Eşim kilolarımdan rahatsız. Keşke bir mucize olsa...

İşte bunu mutlaka yapacağım. Birazdan randevu alırım ilgili birimden. Çok iyi fikir. Diyetisyene gitmek için çok iyi bir fikir. :) çok teşekkür ederim
Benim kafam da niyeyse hep böyle üçkağıtçılığa çalışıyor :KK70: :KK70: neyse inşallah kilolarinizi verirsiniz :KK70:

Mucize ? Bu senin elinde. Mucizeye gerek yok. Sabah kalktığında kendini zayıflamış olarak bulamazsın. İradene hakim olman lazım. Spor yap. Aç kalmana gerek yok ama yemek alışkanlığını düzene sokmalısın, ekmeği hayatından çıkar tuz ve şekeri de. Eşin de haksız değil hani. Ama bunu kendin için yapmalısın sağlığın için. Bir spor salonuna yazıl. Yürüyüş yap. Yaz geliyor sebze ye bol bol.

Ilk etapta bogazdan kesmek yerine bir fitness salonuna yazilin. Vucudunuzu iyi taniyin. Neler size kilo yapar bunlari bilmeniz lazim. Onemli olan kendinizi iyi motive etmeniz. Spor kulturunuz mutlaka olmali. Bol sans.

Evde yapmalıyım sporu. Videolardan destek alacağım işe yarar dimi? Hareketsizlikten iyidir ilk etapta

ekmek, makarna, hamurişini kesin.

her gün 1 saat yürüyün. yavaş ve kalıcı kilo verin. şok diyetler işe yaramaz. geri alırsınızHoppa

Ben de hiç sevmezdim büyük konuştum sanırım :) kısmet.

benimde esim bi ara 68 kiloya düstü ve onunda boyu 183 falan, aman allahim hic hos degildi.

normalde 73 kilo falandir. suan 80.
ama ben ne yaptim 68 kilo iken stresten olmustu, hemen eczaneden toz bi karisim aldim yemeklerin yaninda bide onu iciyordu öyle toparladi.
yemek yemek aklima gelmiyor diyordu isyerinde.

kilo vermek için özel bişey yapmana gerek yok porsiyonlarını küçültmen yeterli bende seninle aynı boy ve aynı kiloya sahiptim yavaş yavaş porsiyonlarını küçültüp bol su içmeye başlarsan farkı göreceksin ayrıca kilo almakta en büyük etkenlerden biri uyku düzensizliğidir dikkat etmelisin..

Daha önce gitmiştim diyetisyene ve listeye sadık kalamadım kendimi daha kötü hissettim :KK43: hep başarısızlık.
Valla kusura bakmayin..o yok bu yok..ac kalamam..o zaman bunlara katlanacaksiniz.
Yazik degil mi o boy o kilonuza..bile bile yemeye devam ediyorsunuz.
Insanin once kendine saygisi olacak..evet insanlar kilo alabilir..bende kurtaj oldum tam 11 kilo aldim..1.66 boy tam 70 kiloya gelmistim.uc ay icinde ise 8 kilo verdim.suan fit duruyorum.61_62 kilo arasi gidip geliyorum.
Dahada verecegim..
Esime ayri kendime ayri yemek yapiyorum..yuruyus yapiyorum.beyaz ekmek bitti hayatimda..bugday ekmegi..ve gunde 2.5 litre su ile saglikli kilo verdim.hic de ac kalmadim.ama gece karnim ac yattim.irademe yenik dusmedim.
Hic kimse kiloyu sevmez.
Bende sevmiyorum.aksama kadar yiyip kilo alip birde spor yapmayan insanlar cok itici geliyor.ins silkelebip kendnize gelirsiniz

benimde esim bi ara 68 kiloya düstü ve onunda boyu 183 falan, aman allahim hic hos degildi.

normalde 73 kilo falandir. suan 80.
ama ben ne yaptim 68 kilo iken stresten olmustu, hemen eczaneden toz bi karisim aldim yemeklerin yaninda bide onu iciyordu öyle toparladi.
yemek yemek aklima gelmiyor diyordu isyerinde.

