zaten giyimime dikkat eden biriyim işte bilmiyorum bu şekilde bişeyler hep yarım gibi geliyor banaAnliyorum canim da
Bak olayi bir de su tarafindan dusun
Esinle ilk evlendiginde tesetturlu olsaydin ve simdi acilmak isteseydin esin yine ayni tepkiyi verebilirdi
Cunku adam seni oyle gormus oyle sevmis begenmis ve anlasmissiniz evlenmissiniz derdik
Simdi de ayni sey gecerli degil mi?
Sen yine acik giyinme uzun kollu kiyafetler al uzun etekler genis pantolonlar var onlardan al giy
Tek sorun sac telinin gorunmesi mi?yani tesetturden ne anliyorsun sacinin kapali olmasini mi?
eşimde zaten diyorki ben seninle bu şekilde evlendim ilk böyle tanıdımAnliyorum canim da
Bak olayi bir de su tarafindan dusun
Esinle ilk evlendiginde tesetturlu olsaydin ve simdi acilmak isteseydin esin yine ayni tepkiyi verebilirdi
Cunku adam seni oyle gormus oyle sevmis begenmis ve anlasmissiniz evlenmissiniz derdik
Simdi de ayni sey gecerli degil mi?
Sen yine acik giyinme uzun kollu kiyafetler al uzun etekler genis pantolonlar var onlardan al giy
Tek sorun sac telinin gorunmesi mi?yani tesetturden ne anliyorsun sacinin kapali olmasini mi?
nedense buna cesaret edemiyorum sanki bi daha beni sevmiycek vs gibi korkular geliyo aklıma asında öyle olmayacağını da biliyorum kapandım diye de beni sevmeyecek hali yok ama bilmiyorumIste o yuzden diyorum ya ilk cevresine gosterin lutfen. Yapin. Bunu yaparsaniz o da mecbur riza gostermekte..
eşi Allahın emri olan bir konuda tam tersi şekilde karısına karışamaz. bu doğrudur... . Bu durumda sana günah olmuyor diye biliyorum.
Her ne kadar esin karışamaz gibi yorumlar yazılmış olsa da dinen öyle değil. Sonuçta eşinden izinsiz yatakta arkanı dönmek bile iyi değil.
Sen yine kapalı giyinmeye namazını kılmaya devam et Rabbim biliyor senin niyetini. Eşine de hidayet versin Rabbim..
bende evlendikten sonra kapandım 3 4 aydır kapaliyim :))
ne kadar güzel allah daim etsin.. . Bu durumda sana günah olmuyor diye biliyorum.
Her ne kadar esin karışamaz gibi yorumlar yazılmış olsa da dinen öyle değil. Sonuçta eşinden izinsiz yatakta arkanı dönmek bile iyi değil.
Sen yine kapalı giyinmeye namazını kılmaya devam et Rabbim biliyor senin niyetini. Eşine de hidayet versin Rabbim..
Ben yarim oldugunu dusunmuyorum canim maksat sac telinin kapali olmasi degil cunku sen ne de olsa yasam tarzina dikkat ediyormussun sacin acik olsa ne olur kapali olsa ne olurzaten giyimime dikkat eden biriyim işte bilmiyorum bu şekilde bişeyler hep yarım gibi geliyor bana
Ama kapanmak da farzBen yarim oldugunu dusunmuyorum canim maksat sac telinin kapali olmasi degil cunku sen ne de olsa yasam tarzina dikkat ediyormussun sacin acik olsa ne olur kapali olsa ne olur
Iste bak gordun mueşimde zaten diyorki ben seninle bu şekilde evlendim ilk böyle tanıdım
sonuçta evde de hep kapalı olmayacaksın ki. evde eşinin yanında mini etekte giy dekolte kıyafette hatta evde geçireceğiniz özel geceleriniz için en dekoltelisinden gece kıyafeti bile al keza ben öyle yapıyorumnedense buna cesaret edemiyorum sanki bi daha beni sevmiycek vs gibi korkular geliyo aklıma asında öyle olmayacağını da biliyorum kapandım diye de beni sevmeyecek hali yok ama bilmiyorum
nedense buna cesaret edemiyorum sanki bi daha beni sevmiycek vs gibi korkular geliyo aklıma asında öyle olmayacağını da biliyorum kapandım diye de beni sevmeyecek hali yok ama bilmiyorum
.. . Bu durumda sana günah olmuyor diye biliyorum.
eşi Allahın emri olan bir konuda tam tersi şekilde karısına karışamaz. bu doğrudur.
eşimde zaten diyorki ben seninle bu şekilde evlendim ilk böyle tanıdım
Aynen öyle keşke evlenmeden önce bu düşüncelerim de olsaydı ona göre ya baştan anlaşırdım yada istediğim tarzda birini bulurdumEşinizin bu konuda hakkı var .
Sonuçta sadece sizin hayatınızı etkileyecek bir karar değil. İki kişinin hayatına etki eden bir kararı tek başına alıp pat diye öne sürmek kapanmak çok riskli bir şey. Oyun değil çünkü bu. Aksi bir tepkisinde ne yapacagınızı iyi hesap etmelisiniz ve hazırlıklı olmalısınız.
Eş seçmek bu yüzden mühim. Sonradan değiştiririm dememek lazım.
O konulara girersek cikamayiz topigi kapatirlar canimAma kapanmak da farz
eşimde zaten diyorki ben seninle bu şekilde evlendim ilk böyle tanıdım
İnşallahO konulara girersek cikamayiz topigi kapatirlar canim
Ama sana sadece sunu gonul rahatligiyla diyebilirim
Kendi uzerimden ornek vereyim baskasini yargilamak bana dusmez cunku
Ben namaz kilarim oruc tutarim bilgim de vardir dini konularda ama bunlari en yakinlarim bile bilmez kendi icimde yasarim simdi tesetturlu degilim diye dinden cikmadim yani dinimi kimseye goruntu ile kanitlamak zorunda degilim bilmem anlatabildim mi
Insallah sen de dogru karari verir ona gore yasarsin canim
hiç bir istek Allahın emrinin üstünde olamaz. Bu kocası dahi olsa... Nihat hocayı seviyorum ama bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. bu kadar net bir doğru üzerine böyle bir cevap vereceğini hiç zannetmem . yinede dinlemek lazım tabi. seninde kapanman hayırlı olsun canım Rabbim daim etsin inşAllah .)Nihat Hatipoğlu'na da soruldu buna benzer bi şekilde cevap verdi hoca. Istimiyorsa günahı ona diye.
Yoksa karışmasa daha iyi tabii ..