Eşim kilolarımdan rahatsız. Keşke bir mucize olsa...

Zaman ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Uygulayacağım şeyleri çekip aldım yazdıklarınızdan. İşe yarar. İnanıyorum. Hayatıma düzen vericem artık. Herşeyi sofrada koymıcam. Uykumu düzenliycem. Ve en kısa zamanda diyetisyene gidicem. Mutlaka. Şimdi çıkmam gerekiyor. Çok teşekkür ederim tekrar.

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse :KK43: yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. :KK43: bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım :KK43:
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf :KK43:
canım sana iyi bi haber son iki ayda aldıysan kiloları, yerleşmeden vermen daha kolay olur
bence şopşok diyetleri bi kenara bırak sağlıklı beslenmeyle yeni bi yeme düzeni oturt kendine
uzun zamanda verilen kilo daha kalıcı olur her zaman
ve kilonda öyle aşırı aşırı değil, verilmeyecek bi kilon yok

Malesef durup dururken mucıze olmuyor,mucızeyı gerçekleştırmek sızın elınızde ...

Aç kalmaya tahammül edememek falan bahane bunlar.
Benim hem insülin direncim, hem reflüm, hem de gastritim var.
Aç kaldığım zaman midem kazınıyor ağrı çekiyorum.
Ama bunu hiç bahane etmiyorum.

Geçen sene 2 haftada 9 kilo vermiştim.
Şuan 5 kilo gitti. Aynen devam edicem.
Iki haftada 9 kilo mu..donusu daha kotu olmazmi.

Burda yorum yapan arkadaşlar san ne derse desin senin kilo vermeyi istemen sadece dilindeyse kusura bakma ama kilo veremezsin. Güzel yorum yapan arkadaşların gazına gelip sadece 2 gün sürdürebilirsin diyeeti.

Yazdığından anladığım kadarıyla düzenli bir hayatın yok. Yani düzenli hayat derken öğlen uyanmak gibi :)
Eğer en başta hayatını düzene sokabilirsen daha iyi olur. Daha sonrasında da bir diyetisyenle görüş.

Ve kesinlikle burada yazan yada sağdan soldan duyduğun diyetleri uyguluma derim. Bende paylaştım diyet listesi. Ama en sağlıklısı bir diyetisyenle bire bir görüşüp, tahlillerini yaptırıp onun verdiği sana özel listeyle diyete başlaman.

Tekrar söylüyorum öncelikle dilinle istediğini aklına koyman gerekiyor ve kendini bazı şeylere şartlandırıp odaklanman gerekiyor.
Umarım başarılı olur ve kilo kaybı yaşarsın.

Eşiniz için değil kendiniz için zayıflayın. Siz kendiniz rahatsız olmuyor musunuz? Mucize demişsiniz ama mucizeler ayağınıza gelmez siz otururken, biraz çabalamalısınız. Olmuyor demek, aç duramıyorum demek bahane değil.

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse :KK43: yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. :KK43: bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım :KK43:
O da cok zayifmis sana kilonla ilgili imada bulundugunda sen de acik acik soyle az kilo alsin iskelet gibisin de gorsun dis gorunusle dalga gecilmesini hos oluyo muymus

Ayni dert bendede var esimde beni hic begenmiyo. Ben 157 boyum 60 kg yum esime 100 kg gorunuyorum galiba.simdi wipslife kullaniyorum en son care ve istahi azaltiyo insallah verirsin cok kotu bir duygu.senin rafatsiz oldugunu hissederse o dahada rencide ediyor

ekmeği kesinlikle kes. sadece kahvaltıda kepekli ekmek yemeye özen göster. saat akşam 6dan sonra sakın bir şey yeme. bol bol yeşil çay iç. makarna,pilav yeme. tatlıdan,abur cuburdan da uzak durmaya çalış. iradeni korursan rahatça verirsin kilolarını.

Bence eşinin söylediklerini hep aklına getir ve hırs yap verirsin. Herşey senin elinde kimsenin bişey yapmasına gerek yok ki sana. Veren nasıl veriyor. Nefis meselesi ya söz geçirmek lazım ama işte tutamıyoruz ki

Yorumların hepsini okumadım ama bu adamlarin kırıcı lafları üzücü gerçekten eşim bir kere bile dese üzülürdüm 87 -88 lere çıktım doğumdan sonra şimdi yavaş yavaş vermeye başladım.sizde yavaş yavaş verin.inşallah geri almayız

siz iradenize hakim olmadığınız sürece hiçbir şey sizi zayıflatamaz.
diyet yapmak aç kalmak değil dengeli beslenmektir.
onu yapamıyorum bunu beceremiyorumlar iradenizin kaçış yalanları.
ilk önce 65üstüne 10 75 kilo
sonra 75 kilo üstüne 10 85 kilo
bir süre sonra kilo yerleşince hiç veremezsiniz.
dengeli beslenme artı spor şart.
şopşok dedikleriniz de organlarınızı tüketir.

fitness öneriyorum.. eğer maddi durum imkan vermiyosa tuğba özayın youtube de fitness diye videosu var .. aynısını 2günde bir yapın.. ve ekmeği tamamen kesin bol su için ..öyle şop şok diyetler ararsanız çok canınız yanar..

X