Benimki ekstra duble zayıf canım ben de yanına yakışmıyormuş gibi hissediyorum doğal olarak. İkimizin de dengeli kiloya ihtiyacı var aslında o çok zayıf ben tombiş :KK43:

aynı durum bende de var kafayı yicem evlenince 15 kilo aldım göbeğim aldı başını gitti ama veremiyorum eşimde veremessin gibi sözler söylüyor dalga geçiyor göbeğimle :KK43: şimdi spora gidiyorum ama heran hamile kalırsam spor tehlikelimi olur korkusu var oyuzden sporada gitmek istemiyorum bakalım ne olcak ama tek çağresi spor ve diyet başka yolu yok bunun

Valla kusura bakmayin..o yok bu yok..ac kalamam..o zaman bunlara katlanacaksiniz.
Yazik degil mi o boy o kilonuza..bile bile yemeye devam ediyorsunuz.
Insanin once kendine saygisi olacak..evet insanlar kilo alabilir..bende kurtaj oldum tam 11 kilo aldim..1.66 boy tam 70 kiloya gelmistim.uc ay icinde ise 8 kilo verdim.suan fit duruyorum.61_62 kilo arasi gidip geliyorum.
Dahada verecegim..
Esime ayri kendime ayri yemek yapiyorum..yuruyus yapiyorum.beyaz ekmek bitti hayatimda..bugday ekmegi..ve gunde 2.5 litre su ile saglikli kilo verdim.hic de ac kalmadim.ama gece karnim ac yattim.irademe yenik dusmedim.
Hic kimse kiloyu sevmez.
Bende sevmiyorum.aksama kadar yiyip kilo alip birde spor yapmayan insanlar cok itici geliyor.ins silkelebip kendnize gelirsiniz

İşte bunları okuyunca daha da motive oluyorum :) çok iyi bir kilo kaybı yaşamışsınız tebrik ederim bundan sonra çok dikkatliyim. Spor da hayatımda artık. Benim de hedefim 60 kiloya inmek. Sağlık için en azından. Elbette artık kendim için..

aynı durum bende de var kafayı yicem evlenince 15 kilo aldım göbeğim aldı başını gitti ama veremiyorum eşimde veremessin gibi sözler söylüyor dalga geçiyor göbeğimle :KK43: şimdi spora gidiyorum ama heran hamile kalırsam spor tehlikelimi olur korkusu var oyuzden sporada gitmek istemiyorum bakalım ne olcak ama tek çağresi spor ve diyet başka yolu yok bunun

Hamilelikte de spor yapılabildiğini sanıyorum. Bir araştır bakalım. Eşler bazen çok acımasızca kırıldığımızı düşünmeden eleştiri yapıyorlar. Ah o göbüş benim de başımın belası. İnşallah verirsin canım.

İşte bunları okuyunca daha da motive oluyorum :) çok iyi bir kilo kaybı yaşamışsınız tebrik ederim bundan sonra çok dikkatliyim. Spor da hayatımda artık. Benim de hedefim 60 kiloya inmek. Sağlık için en azından. Elbette artık kendim için..
Fakat hatanız burda yazdıklarımı okumadınız veya dikkate almadınız.Eğer belirli bir kiloya ulaşmadan direk spor yaparsanız yağlar kasa dönüşür.Ve böylece kilo veremezsiniz.Hiçbir diyetisyen veya doktor bunu önermez.
Diyet yapan arkadasım 30 kilo verdi.Her sabah 7:30 da kahvaltı hazırlayıp yiyordu.Maalesef kilo vermek şekeri tuzu kesmek spor yapmak değil.Belirli bir düzen içinde olmak gerekiyor.

sen kendine bahaneleri dizdiğin sürece böyle devam edersin.
herşeye resmen bahane bulmuşsun.
ilk kafanda bitir.
hem sağlığın için hem özgüvenin için.
biraz boğazını tutarsan o mucize gerçekleşir.
az sık ye
ekmeği tatlıyı hamur işini kes.
biraz da öğleye dek uyku yerine hareket et bakalım nasıl zayıflıyorsun.

Sen de onunla sıska diye dalga geç.
Öyle bir mucize falan yok ama istersen başarırsın.
Martın başında diyete başladım ben.
O zamandan beri 5 kilo verdim bile.
İsteyince oluyor.

Aç kalmaya tahammül edememek falan bahane bunlar.
Benim hem insülin direncim, hem reflüm, hem de gastritim var.
Aç kaldığım zaman midem kazınıyor ağrı çekiyorum.
Ama bunu hiç bahane etmiyorum.

Geçen sene 2 haftada 9 kilo vermiştim.
Şuan 5 kilo gitti. Aynen devam edicem.

mucize senin içinde tatlım. onu ara bul ve ortaya çıkar. aralıktan beridir rejimdeyim. 14 kilo gitti. inan yeri geldi pirinç pilavı da yedim pizza da hamburgerde :)

X