Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mucizeye değil,iradeye ihityacın var.Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
helal olsun durmak yok yola devam6kilo verdim arkadaşlar. Hala daha devam ediyorum :)
sopsoookk diye birsey yok
yerseniz alirsiniz bu kadar basit
kilo vermek istiyorsaniz da verirsiniz
bunu siz nasil isterseniz öyle yaparsiniz
canım o dediğin işte hormon vs hastalığı olmayanlar için geçerli bende pko var doktoruma 3 ayda 10 kg verdiğimi söyledim pko için bi mucize dedi bana devam dedi ama suan duraksadım aynı diyet ve spora devam ediyorum 1 aydır kg veremedim.
Ayrıca yiyip de kilo almayanları çok kıskanıyorum :)
pardon :/
aksamlari yemezseniz cok guzel kilo verirsiniz
ben bu sekilde kilo veriyorum ve koruyorum kilomu
en iyi kilo verme sekli bu bence
aksamlari yemek yemeye vucudun ihtiyaci yok cünkü
gece vucut belli bir isiyi korumak icin yag ve kalori yakar
eger mide doluysa ordan yakar mide bossa vucuttan yakar
sizde uyurken kilo verirsiniz
size tavsiyem bu :)
evlenmeden önce zayıfmıydınız? ozamanda kiloyla ilgili şeyler söylermiydi size?Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Merhabapardon :/
aksamlari yemezseniz cok guzel kilo verirsiniz
ben bu sekilde kilo veriyorum ve koruyorum kilomu
en iyi kilo verme sekli bu bence
aksamlari yemek yemeye vucudun ihtiyaci yok cünkü
gece vucut belli bir isiyi korumak icin yag ve kalori yakar
eger mide doluysa ordan yakar mide bossa vucuttan yakar
sizde uyurken kilo verirsiniz
size tavsiyem bu :)