Eşim kadınlar Kulübü'ne girmemi istemiyorr:(

Kk nin can damarım olduğunu biliyor lafını dahi edemez :KK66:
Ben Burda ki arkadaslarım sayesinde bebeğimi kucağıma alabildim.
Konulara nasıl yaklastiginizla alakalı. Kv konularından psikolojim bozulmuyor zaten kv yeterince bozdu psikolojimi :KK66:
Aldatma konularında da takıntı yapmıyorum bir adamın icinde varsa yanımda yapar yine yapar. Tamamıyla ne aldığınıza bağlı bana göre tabii...

Sanal hayatınızı gerçeğe, gerçek hayatınızı da sanala taşımayın. Günlük hayatınızdakilerin buradan, buradakilerin de günlük hayatınızdan ne kadar az haberi olursa o kadar iyi.

Siteyi takip etmenize gelince tabi ki eşiniz dahil hiç kimse size bu konuda ne yapıp ne yapmayacağınızı söyleyemez. Ancak nasıl bi yapınız var bilmiyorum ama bazı insanların gerçekten bu tarz sitelerden, forumlardan, gündüz kuşağı programlarından hatta dizilerden kendi iyilikleri adına uzak durmaları gerekiyor.

Her kadın programında duyduğu diyeti uygulamaya kalkıp hastanelik olan komşumuz, ekşi'deki tavsiyelere uyup bir hafta içinde iki defa terk edilen arkadaşım, buradaki aldatan kocaların belirtilerini eşlerine benzetip durduk yere kavga çıkaran kıskanç kadınlar, her belirtiye aaa bende de var diye atlayan hastalık hastaları....:confused:

Yazarken bile elim yoruldu. Siz de bu profilde bi insansanız belki de buradan biraz uzaklaşmak size iyi gelir.

zaten ben soranlara şaşıyorum. hormon sonuçlarını vs soruyorlar. reçeteyi koymuş sizce bu doğrumu diyor. ya kardeşim biz nerden bileceğiz

ozellikle bebek hastaliklariyla ilgili konular aciliyor ve oyle yorumlar geliyor ki..
gecen hafta 2 haftalik bebege bi kasik ilik zeytinyagi icir,kabizligi gecer diyen oldu..dedim doktorunuza danismadan nolur vermeyin z.yagi filan,boyle dedim diye bazi hanimlar nerden biliosun cocuk mu buyuttun diye laf atiyorlar..
cok sukur buyutuyorum dedim,esim de doktor..
ses kesildi sonra :KK53:

çok güzel dostlarım oldu gerçektekinden daha çok yanımda oldular, sabahlara kadar dertleştik, hala da burada çok mutlu oluyorum.

Kazen'e büyük bir teşekkür borçluyum kendi adıma. bu kadar insanı bir araya toplayıp dayanışma olanağı sağladı ve bunu kuran bir erkek.

insan felaketi kafasında oluşturur, eşin biraz dar bakmış olaya, doktorsa fazlaca takılıyormuş heralde sitelere böyle yargıya varabiliyor komik...

benim eski manitada burdaki bütün kadınlar için "sen onlara bakma onlarım hepsi feminist" dedi. bende on kadınlardan biriyim bilemedi

X