Eşim kilolarımdan rahatsız. Keşke bir mucize olsa...

canım sen zayıf olmak istiyormusun? yoks abunu sadece eşin için mi istiyorsun? protein ağrılıklı bir diyet yapabilirsin tabii böbreklerin sağlıklı ise, ve düzenli kan tahlillerini yaptırarak.
Ben hayatım boyunca hep diyetler yaptım ,benim kendimde kilo takıntısı var bu yüzden kıyafetlerim xsmal ile large arasında çünkü diyetlerim hep başarısızdır,çok iradesizim bende, bir bakmışssın incecik olmusum bri bakmışssın dana gibi olmuşum, özellikle üzgünken çok tatlı yiyorum ama şimdi yemek yemeyi öğrenmeye çalışıyorum bakalım inşallah bu sefer başarırım.
Benim eşimde kilodan nefret eder, o da bana zayıfla diyor, tabii bende zayıflamak istiyorum ama onun için değil,kendimi daha güzel görmek için... benim de boyum 162 kilom 65 minumum 5 maksimum 12 kilo vermek istiyorum, istersen birlikte diyet yapabiliriz,neredeyse diyet kitabı yazacak kadar bilgiye sahip oldum dünya daki bri çok diyeti denedim ama sorun beyinde... bu işi beynimizde çözmemiz gerekiyor.

Uyku düzeni problemim var işte sabahları uyanamıyorum öğlen uyanınca da hiç bir diyet başarıya ulaşmıyor
Bahane bu. 7-8ayda 25 kilo verdim. güneş doğunca uyuyup, öğlen 2de 3de falan uyanırdım. Haşlanmış sebze ızgara et ürünleri yiyip ekmeği şekeri tamamen kesmekten başka da hiç bişey yapmadım. Bırak şok diyeti bitki çayı bile İçmedim. Çok da güzel gitti kilolar. 5 senedir de koruyorum kilomu. Önce bahane üretmeyi bırak. eger bir sağlık problemin yoksa bahanen de yok. Kilo vermek isteyen insan tutar boğazını verir, şok diyetlerle olacak iş değil ömür boyumu şokta kalcan.

bir söz var ya istediğini yersin yada istediğini giyersin ben ilham alırım hep :)
benmde sevgilim 1.82 boy 77 kilo ben 1.62 60 kiloyum ama onun yanında baya kilolu duruyorum resimlerimizi falan göstermiyorum faceye koymuyorum falan şok diyet sakın yapma çnkü metabolizma bozuldgudan hızlı verip hızlı alıyorsun ve bir bıraktın mı diyeti hızlıca fazla fazla gelirler kilolar tabi hızdan dolayı çatlaklar selülit sarkma vs daha fazla vücut kimyası bozuluyor yani
benmkide kilo ver cildine bak vs diyor açtıgım konudan görürsün kndimi çirkin hissediyorum onun yanında falan kötü bir duygu yani
ben de bir buçuk aydır kendimce diyet yapıyorum bir buçuk ay da 6 kilo verdim millet çok vermişsin diyor bana az geliyor gerçi ama sağlıklı en azından 50 kiloyu görene kadar diyete devam edicem ben
ayrıca eşine hemen geri almamımı istiyorsun kilo hemen verilmez yediklerime dikkat ediyorum de onun yanında daha az ye kendine baktıgını belli et akşam kremler sür onun görmesini sağla bunlar geçici tbi yani kalıcı sonucu bunları istikrarlı yaparsan alırsın zayıflayacagına inansın yani daha öenli giyin farklı özelliklerinle öne çıkmaya çalış
beyaz ekmek yeme kepek çavdar vs istediğin ekmegi seç ye günde max 4 yada 5 dilim bir güne böl
2.5 litre su iç en az
sabah haşlanmış yumurta ye tok tutar
kuru incir kuru kayısı kuru üzüm çiğ badem acıktıkca yanında bulundur 3 er 5 er atıştır acıkmassın tok tutar
akşam 8 den sonra sakın bişey yeme sıvı tüket mevye elma ye akşam tok tutar
ben günde 2 yeşil çay 2 form çay içiyorum tabi şekersiz şekeri çıkar esmer şeker kulan çok istiyorsan
bende çok yemek yerdim ama diyete başladım o rahatlığı gördüm inan artık midem küçüldü yiyemıyorum 1 ay dayan yap diyeti devamında zaten miden almıyor inan eşinden olumlu tepkileri alınca kilolar daha da çabuk gitsin isteyeksin
acıktın diyelim salata yap çorba iç yoğurt ye istedğin kadar sebzeleri meyveleri haşla blendırdan geçir gerekirse öyle tüket patatesi tavugu kızartıp yeme haşla ye sulu bir yemek yap doyana kadar ye :)
yardımcı olayım diye uzun uzun yazdım :) yemek yemeyi bırakamıyorsan en azında bu dediklerimi de ye mutlaka
ben eve bisiklet aldım tv izlerken bile çeviriyorum yani kendime aldıgım en güzel eşya o oldu :)

