- 15 Temmuz 2019
- 4.166
- 6.660
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
Uzun süre kalacağını bilmiyor muydunuz eşinize niye sormadınız adam tabi ki haklı. Evlilikte çiftler ev konusunda birbirine danışmadan hareket etmemeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam haklı.Herkese merhalabar. Kizlar benim yine bir sorunum var ve bu konuda sizden destek almak istiyorum. Eski konumu bilenler bilir, bundan yaklasik 10 gun once kiz kardesim beni arayarak size gelecegim dedi. Bende esime sormadan gel dedim. Esime durumu soyledim. Once bozulacak gibi oldu sonra tamam iyi yapmissin dedi. Esim kardesim bize geldigi ilk gunler gayet guler yuzluydu. Ama ozellikle son bir kac gundur esim artik eskisi gibi degil. Yuzu dusuk konusmuyor telefona takiliyor. Baktim ne yapiyor diye haber okuyor. Takiliyor oyle. Ablam pek konuskan biri degil konusurken insanin yuzune falan bakmaz zaten esimle pek bi samimiyetleri yoktur. Dun dayanamadim en sonunda sordum. Neden boylesin diye. Esimde kardesin daha ne kadar kalmayi dusunuyo diye sordu. Olay burda koptu zaten yuz ifaden bundan dolayi miydi dedim. Esimde bilmem farkindamisin ama 10 gunu devirdi. Bizler calisan insanlariz misafirlik dedigim calisan insanlarin evinde, 3 gun 5 gun 1 hafta olur. Gunlerdir burda isten eve gelip dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum hastayim yatamiyorum. Bizim cocuk yapmaya calistigimizin ve cok uzun sure seni tedavi ettirdik ve tam sonuc verdi o geldi dedi. Bizde sessiz sessiz kavga ettik. Esim cok ustume gitmedi ama rahatsizligini belli etti. Ben kardesime ne diyeyim bir akil verin kizlar esim hakli mi ben mi cok abartiyorum?
AynenKesin çözüm
Kusura bakmayın ama eşiniz haklı demek ki adam evde rahat edemiyor yorgun geliyor bi de üstüne hasta. Kardeşiniz ne amaçla geldi ne zman gitmeyi düşünüyor. Bazen anama bile misafirliğe gitsem sığamıyorum da kardeşiniz maşallah daha da kalmaya devam edecek galiba. Tabi sizin içinde kötü bir durum .git diyemezsiniz. Vallahi birine misafirliğe gitsem baksam ki o evde benimle konuşmayan biri var anlarım ki istenmiyorum diye. Şöyle düşünün kaynınız var mı bilmiyorum gelip sizde bir hafta 10 gün kalsa dersiniz ki duşa bile rahat giremiyorum.yani kardeşinizin niye geldiğine hala anlam verebilmiş değilim. Allah yardımcınız olsunHerkese merhalabar. Kizlar benim yine bir sorunum var ve bu konuda sizden destek almak istiyorum. Eski konumu bilenler bilir, bundan yaklasik 10 gun once kiz kardesim beni arayarak size gelecegim dedi. Bende esime sormadan gel dedim. Esime durumu soyledim. Once bozulacak gibi oldu sonra tamam iyi yapmissin dedi. Esim kardesim bize geldigi ilk gunler gayet guler yuzluydu. Ama ozellikle son bir kac gundur esim artik eskisi gibi degil. Yuzu dusuk konusmuyor telefona takiliyor. Baktim ne yapiyor diye haber okuyor. Takiliyor oyle. Ablam pek konuskan biri degil konusurken insanin yuzune falan bakmaz zaten esimle pek bi samimiyetleri yoktur. Dun dayanamadim en sonunda sordum. Neden boylesin diye. Esimde kardesin daha ne kadar kalmayi dusunuyo diye sordu. Olay burda koptu zaten yuz ifaden bundan dolayi miydi dedim. Esimde bilmem farkindamisin ama 10 gunu devirdi. Bizler calisan insanlariz misafirlik dedigim calisan insanlarin evinde, 3 gun 5 gun 1 hafta olur. Gunlerdir burda isten eve gelip dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum hastayim yatamiyorum. Bizim cocuk yapmaya calistigimizin ve cok uzun sure seni tedavi ettirdik ve tam sonuc verdi o geldi dedi. Bizde sessiz sessiz kavga ettik. Esim cok ustume gitmedi ama rahatsizligini belli etti. Ben kardesime ne diyeyim bir akil verin kizlar esim hakli mi ben mi cok abartiyorum?
