Eşim kilolarımdan rahatsız. Keşke bir mucize olsa...

2 ayda 10 kilo aldiysan verebilirsin de zorla kendini bence erkek olsam bende rahatsiz olurudm kusura bakma
Abur cubur yeme git 1.30 saat bi yere kadar yuru moralin duzelir yurudkten sonra her gun yap bak bakalim sonra

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse :KK43: yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. :KK43: bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım :KK43:
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf :KK43:
Mucizeye değil,iradeye ihityacın var.

Ahhh ahhh keşke benim eşim de rahatsız olsa da ben diyet yaparken bana destek olsa :KK43:

Tatlım, kısa sürede vereceğin kiloları kısa sürede alırsın. Öncelikle insülin değerlerini ölçtür bence. Bu da kilo yapıyor çünkü. Sonra diyetisyen ve spor eşliğinde sağlıklı olarak verebilirsin kiloları. Çok bir kilon yokmuş aslında. Eşin dahi olsa söylenenleri de çok takma :KK66:

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse :KK43: yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. :KK43: bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım :KK43:

ben evlendiğimde de kiloluydum eşimde bi kaç kere dile getirdi ama kırıcı olmadan spor yaptım ama diyet yapmadım kilo veremedim ardından ben veremiyosam sen al dedim içimden yemekleri eşimin sevdiği yemeklere göre yapmaya başladım ona bol bol yedirdim kendisi kilo almaya başladı bu sene tekrar spora başladım ve diyetle destekledim 3 ayda 10 kg verdim ve vermeye de devam edicem inş şimdi durum tam tersi oldu o kilo aldı ben zayıflamaya başladım ve kendisi de sürekli söylüyo midemi büyüttün doymuyorum diye belki ona kötülük yaptım ama o kilo aldıkça ben yanında kötü durmadım önemli olan o :)

sopsoookk diye birsey yok
yerseniz alirsiniz bu kadar basit
kilo vermek istiyorsaniz da verirsiniz
bunu siz nasil isterseniz öyle yaparsiniz

devlet hastanelerinde obez bölümler var oraya gitmelisin onlar kan tahlilini alıp ne eksik ise seni yönlendiriyorlar gecikme

sopsoookk diye birsey yok
yerseniz alirsiniz bu kadar basit
kilo vermek istiyorsaniz da verirsiniz
bunu siz nasil isterseniz öyle yaparsiniz

canım o dediğin işte hormon vs hastalığı olmayanlar için geçerli bende pko var doktoruma 3 ayda 10 kg verdiğimi söyledim pko için bi mucize dedi bana devam dedi ama suan duraksadım aynı diyet ve spora devam ediyorum 1 aydır kg veremedim.
Ayrıca yiyip de kilo almayanları çok kıskanıyorum :)

canım o dediğin işte hormon vs hastalığı olmayanlar için geçerli bende pko var doktoruma 3 ayda 10 kg verdiğimi söyledim pko için bi mucize dedi bana devam dedi ama suan duraksadım aynı diyet ve spora devam ediyorum 1 aydır kg veremedim.
Ayrıca yiyip de kilo almayanları çok kıskanıyorum :)

pardon :/
aksamlari yemezseniz cok guzel kilo verirsiniz
ben bu sekilde kilo veriyorum ve koruyorum kilomu
en iyi kilo verme sekli bu bence
aksamlari yemek yemeye vucudun ihtiyaci yok cünkü
gece vucut belli bir isiyi korumak icin yag ve kalori yakar
eger mide doluysa ordan yakar mide bossa vucuttan yakar
sizde uyurken kilo verirsiniz
size tavsiyem bu :)

Himm bilmiyodum bunu tsk ederim guzel tavsiyen icin canim. Aksamlari salata ve yogurt yiyorum sadece diyette oldugum icin..

evlenmeden önce zayıfmıydınız? ozamanda kiloyla ilgili şeyler söylermiydi size?

Yani esin belki de zayif kadin istiyordur degil mi,bence bir de boyle dusun...cunku seninle bir omur yasayacak,fiziksel ozellikler maalesef erkekler icin onemlidir,bir yil sonra benden sogudu diye konu acarsin,elbette once kendin icin ama hem de esin icin ver yani adam zayif seviyo demek ki,tut agzini,yeme,olmezsin yani...:KK66:

doymayacak karnımız yok ama malesef doymayacak gozumuz var
ben kendımde bunu farkettım buda nefs le alakalı
gozu doyurma ısını halledersek zaten kararlılık kendılıgınden gelıyo
bu aralar bende kararlıyım yavas yavas,plates desteklı vucudu sekle sokarak ve gozumu "yemeden doyurarak "devam edıyorum sabahları uyandıgımda bıle hafıf oldugumu farkedıyorum

Sabahları aç karnına sauna eşofmanları ile 40 dakika yürüyorum su içinde eve geliyorum iç çamaşırlarım sıksan suyu çıkar şekilde ıslanıyor benim mucizem bu tavsiye ederim hem incelip hem zayıflıyorum 1 ay olmadan 6 kilo verdim yemeğe dikkat ediyorum su içiyorum

Merhaba
Akşam saat kaçtan sonra yemiyorsunuz
Meyva vs de mi yemiyorsunuz
Bu şekilde ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz acaba
Ben de bu yöntemi uygulamak istiyorum

Günde en fazla 6 saat uyku, erken kahvaltı yapman önemli, akşam en geç 6' da yemek ve ondan sonra hiç birşey yememelisin, günde 1-2 saat yürüyüş, bol su, asla ekmek yok (sabah kahvaltısında bir dilim olabilir) ve spor...Ben doğum yaptım ve 18 kilo almıştım..bu dediklerimle 7 ayda eski kilom 52 ye döndüm. Hemde hiç biryerim sarkmadan.

Sende ona çok zayıfsin kilo almayi düşünmüyor musun diye sor !
Birden kilo veremezsin ama öncelikli olarak uykunu düzene sokmalisin. Uyku düzene girince herseyin düzene girer. Bir diyetisyene de spor hocasina da psikoloğa da gitsen önce bunu soyleyecektir. Kan değerlerini olctur belki bir rahatsızlığın vardır kilo almana sebep olan.yoksa diyetisyenle cozersin bu işi :KK66: kilo vermek almaktan daha kolaydır kendine güven yapabilirsin :KK52:

X