- 26 Mayıs 2015
- 8
- 9
- 37
canım şok diyetle sadece kendine zarar verirsin. Ama zayıflamakta kararlıysan son konuma bir göz at derimMerhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetseyakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
Daha önce gitmiştim diyetisyene ve listeye sadık kalamadım kendimi daha kötü hissettimhep başarısızlık.
Bu ara ölü konulari diriltmek moda herhalde kac ay oncenin konusu.
ne varki bunda, bazen bende merak ediyorum son durumu.... konular bosuna acilmiyor.Bu ara ölü konulari diriltmek moda herhalde kac ay oncenin konusu.
o önce kendi zayıflığına baksın o kadar zayıf erkek mi olurmuş? önce o bi kilo alsın sonra sen zayıflarsın.. bakalım öyle ha deyince kiloda değişiklik yapılabiliyomuymuş görsün..Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetseyakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
O gun bi kac konu da oyle olunca soyleme geregi hissettim cunku konu sahipleri konuyu acmis ve ondan sonra ugramamis keske online olsa da cevap verse ama degil. Elestri icin yazmamistim.konu sahibine üzülmüştüm ve konusunu da takip ediyordum.
ne durumda oldugunu merak ettim açıkçası.
sanırım çok ayıp ve günah birşey yaptım?