Eşim kilolarımdan rahatsız. Keşke bir mucize olsa...

Yeşil çayı bir türlü sevemedim. Elma sirkeli suyu ilk defa duyuyorum araştıracağım.

Evet bunu bi kaç kere denemiştim. Ben halimden memnunum gibi şeyler söylüyor. O da çok zayıf bacakları incecik.

Çifte standart resmen. Kendisi halinden memnun ama iş size gelince ukala ukala eleştirme hakkı oluyor.
Kendiniz için kilo verin sonra hadi ben ideal kilomdayım sıra sende deyin, yüklenin de anlasın bakalım.

Çifte standart resmen. Kendisi halinden memnun ama iş size gelince ukala ukala eleştirme hakkı oluyor.
Kendiniz için kilo verin sonra hadi ben ideal kilomdayım sıra sende deyin, yüklenin de anlasın bakalım.

Evet iki ay içerisinde hatırı sayılır bir kilo vermeliyim. İki ay sonra bebek için çalışmalar var çünkü ve dahası daha zayıf bir şekilde hamile kalmak istiyorum

Canım evde aç videoları yap sporunu yürüyüşede çık eşofman giymen şart değil rahat bi aykkabı pantolon giy çık.
Sabah eşin kalkınca kalk sende daha düzenli olur hayatın hem

Eşin de çok zayıf ama canım.. hemde baya zayıf.
Benim eşimin boyuda aynı, kendisi zayıftır. 74 kilo
Sizinkini düşündüm de çok zayıf bence o kilo alsın.

Evet keşke bir mucize olsa da eşiniz bu yüzünüze vurma tavrindan vazgeçse.. asil buna mucize derim ben Cunku zaten simdi verseniz de esinizin agzi bi sure kapanacak ama kisiligi ayni kalacagi icin yarin bi gun tekrar hamile kalip kilo aldiginizda eskisi gibi yuze vurmalar devam edecek..

Ki ben esiniz sizi kilolu begensin demiyorum, güzel güzel de söylenebilir bu tarz şeyler.. kırıcı olmak şart değil.

Evet bazen çok kırıcı olabiliyor şakayla karışık. yer inledi yok kanepe çöktü eevlendiğimizde de böyleydi ilk gördüğü kiloda olmama rağmen

Mucize sizin boğazınızı tutmanızdan geciyor.

Hamileyken 18 kilo aldım, doğumda 10u gitti ama onu da geri aldım. 2 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım. 3 kilo gitmiş. Ac kalmadan veriyorum zaten. Bazen tatlı krizim tutuyor ama nefsimi köreltecek kadar yiyorum. Dolaptaki kıyafetlerimin icine yeniden girebilme hayali bana yetiyo

Evet bazen çok kırıcı olabiliyor şakayla karışık. yer inledi yok kanepe çöktü eevlendiğimizde de böyleydi ilk gördüğü kiloda olmama rağmen
Bence ben buna cok kiriliyorum diyebilirsiniz esinize. Yani anlatin sevmediginizi hosunuza gitmedigini.. olmadi hala devam ediyorsa siz de onun eksikleriyle dalga gecin.. onun hic eksikleri yok mu? Eminim var, siz de onu kullanarak esinizi aşağılayin 1 2 kere ve sen benim kilomla dalga geçiyordun bak bakalim nasil oluyormuş deyin. Bilmiyorum fayda saglar mi ama bunu yapmasin.

Ayrica diyetisyene gidin bence, ac kalmaya dayanamiyorum diyorsunuz ama ac kalmadan da olmaz ki. Sadece diyetisyen sizi daha cok motive edip "o kadar gittim uğraştım bari 1 2 kilo vereyim" dersiniz,verirsiniz. Kocaniz icin degil her kadin guzel ve cekici olmak ister, kendiniz icin gidin

Akşam çok kaçırıyorum ben farkındayım. Eşime eşlik etmek istiyorum yemekte. Ona da diyet yemek yaparsam eşim rüzgarda uçar :) ama porsiyonları küçültcem

Akşam çok kaçırıyorum ben farkındayım. Eşime eşlik etmek istiyorum yemekte. Ona da diyet yemek yaparsam eşim rüzgarda uçar :) ama porsiyonları küçültcem
Ben özel birşey yapmıyorum. Ekmeği bir dilime indirdim, eşime ne yediriyorsam kendim de yiyorum. Nefsi tutmak zor biliyorum ama sonu güzel

O aşağılama taktiğini uygulamıştım hiç tınlamıyor diyetisyen lafını duyunca sen önce boğazını tut diyor başkasından fayda görmeye çalışma diyor

"Ben de senin sıska halinden memnun değilim" deseniz beyefendi küser,"Sen kilo al ben de zayıflayacağım" deyin o zaman. Eşiniz için değil bence kendiniz için zayıflayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…