cnm dukan diyetini tavsiye ederim face lerden sayfalarını takip edip bilginebilirsin .
cok guzel ac kalmadan kilo verebiliyorsun.
doyana kadar yiyio kilo vermek cok kolay oluyor.
ben bu diyetle 9kilo verdim .evre evre oldugu icin tekrar kilo almıyorsun da

Ben ayran içerek 20 kilo 2 senede verdim.. boyum 1.78 kilom 60 .. şuanda canım ne çekerse yiyorum almıyorum kilo kaç yıldır zayıfım..

Eskiden yemek yemek tutkuydu aşktı benim için.. geceleri makarnalar toslar.. yer yatardım :)) Şimdi midem küçüldü herhalde karnım doyunca fazlasını canım çekmiyor.

Vucut kitle indeksiniz %30 civari yani obezite sinirindaysaniz hafif bir diyet mesele beyaz ekmek yerine kepek ekmegi aliskanligi edinmek gunde en fazla dort dilim ekmek yemek gunde 2 bucuk litre en az su icmek yemeklerde tereyagi yerine zeytinyagi ve az miktarda yag eklemek bol bol sebze yemegi tuketmeye calismak ve kola icmek istiyorsaniz zero icmek bunlara dikkat edip xenical diye bir ilac var diyetisyene ya da doktora eczaneye danisip kullanabilirsiniz ..

Şimdi youtube dan baktım merakla. Mantıklı teşekkürler. :)
benden sana tavsiye arkadasim dr.ender saracdan 10 harekettw zayiflama ben onu yaptim ise yariyor.hemde yemegi mi pek kismadim aksamdan sonra fazla yemedim .bir ayda iki kilo verrdim ama duzenli yapacaksiniz sabh aksam birde ip atlamk zayiflatiyor ipde atladim .. yesil cayi sevmihorum diyosun ama zayiflamn icin sart burnunu tika ic ben her uc ogun yemkden sonra mutlaka sekersiz yesil cay iciyom bana gayet tatli geliuo

Şopşok diyet yüzünden eşimin iş arkadaşı mide kanserinden 26 yaşında 6 ay içerisinde öldü. Ardında 1 buçuk senelik eşi ve 4 aylık kızını bırakarak... Böyle saçma yollara girmeyin insan vücudu bağışıklığı düşürmeye hemen müsait bir şekilde yaratılmış. Bkz: stres, üzüntü, sıkıntılı bir dönem sonrası ağızda açılan yaralar, saçlarda dökülme beyazlama, mide krampları vs. Yıpratmayın kendinizi dengeli düzenli vücudunuzu korkutup tepki verdirtmeden yavaş yavaş ama sağlam adımlarla verin kilonuzu. Ve kendiniz için verin, sağlıklı olmak için verin, Yeni bir gebeliğe sağlıklı başlamak için verin rahat edersiniz.

diyette arada vücut kendini toplamak için durur.hiç pes etme. ben 22 kg verdim. ama 62 den 60 a düşmem 2 .5 ay sürdü aynı diyet, aynı spora rağmen. arada bir vücüt kilo vermeyi durdurur. öylesi de daha sağlıklı zaten.

