Eşim kilomu begenmiyor

Eşinizi taktir ettim kilonuzdan rahatsızlığını sizi kirmadan söylemeye çalışmış aslinda cok güzelsin vs diyerek konuya girmesi insani acıdan hassas bir insan olduğunu gösteriyor. Size gelince oluyor böyle seyler evlenince kilo problemi malesef bir cogumuzda olabiliyor. Hemen bi diyetisyene gidip birde spor programı yaparsaniz 3 4 aya eski halinize gelirsiniz. Eğer istah sorununuz var ise akapunktur deneyebilirsiniz istahi dengeliyor kendi tecrübemle söylüyorum. Bir de burda Kk Da diyet grupları var onlara katılın insani baya gaza getiriyor youtube dan da zayiflayan insanların hihayelerini de izlerseniz iyice gaza gelirsiniz başarılar diliyorum

Ayna da kendinizi begenmediginiz surece kilo vermrliydiniz. Bu konu esle evlatla alakali degil. Estetik ve saglikla alakali.

Neden evlenen kadınlara bi rahatlık geliyor aman beni beğenen beğendi moduna girip kendilerini salıyorlar? Bırakın çirkin görünmeyi kilolu olmak başlı başına sağlığınızla oynamaktır.20 kilo birden almışsınız ilginç.

Kendiniz için zayıflayın... Yediklerinizi azaltın bol su için ve spor yapın.. zayıflamaya başladıkça özgüveniniz yerine gelecektir...

Şöyle fitim yok boyle kuş tüyü gibiyim yorumlarina cok da saapmamak lazim.. Klavye bu, basiyorsun tusa yaziyor.

Kendin için dikkat etmelisin eşin için değil

Evlenmeden önce aç mı duruyordunuz? Doğum falan olmadan nasıl 20 kiloluk salabildiniz aklım almadı.

Ödem atmakla falan olacak iş değil. Sıkı diyet yapacaksınız. Spor yapacaksınız.

Bunu ben de birine sormuştum. Evlenince insan neden kilo alir aç mi duruyordunuz onceden diye
Sebebi evlenince yemekleri istedikleri gibi yapiyorlarmis ve duzenli yemeye baslamislar. Yani aç duruyormuş bazisi bekarken

Topluca 70 kiloyuz ve burada uyduruyoruz yani? 45-46 civarindayimdir suan isteyene aninda foto atilir.

Bunu ben de birine sormuştum. Evlenince insan neden kilo alir aç mi duruyordunuz onceden diye
Sebebi evlenince yemekleri istedikleri gibi yapiyorlarmis ve duzenli yemeye baslamislar. Yani aç duruyormuş bazisi bekarken
bunlardan bırı de benım
hos ben hayatımın her donemınde ıstahlıydım anteplı olmam sebebıyle ... yasamak ıcın yemek degıl yemek ıcın yasamak prensıbım fakat evlenınce soyle oldu...
arkadaslarımızla sabaha kadar sohbet eglence olunca haftada 2-3 gun sonra evde fılm keyfı olunca e abur cuburlar cesıt cesıt
bır kılo aldık bır kılo anlatamam
hoş 50 kılo verdım kendı kendıme dogumdan sonra cocugun pesınde kosacak hal kalmayınca evlendıgım gunden zayıfım suan ama 50 kılo yemısım dusunun 50 kılo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…