Eşim kapanmamı istemiyor:((

zaten giyimime dikkat eden biriyim işte bilmiyorum bu şekilde bişeyler hep yarım gibi geliyor bana

eşimde zaten diyorki ben seninle bu şekilde evlendim ilk böyle tanıdım

.. . Bu durumda sana günah olmuyor diye biliyorum.
Her ne kadar esin karışamaz gibi yorumlar yazılmış olsa da dinen öyle değil. Sonuçta eşinden izinsiz yatakta arkanı dönmek bile iyi değil.
Sen yine kapalı giyinmeye namazını kılmaya devam et Rabbim biliyor senin niyetini. Eşine de hidayet versin Rabbim..

bende evlendikten sonra kapandım 3 4 aydır kapaliyim :))

Iste o yuzden diyorum ya ilk cevresine gosterin lutfen. Yapin. Bunu yaparsaniz o da mecbur riza gostermekte..
nedense buna cesaret edemiyorum sanki bi daha beni sevmiycek vs gibi korkular geliyo aklıma asında öyle olmayacağını da biliyorum kapandım diye de beni sevmeyecek hali yok ama bilmiyorum

eşi Allahın emri olan bir konuda tam tersi şekilde karısına karışamaz. bu doğrudur.

ne kadar güzel allah daim etsin

zaten giyimime dikkat eden biriyim işte bilmiyorum bu şekilde bişeyler hep yarım gibi geliyor bana
Ben yarim oldugunu dusunmuyorum canim maksat sac telinin kapali olmasi degil cunku sen ne de olsa yasam tarzina dikkat ediyormussun sacin acik olsa ne olur kapali olsa ne olur

Iste bak gordun mu
Herkes esini nasil gorduyse hep oyle gormek ister
Cunku bahsettigin sey dis gorunusteki bir degisiklik
Namaz kilmak oruc tutmak herkesin gordugu birsey degil ama kiyafet apayri birsey

nedense buna cesaret edemiyorum sanki bi daha beni sevmiycek vs gibi korkular geliyo aklıma asında öyle olmayacağını da biliyorum kapandım diye de beni sevmeyecek hali yok ama bilmiyorum
sonuçta evde de hep kapalı olmayacaksın ki. evde eşinin yanında mini etekte giy dekolte kıyafette hatta evde geçireceğiniz özel geceleriniz için en dekoltelisinden gece kıyafeti bile al keza ben öyle yapıyorum
evde baş başayken eşine karşı hep bakımlı hep güzel ol. neden soğusun senden hiç zannetmiyorum

Ne alakasi var ki? Basiniza taktiginiz esarp icin sevmeyecekse birakin sevmesin rica ederim.
Benim abimin is yerinde basortuye izin verilmiyor diye gül gibi isini birakti abim.
Allahin farz kildigina kisitlama getiren yerde çalışamam diye..
Namaz kiliyor diyorsunuz ama bir farzi kabul edip birini kabul etmemek olur mu??
Eger namazi gorunseydi inanin onu da kilmazdi.
Cok yazik, esiniz icin cok uzuldum. Allah hidayet versin..
Siz de ya hemen birden kapanirsiniz ya da boyle giderse hic kapanamazsiniz..

Canim Islami konularda esler birbirine karisamaz. Hatta eger ibadetinden engelleyen es olursa bosanmak da mubahtir..

Eşinizin bu konuda hakkı var .
Sonuçta sadece sizin hayatınızı etkileyecek bir karar değil. İki kişinin hayatına etki eden bir kararı tek başına alıp pat diye öne sürmek kapanmak çok riskli bir şey. Oyun değil çünkü bu. Aksi bir tepkisinde ne yapacagınızı iyi hesap etmelisiniz ve hazırlıklı olmalısınız.

Eş seçmek bu yüzden mühim. Sonradan değiştiririm dememek lazım.

Aynen öyle keşke evlenmeden önce bu düşüncelerim de olsaydı ona göre ya baştan anlaşırdım yada istediğim tarzda birini bulurdum

Ama kapanmak da farz
O konulara girersek cikamayiz topigi kapatirlar canim
Ama sana sadece sunu gonul rahatligiyla diyebilirim
Kendi uzerimden ornek vereyim baskasini yargilamak bana dusmez cunku
Ben namaz kilarim oruc tutarim bilgim de vardir dini konularda ama bunlari en yakinlarim bile bilmez kendi icimde yasarim simdi tesetturlu degilim diye dinden cikmadim yani dinimi kimseye goruntu ile kanitlamak zorunda degilim bilmem anlatabildim mi
Insallah sen de dogru karari verir ona gore yasarsin canim

adam kendince hakli tabiki.
mesela bende acik bir bayanim ama ileride kapanabilirim belki..yani aklimda bu düsünce var.
evlenecegim kisiye de bunu önceden söylerim..

yinede sadece bir vesvese bu esinizin yaptigi olay bence
sonucta namazini kilan bir insanmis.. ona göre dinini biliyor olmasi lazim

tekrar diyorum siz kapanmak istiyorsaniz kapanin gerisi olacagina varir

neyse dini konu yasak zaten
hakkinizda hayirlisi olsun

İnşallah

Nihat Hatipoğlu'na da soruldu buna benzer bi şekilde cevap verdi hoca. Istimiyorsa günahı ona diye.

Yoksa karışmasa daha iyi tabii ..
hiç bir istek Allahın emrinin üstünde olamaz. Bu kocası dahi olsa... Nihat hocayı seviyorum ama bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. bu kadar net bir doğru üzerine böyle bir cevap vereceğini hiç zannetmem . yinede dinlemek lazım tabi. seninde kapanman hayırlı olsun canım Rabbim daim etsin inşAllah .)

neyse ben çıkıyorum. bugün Cuma mübarek gün. senin için dua edeceğim. Hakkında hayırlı olan ne ise o olsun inşAllah yuvan yıkılmadan sarsılmadan ,kimsenin kalbi kırılmadan herkesin gönlü hoş olarak gerçekleşsin gerçekleşecek olan inşaAllah.. hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…