Bende aynı dertten muzdariptim ama şu 6 günde 3 kilo verdim yemeğimi kıstım ekmeğimi kıstım spiral taktırdım onun da etkisi var galiba :) ama daha 24 kilo fazlam var

kilo vermek sabir+irade isidir
herseyden önce kendiniz ve sagliginiz icin bu yola bas koyun derim
leslie sansone ile baslagic yapmalisiniz bana göre .. gerci havalar cok güzel illaki yürüyüs parki vardir 1 saat hergün yürüyüs parkina gidebilirsiniz havalar ki$ baslayincada leslie ile devam edersiniz
tabiki uygun bir diyetle beraber

Benim de tam tersi ben zayifim ve esim kilolu. Esinin acimasiz ve seni kirdigini soyluyorsun canim ama tam tersi konumda olmakta emin ol cok zor.
Karsindaki insani esini deli gibi seviyorsun ama fiziken onu begenmiyorsun. Emin ol bu da çok aci. Etrafinda gordugun insanlara bakip keske benim esim de böyle olsa soyle seyler giyse vs diyorsun. Ama bunu derken de kendinden utaniyorsun ona deli gibi asikken nasil boyle birsey dusunebiliyorum diye. Aksam oluyor esine bakiyorsun hiiic tinlamiyor tatli yiyor ekmek yiyor vs vs. Bu sefer sinirin alt ust oluyor ve ister istemez tepkini koyuyorsun. Emin ol kilo herseyi etkiliyor en cok da cinselligi. Benim esim suan 100 kg civarı ve daha 30 yasinda bile degil. Ben kendi zevkimden ziyade onun sagligi icin endise ediyorum cunku insanlar yaslandikca daha da kilo aliyor. Ilerde dizlerine yuk artinca bel agrisi cekerse sevdicegim diye korkuyorum.
Bunlari belki farkli bir acidan bakarsin diye yazdim. Yani belki de esin acimasiz degildir ne dersin?

bisey ey degil canim basariya ulasirsin azmedersen ins

Ben de kiloyu hiç sevmiyorum. Ve aç kalamiyorum diyerek pasta,börek yiyen insanları da hiç anlamıyorum. Herkes bilmeli ki formda kalmak ta sabır işi. Yani acı çekmeden sonuç yok. Eşinizin kırıcı olması hoş değil ama siz de kendinize bakmalisiniz. Öğlene kadar uyumak vs bence siz milad yapın bugünü ve öncelikle kendiniz için olmak üzere gerekli hayat ve Yeme içme düzenine geçin. Basarilarrrr

Abur cubur , hamur işler ve çoğu zaman tatlıyı hayatınızdan çıkarın. Yemeğin yağlı taraflarını yemeyin ve bolca spor yapın. Parklara yuruyuşlere gidin. Yemeğinizden kısmasanız bile ayda 2 /3 kilo veriyorsunuz.
Herşey sizin elinizde. Bu arada erken kalkma yollarını bulabilirsiniz. Çok erken kalkarsanız zamanla bedeniniz alışır, olmadı öğle uykusuna yatarsınız.

mucize bekleyeceğine yediklerine dikkat et spor yap ...basit ama etkili ..hamur işini şekeri kes . sebze salata ağırlıklı yemek ye ..

Yalnız aç karnınada uyku girmiyor uyku durumunu ne yapacağız , hiç kolay değil söylemesi kolay da

Bende diyetisyenden aldigim bir diyet programi var. Istersen onu sana göndereyim?? Ama yabanci dilde, türkcesini yakin cevremden bulursam iletirim. Bir cok bayan bununla kilo veriyor hic ac kalmadan, bende denemdim, ha bire yiyorsun ama haftada 2-1.5 kilo arasi gidiyor, bazen yemek yemekten gina geliyor o derece.
Arkadasim bu diyete dogumdan sonra basladi, iki ayda 11 kilo verdi. Sabahlari arada yürüyüs yapiyordu sadece, günde sadece yarim saatlik hareket gerekiyor. Ama kafada biter bu is, bende 5 kilo vermek istiyorum, elimin altindada diyet programi var ama bi türlü veremiyorum :)))
Bu arada bu diyet programi seker hastalari haric herkese uygulanabilir, cünkü yiyecekleri sen kendin belirliyorsun. Günde o yiyeceklerden bir miktar yiyebilirsin. Ister misin göndereyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…