Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende ona kemiklerin batıyor de
Sitede spor topigi var usenmeyipsiz de yapin biz yapip bildirimlerde bulunuyoruz bylelikle sallama luksumuz olmuyo yazmak zornda hssediyoruz.. Diyet topiklerinede gidebilrsinz basaran cok insan var.. Spor illaki salonda veya disarda olcak diye bosey yok evdede basarabilirsin.. Sabahlari ilik limonlu su ic..Zaten ekmeği bıraktım ve şeker kullanmıyorum çay kahvede. Evde yapabileceğim kadar spor yapmaya da dün başladım ama yetersiz gibi geliyor.
Yesil cayi bende sewmiyordm burda daha bi kac gun once bi arkadas onerdi yaseminli kokusu muhtesem sekersiz iciyorum onu simdi deneyin isterseniz. Aclik hissinizi bastrmak icin kepekli galeta alin su icin bol bol elma yiyin..Yeşil çayı bir türlü sevemedim. Elma sirkeli suyu ilk defa duyuyorum araştıracağım.
Sen de de, rüzgara çıkarsa uçarsın mazallah, dışarda elimi tut diye.Evet bazen çok kırıcı olabiliyor şakayla karışık. yer inledi yok kanepe çöktü eevlendiğimizde de böyleydi ilk gördüğü kiloda olmama rağmen
Sitede spor topigi var usenmeyipsiz de yapin biz yapip bildirimlerde bulunuyoruz bylelikle sallama luksumuz olmuyo yazmak zornda hssediyoruz.. Diyet topiklerinede gidebilrsinz basaran cok insan var.. Spor illaki salonda veya disarda olcak diye bosey yok evdede basarabilirsin.. Sabahlari ilik limonlu su ic..
Yesil cayi bende sewmiyordm burda daha bi kac gun once bi arkadas onerdi yaseminli kokusu muhtesem sekersiz iciyorum onu simdi deneyin isterseniz. Aclik hissinizi bastrmak icin kepekli galeta alin su icin bol bol elma yiyin..
Diyetisyene gitmek icin illa izin almaniz gerekiyor mu? Bence bu konuda israrci olun.O aşağılama taktiğini uygulamıştım hiç tınlamıyor diyetisyen lafını duyunca sen önce boğazını tut diyor başkasından fayda görmeye çalışma diyor
bence esin biraz kilo alsin. ne o öyle cocuk gibi. sende ona söylen dur. 183 boyunda en az bi 73 olmali.
Asıl tehlikeli olan karbonhidrat :) Patates un vs :) Kızartmalardan da uzak durmanız lazımEkmeği komple bıraktım. Daha faydasını göremedim ama eminim işe yarar.
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
Diyetisyene gitmek icin illa izin almaniz gerekiyor mu? Bence bu konuda israrci olun.
Hatta en olmadi deyin ki kansizligim olabilir kan degerlerime baktiracagim, sonra gidin kan verin degerlerinize baksinlar, (diyetisyen icin de bu gerekli oncelikle kan degerlerine bakiyorlar) sonra ordan cikip hastanede diyetisyen icin de randevunuzu alin.
Aksam kocaniza da deyin ki iste değerlerimde bir sorun yokmus ( insallah bir sorun cikmayacagini varsayiyorum) ama kilolarimdan ötürü diyetisyene yönlendirdi doktor beni. Şu gun randevum var deyin, olmuş bitmiş bir seye gitme demeyecektir. (Bu arada size bakan doktora kilo veremiyorum derseniz zaten o da sizi diyetisyene yönlendirir )
Böylece tam olarak diyetisyene gitmek istiyorum demeden de diyetisyene gidebilirsiniz
Bekleriz canim biz tartidan cok aynaya onem veriyoruz ama yaninda diyette uygularsan bonusu olur hem sekillenirsn skilasarak kilo verirsn hemde.. Mutlaka tavsiye ederm buyuku bohcanin cayini aci tadi yok ben cok begendm hem yesil cay saglik acisindanda iyidir..Topiklere mutlaka bakacağım. Alışveriş listeme de eklemeler yapmam gerekiyor :) zaten şekersiz içiyorum herşeyi. Mutlaka denicem.
Maalesef diyet yapmak kilo vermek için yetersiz girişimler,hevesinizi kırmak istemem ama biraz zor kilo verirsiniz bir düzeniniz olmadan.Öncelikle doktora gidip test yaptırmalısınız belki şekeriniz var veya insülin direnci bilemezsiniz.Bende sizinle aynı boydayım ve 45 kiloyum.En fazla kilom 53 oldu bu zamana kadar.Zaten ekmeği bıraktım ve şeker kullanmıyorum çay kahvede. Evde yapabileceğim kadar spor yapmaya da dün başladım ama yetersiz gibi geliyor.
Eşinin tutumu çok yanlış ama tınlamadığını belli etmelisin, özgüvenini arttırp. Ben eşimle evlendiğimde 85 kiloydum zor gelinlik bulmuştuk ben pkoluyum bu arada. Ben eşime takılırdım benim neyimi begendin diye. o hic bir zaman kırıcı olmadı. O öyle davranınca ozguvenim arttı sanırım 10 kilo verdim ondan çok kendim beğendim yeni halimi, simdi hamileyim ama doğumdan sonra gidecek insaallah. Kiloyu kendim için vereceğim sende öyle yap,eşin için değil. Dr Ayça Kaya nin fikirlerini öneririm.
Uyku düzeni problemim var işte sabahları uyanamıyorum öğlen uyanınca da hiç bir diyet başarıya ulaşmıyor
Maalesef diyet yapmak kilo vermek için yetersiz girişimler,hevesinizi kırmak istemem ama biraz zor kilo verirsiniz bir düzeniniz olmadan.Öncelikle doktora gidip test yaptırmalısınız belki şekeriniz var veya insülin direnci bilemezsiniz.Bende sizinle aynı boydayım ve 45 kiloyum.En fazla kilom 53 oldu bu zamana kadar.