- 26 Mayıs 2015
- 8
- 9
- 37
Hamilelikte 22 kilo almıştım doğumdan sonra 19 kilo vermiştim kendiliginden sonra aptalca birşey yapıp emzirme dönemi bitince 6 kilo daha vereyim diye zayıflama hapı kullandım 4 günde 6 kilo verdim sonra ishalden ölüm noktasına geldim bıraktım ve 50 kilodan 65 kiloya yukseldim 65 i tartida görünce diyet yaptım 1 gram altına inemiyordum vazgeçtim olmuyor Deyip bos verdim resmen kendimi. Bi gün hastalandim doktora gittim tahlil yapıldı vs. sonra doktor açlık şekerin yüksek insülin kullanmak istemiyorsan diyet yap dedi kilo veremiyorum ki dedim doktoru dinlemedim onemsemedim bu zaman dilimindede 71e yükselmisim. Eşimin ailesi kendisi zayıf ve kilosu olanlarla hep dalga geçen türler bi gün bunların dalga konusu ben oldum öyle zoruma gitti ki doktoru bile dikkate almayan ben hırs yaptım karar verdim 3 ayda 71 kilodan 57 kiloya düştüm ekmek makarna pilav yemedim tatlilardan uzak durdum her akşam yemeğinden sonra 45 dk. Tempolu yürüyüş yaptim. Çok zayiflamissin diyen eşim ve ailesinede şunu hep soyluyorum Mevlam insanların kilosuyla dalga geçenleri tabuta siğamayacak sekilde şişirsin diye kiloda bir hastalıktır sonuçta. Ve kararlıyım 54 kilo olu cam beni kiskanmayan adam kıskanır oldu buda ona kapağın alasi oldu. çok seviyorum ama gönlüm kırgın. Rabbim isteyen ve başkalarının kilosunu küçümsemeyenn herkese sağlıklı bir şekilde zayıflama yi nasip etsin. Allah yardimcimiz olsun bacılarım.