Ne kadar uzak acaba? Okyanus aşırı gibi mi? Yoksa Edirne Kars gibi mi? Yani uçakla 3 saat otobüsle 12 saat mı? Kaç saat? Kaç km? Yoksa Kadıköy Beylikdüzü gibi mi uzak? Çok merak ettimKardeşi uzakta yaşıyormuş
Bana malum olursa söylerim size deNe kadar uzak acaba? Okyanus aşırı gibi mi? Yoksa Edirne Kars gibi mi? Yani uçakla 3 saat otobüsle 12 saat mı? Kaç saat? Kaç km? Yoksa Kadıköy Beylikdüzü gibi mi uzak? Çok merak ettim
Yorumları okurken ilk başlarda kimse eski konuları bilmeden yorum yapmış zaten. Bn onlara istinaden yazdım. Yoksa farkındayım cnm. Sonra bir üye eski konuyu hatırlattı.eski konuyu bilmiyosunuz sanirim .adam kardesi 4 sene boyunca resmen maasa bagkamis anne baba dururken okutmus.
ustune kardes telefon falan istiyordu. ki 27 yasinda .degil 10 gun 1 gun bile tutmam bu asalak kardesi evimde. ustelik konu sahibi kendi yazmis okumadiniz galiba adama soguk yapip konusurken yuzunw bile bakmiyormus . adam niye sabretsin ?!!?
Eşiniz haklı. Çalışıyormuşsunuz. Siz de eşiniz de eve gelince uzanmak, dinlenmek istersiniz. Misafir varken imkansız tabi. Bir de 3-5 gün olsa sorun olmaz da 10 günü geçmiş. Ama sizin de yapabileceğiniz bir şey yok. Kovamazsınız ya. Ablanızın hatası var burada. Kendisinin bunları düşünüp gitmesi gerekirdi.Herkese merhalabar. Kizlar benim yine bir sorunum var ve bu konuda sizden destek almak istiyorum. Eski konumu bilenler bilir, bundan yaklasik 10 gun once kiz kardesim beni arayarak size gelecegim dedi. Bende esime sormadan gel dedim. Esime durumu soyledim. Once bozulacak gibi oldu sonra tamam iyi yapmissin dedi. Esim kardesim bize geldigi ilk gunler gayet guler yuzluydu. Ama ozellikle son bir kac gundur esim artik eskisi gibi degil. Yuzu dusuk konusmuyor telefona takiliyor. Baktim ne yapiyor diye haber okuyor. Takiliyor oyle. Ablam pek konuskan biri degil konusurken insanin yuzune falan bakmaz zaten esimle pek bi samimiyetleri yoktur. Dun dayanamadim en sonunda sordum. Neden boylesin diye. Esimde kardesin daha ne kadar kalmayi dusunuyo diye sordu. Olay burda koptu zaten yuz ifaden bundan dolayi miydi dedim. Esimde bilmem farkindamisin ama 10 gunu devirdi. Bizler calisan insanlariz misafirlik dedigim calisan insanlarin evinde, 3 gun 5 gun 1 hafta olur. Gunlerdir burda isten eve gelip dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum hastayim yatamiyorum. Bizim cocuk yapmaya calistigimizin ve cok uzun sure seni tedavi ettirdik ve tam sonuc verdi o geldi dedi. Bizde sessiz sessiz kavga ettik. Esim cok ustume gitmedi ama rahatsizligini belli etti. Ben kardesime ne diyeyim bir akil verin kizlar esim hakli mi ben mi cok abartiyorum?
