Canim oyle spo sok diyetledegilde yeme seklini duzene bindirerek yavas bir sekilde versen daha etkili olur , simdi sok diyete baslarsin vucudun daha beter gidaya ihtiyac duyar e tabi olarak 3 5 fazla almayasin kilolariMerhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetseyakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf
Uyku düzeni problemim var işte sabahları uyanamıyorum öğlen uyanınca da hiç bir diyet başarıya ulaşmıyor
Aç kalmanıza gerek yok, az yeseniz de olur. kalorisi yüksek besinleri yemeyin veya çok az yiyin. Karbonhidrattan kısın özellikle de. düzenli olarak spor da yapın. çok zor değil; biraz irade, kararlılık ve sabır sayesinde istediğiniz kiloya düşersiniz.
bunlar bahane ... fazla uyku da kilo yapar saatini kur 9 da uyan zorda olsa kalk 1 hafta sonra alışırsın .... hayatını düzene koy
Bir de eşiniz sizi kırıcı ve aşırıya kaçan bir sekilde eleştirirse siz de ona biraz kilo alıp kas yapmasını söyleyin. Kendisi üçgen vücutlu sanki de size yükleniyor.
Zaten ekmeği bıraktım ve şeker kullanmıyorum çay kahvede. Evde yapabileceğim kadar spor yapmaya da dün başladım ama yetersiz gibi geliyor.