- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
canım sen zayıf olmak istiyormusun? yoks abunu sadece eşin için mi istiyorsun? protein ağrılıklı bir diyet yapabilirsin tabii böbreklerin sağlıklı ise, ve düzenli kan tahlillerini yaptırarak.Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
Ben hayatım boyunca hep diyetler yaptım ,benim kendimde kilo takıntısı var bu yüzden kıyafetlerim xsmal ile large arasında çünkü diyetlerim hep başarısızdır,çok iradesizim bende, bir bakmışssın incecik olmusum bri bakmışssın dana gibi olmuşum, özellikle üzgünken çok tatlı yiyorum ama şimdi yemek yemeyi öğrenmeye çalışıyorum bakalım inşallah bu sefer başarırım.
Benim eşimde kilodan nefret eder, o da bana zayıfla diyor, tabii bende zayıflamak istiyorum ama onun için değil,kendimi daha güzel görmek için... benim de boyum 162 kilom 65 minumum 5 maksimum 12 kilo vermek istiyorum, istersen birlikte diyet yapabiliriz,neredeyse diyet kitabı yazacak kadar bilgiye sahip oldum dünya daki bri çok diyeti denedim ama sorun beyinde... bu işi beynimizde çözmemiz gerekiyor.