süreçten çok korkuyorum. Muhtemelen pisleşicek..

konu başlığı eşim kısır yazmışsınız ve hamile kalmışsınız pardon da eşiniz nasıl kısır oluyor? Burayı bi açıklar mısınız?
Sperm testine göre kısırlık indeksi var orda kısır olarak raporlandı. Ve insan kısır olsa bile tek bi sperm ile hamile kalabiliyor. Azospermide bile. Dünya sağlık örgütü kriterleri var.. kısırlık( infertilite indeksi) indeksi diye. Raporlandığı için.. 3 yıllık evliyiz..zaten 1 yılın üzerinde korunmasız ilişki vardı. 7-8 ay takvim ile, Son 2 ay ovulasyon testi ile takip etmiştim. 7-8 ay düzenli takip etttim sadece

hiç düşünmeden boşan
baska senin değerini bilen birini illaki bulursun bu paragöz insanla yolunu ayrirman şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…