canım sen zayıf olmak istiyormusun? yoks abunu sadece eşin için mi istiyorsun? protein ağrılıklı bir diyet yapabilirsin tabii böbreklerin sağlıklı ise, ve düzenli kan tahlillerini yaptırarak.Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetseyakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
Bahane bu. 7-8ayda 25 kilo verdim. güneş doğunca uyuyup, öğlen 2de 3de falan uyanırdım. Haşlanmış sebze ızgara et ürünleri yiyip ekmeği şekeri tamamen kesmekten başka da hiç bişey yapmadım. Bırak şok diyeti bitki çayı bile İçmedim. Çok da güzel gitti kilolar. 5 senedir de koruyorum kilomu. Önce bahane üretmeyi bırak. eger bir sağlık problemin yoksa bahanen de yok. Kilo vermek isteyen insan tutar boğazını verir, şok diyetlerle olacak iş değil ömür boyumu şokta kalcan.Uyku düzeni problemim var işte sabahları uyanamıyorum öğlen uyanınca da hiç bir diyet başarıya ulaşmıyor
benden sana tavsiye arkadasim dr.ender saracdan 10 harekettw zayiflama ben onu yaptim ise yariyor.hemde yemegi mi pek kismadim aksamdan sonra fazla yemedim .bir ayda iki kilo verrdim ama duzenli yapacaksiniz sabh aksam birde ip atlamk zayiflatiyor ipde atladim .. yesil cayi sevmihorum diyosun ama zayiflamn icin sart burnunu tika ic ben her uc ogun yemkden sonra mutlaka sekersiz yesil cay iciyom bana gayet tatli geliuoŞimdi youtube dan baktım merakla. Mantıklı teşekkürler. :)
canım o dediğin işte hormon vs hastalığı olmayanlar için geçerli bende pko var doktoruma 3 ayda 10 kg verdiğimi söyledim pko için bi mucize dedi bana devam dedi ama suan duraksadım aynı diyet ve spora devam ediyorum 1 aydır kg veremedim.
Ayrıca yiyip de kilo almayanları çok kıskanıyorum :)
Bende aynı dertten muzdariptim ama şu 6 günde 3 kilo verdim yemeğimi kıstım ekmeğimi kıstım spiral taktırdım onun da etkisi var galiba :) ama daha 24 kilo fazlam varMerhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetseyakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
Benim de tam tersi ben zayifim ve esim kilolu. Esinin acimasiz ve seni kirdigini soyluyorsun canim ama tam tersi konumda olmakta emin ol cok zor.Hamilelikte de spor yapılabildiğini sanıyorum. Bir araştır bakalım. Eşler bazen çok acımasızca kırıldığımızı düşünmeden eleştiri yapıyorlar. Ah o göbüş benim de başımın belası. İnşallah verirsin canım.
bisey ey degil canim basariya ulasirsin azmedersen insbenden sana tavsiye arkadasim dr.ender saracdan 10 harekettw zayiflama ben onu yaptim ise yariyor.hemde yemegi mi pek kismadim aksamdan sonra fazla yemedim .bir ayda iki kilo verrdim ama duzenli yapacaksiniz sabh aksam birde ip atlamk zayiflatiyor ipde atladim .. yesil cayi sevmihorum diyosun ama zayiflamn icin sart burnunu tika ic ben her uc ogun yemkden sonra mutlaka sekersiz yesil cay iciyom bana gayet tatli geliuo
pardon :/
aksamlari yemezseniz cok guzel kilo verirsiniz
ben bu sekilde kilo veriyorum ve koruyorum kilomu
en iyi kilo verme sekli bu bence
aksamlari yemek yemeye vucudun ihtiyaci yok cünkü
gece vucut belli bir isiyi korumak icin yag ve kalori yakar
eger mide doluysa ordan yakar mide bossa vucuttan yakar
sizde uyurken kilo verirsiniz
size tavsiyem bu :)