Eşiniz haklı.Herkese merhalabar. Kizlar benim yine bir sorunum var ve bu konuda sizden destek almak istiyorum. Eski konumu bilenler bilir, bundan yaklasik 10 gun once kiz kardesim beni arayarak size gelecegim dedi. Bende esime sormadan gel dedim. Esime durumu soyledim. Once bozulacak gibi oldu sonra tamam iyi yapmissin dedi. Esim kardesim bize geldigi ilk gunler gayet guler yuzluydu. Ama ozellikle son bir kac gundur esim artik eskisi gibi degil. Yuzu dusuk konusmuyor telefona takiliyor. Baktim ne yapiyor diye haber okuyor. Takiliyor oyle. Ablam pek konuskan biri degil konusurken insanin yuzune falan bakmaz zaten esimle pek bi samimiyetleri yoktur. Dun dayanamadim en sonunda sordum. Neden boylesin diye. Esimde kardesin daha ne kadar kalmayi dusunuyo diye sordu. Olay burda koptu zaten yuz ifaden bundan dolayi miydi dedim. Esimde bilmem farkindamisin ama 10 gunu devirdi. Bizler calisan insanlariz misafirlik dedigim calisan insanlarin evinde, 3 gun 5 gun 1 hafta olur. Gunlerdir burda isten eve gelip dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum hastayim yatamiyorum. Bizim cocuk yapmaya calistigimizin ve cok uzun sure seni tedavi ettirdik ve tam sonuc verdi o geldi dedi. Bizde sessiz sessiz kavga ettik. Esim cok ustume gitmedi ama rahatsizligini belli etti. Ben kardesime ne diyeyim bir akil verin kizlar esim hakli mi ben mi cok abartiyorum?
Valla sizin bu kardesiniz evliliginize deprem etkisi yaratacak. Madem tedavi oldunuz niye kabul ettiniz ki. Kardesinize soyleyemeyebilirsiniz bu ozel durumj ama annenize soyleyip engel olmasini saglayabilirdiniz.Herkese merhalabar. Kizlar benim yine bir sorunum var ve bu konuda sizden destek almak istiyorum. Eski konumu bilenler bilir, bundan yaklasik 10 gun once kiz kardesim beni arayarak size gelecegim dedi. Bende esime sormadan gel dedim. Esime durumu soyledim. Once bozulacak gibi oldu sonra tamam iyi yapmissin dedi. Esim kardesim bize geldigi ilk gunler gayet guler yuzluydu. Ama ozellikle son bir kac gundur esim artik eskisi gibi degil. Yuzu dusuk konusmuyor telefona takiliyor. Baktim ne yapiyor diye haber okuyor. Takiliyor oyle. Ablam pek konuskan biri degil konusurken insanin yuzune falan bakmaz zaten esimle pek bi samimiyetleri yoktur. Dun dayanamadim en sonunda sordum. Neden boylesin diye. Esimde kardesin daha ne kadar kalmayi dusunuyo diye sordu. Olay burda koptu zaten yuz ifaden bundan dolayi miydi dedim. Esimde bilmem farkindamisin ama 10 gunu devirdi. Bizler calisan insanlariz misafirlik dedigim calisan insanlarin evinde, 3 gun 5 gun 1 hafta olur. Gunlerdir burda isten eve gelip dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum hastayim yatamiyorum. Bizim cocuk yapmaya calistigimizin ve cok uzun sure seni tedavi ettirdik ve tam sonuc verdi o geldi dedi. Bizde sessiz sessiz kavga ettik. Esim cok ustume gitmedi ama rahatsizligini belli etti. Ben kardesime ne diyeyim bir akil verin kizlar esim hakli mi ben mi cok abartiyorum?