Eşim kilolarımdan rahatsız. Keşke bir mucize olsa...

Hamilelikte 22 kilo almıştım doğumdan sonra 19 kilo vermiştim kendiliginden sonra aptalca birşey yapıp emzirme dönemi bitince 6 kilo daha vereyim diye zayıflama hapı kullandım 4 günde 6 kilo verdim sonra ishalden ölüm noktasına geldim bıraktım ve 50 kilodan 65 kiloya yukseldim 65 i tartida görünce diyet yaptım 1 gram altına inemiyordum vazgeçtim olmuyor Deyip bos verdim resmen kendimi. Bi gün hastalandim doktora gittim tahlil yapıldı vs. sonra doktor açlık şekerin yüksek insülin kullanmak istemiyorsan diyet yap dedi kilo veremiyorum ki dedim doktoru dinlemedim onemsemedim bu zaman dilimindede 71e yükselmisim. Eşimin ailesi kendisi zayıf ve kilosu olanlarla hep dalga geçen türler bi gün bunların dalga konusu ben oldum öyle zoruma gitti ki doktoru bile dikkate almayan ben hırs yaptım karar verdim 3 ayda 71 kilodan 57 kiloya düştüm ekmek makarna pilav yemedim tatlilardan uzak durdum her akşam yemeğinden sonra 45 dk. Tempolu yürüyüş yaptim. Çok zayiflamissin diyen eşim ve ailesinede şunu hep soyluyorum Mevlam insanların kilosuyla dalga geçenleri tabuta siğamayacak sekilde şişirsin diye kiloda bir hastalıktır sonuçta. Ve kararlıyım 54 kilo olu cam beni kiskanmayan adam kıskanır oldu buda ona kapağın alasi oldu. çok seviyorum ama gönlüm kırgın. Rabbim isteyen ve başkalarının kilosunu küçümsemeyenn herkese sağlıklı bir şekilde zayıflama yi nasip etsin. Allah yardimcimiz olsun bacılarım.

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse :KK43: yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. :KK43: bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım :KK43:
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf :KK43:
canım şok diyetle sadece kendine zarar verirsin. Ama zayıflamakta kararlıysan son konuma bir göz at derim :KK66:

Benim boyum 1.58 kilom 70.6. Geçen hafta çarşamba günü diyetisyene başladım bu sabah baskülde 68.5 görünüyorum. Bence bir diyetisyene başvurun o sizi en güzel şekilde yönlendirecek. Hiçte aç kalmıyorum listedekiler yetiyorda artıyor bile. Tabi arada canım baklava börek çekmiyor değil ama tatile gidince bol bol yiyeceğimi hayal ediyorum kendimi motive ediyorum. Sizde gidin kendiniz için kilonuzu verin.

Kilodan rahatsiz olmasi kendi fiziki yapisindan kaynaklanıyor, duzenli yuruyus ve dengeli beslenmeyle haftada bir iki kilo vererek işe başla.inan dengeyi tutturunca kendini formda hissetdikçe aclik hissini de unutursun :)

Daha önce gitmiştim diyetisyene ve listeye sadık kalamadım kendimi daha kötü hissettim :KK43: hep başarısızlık.

Bence yeteri kadar azim yok içinde.. Kilo vermeyi istemiyorsun! Gerçekten istesen o yolda bütün fedakarliklari yaparsın.. Sabah kalkamiyorum, diyete uyamiyorum, boğazı tutamiyorum.. Kusura bakma ama yok böyle bi kilo verme şekli.. Kolayi seçiyorsun ve basaramiyorsun.. Biz sana ne dersek diyelim sen azimli olmadıkça kilo veremezsin..

eşimde uyguladığım yöntem 10 kg verdi 2 ayda; ekmek kesinlikle yok. 6 dan sonra yemek yok akşamlar 1 saat kadar yürüyüş ve unlu mamüller bilhassa tatlılar yok.

tavsiyemdir en zararsız diyet de budur benim gözümde

canim zorda olsa cirpin biraz esin bir gun susarsa o zaman kork bence. cunku o zaman senden uzaklasabilir, bol bol su icip yuruyus yapsan duzenli biraz da dikkat etsen yemene sorun kalmaz

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse :KK43: yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. :KK43: bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım :KK43:
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf :KK43:
o önce kendi zayıflığına baksın o kadar zayıf erkek mi olurmuş? önce o bi kilo alsın sonra sen zayıflarsın.. bakalım öyle ha deyince kiloda değişiklik yapılabiliyomuymuş görsün..

konu sahibine üzülmüştüm ve konusunu da takip ediyordum.
ne durumda oldugunu merak ettim açıkçası.
sanırım çok ayıp ve günah birşey yaptım?
O gun bi kac konu da oyle olunca soyleme geregi hissettim cunku konu sahipleri konuyu acmis ve ondan sonra ugramamis keske online olsa da cevap verse ama degil. Elestri icin yazmamistim.

X