Eşim kadınlar Kulübü'ne girmemi istemiyorr:(

bdv okumamaya calis madem,saglik,gebelik koseleri eglenceli.resmen cok tatli kadin dayanismasi mevcut,sen mesela ekim annesi olcaksin,onlari filan takip edebilirsin:KK66:

Herhalde burada okuduklarını takıntı yaptın ki eşin girmeni istemiyor.
Benim eşim hiç karışmıyor. Eğer ben de burada okuyup okuyup takılsaydım ve ona yansıtsaydım girmemi istemezdi.

O dr a benden selam söyle kardeşim :)) kimse kusura bakmasın amaaaa ben bebeğimi bu siteye borçluyum , ilk çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde dr a gittik eşimle dr bize işte adet 1. Gününden say 15. Gün başlayın ilişkiye 4-5 gün dedi 1 sene böyle deneyin olmazsa gelirsiniz dedi bunu diyende doçent yani !!! Neyse 1-2 ay denedik olmadı ben şans eseri bu siteyi buldum burdaki forumlardan ovulasyon testini öğrendim bu testi adım ve 12. Gün yumurtladığımı öğrendim ayrıca preseed i de burdan öğrendim ovulasyon testi ile birlikte kullandım ve 4. Ayımızda allahın izni ile hamile kaldım .. O yüzden bu site ve burdaki tüm üyeler benim için çok değerli .. Burdan kazen e ve tüm yöneticilere çoookk tesekkür ederim

Sizin gibi fazla pimpirikli kişilerin sağlıkla ilgili konuları fazla okumaması lazım. Belki söylenenleri uygulamıyorsunuzdur ama içten içe endişe yaratıyordur.
Benim eşim de bdv'ye girmemi hoş bulmuyor ama karışmıyor ya da fazla söylenmiyor. Ama bir şey alacak olsak hemen "bak bakalım var mı sizin sitede kullanıcı yorumları, sor bakalım ne diyecekler, yaz bakalım ne yprum yapılacak" diyor.

Benim ki karismio ama dalga geciyor :)) bir suru kadin aman yarabbi diye :)
Benimki de aynen. Ne çok çıkarım yapıyorsunuz adam arama demişse arama demek istememiştir niye altında bir şey arıyorsunuz falan diyor:KK70:

ya işte bende gebelikle ilgili bilmediğim çok şeyi öğrendim hemde deneyimli ve tecrübeli olan burdaki bayanların yazdıklarından. Ama biraz zamanımı burda fazla harcayınca eşimin rahatsızlık duyduğu konu birazda bu oluyo sanırım...

Benimki herkesin karakteri, yaşamı, büyüme koşulları, eğitimi her şeyi farklı neyin fikrini veriyorsunuz birbirinize ancak tartışır kavga edersiniz diyor :KK70: gerçekten nerdeyse her konuda fikirlerini dayatmaya çalışan birileri var, aksi yöndeki görüşlere deliren bir forumuz :KK70:
Aaa öylee yazdı hurraa saldırın :p

Forumun faydalı mı, felaket mi olacağı nasıl kullandığına bağlı bence. Okuduğun şeylerden etkilenip değişiyorsan istemez tabi. Istemesinin sebebi kafana takıyor oluşunmuş o noktada haklı. Burda herkes kendi tecrübelerini dile getiriyor. Sağlık konularında dikkate alacağın biz değil, doktorun olmalı.

Sizin gibi fazla pimpirikli kişilerin sağlıkla ilgili konuları fazla okumaması lazım. Belki söylenenleri uygulamıyorsunuzdur ama içten içe endişe yaratıyordur.
Benim eşim de bdv'ye girmemi hoş bulmuyor ama karışmıyor ya da fazla söylenmiyor. Ama bir şey alacak olsak hemen "bak bakalım var mı sizin sitede kullanıcı yorumları, sor bakalım ne diyecekler, yaz bakalım ne yprum yapılacak" diyor.
benim gibi zor ve bir Sürü uğraştan sonra gebe kalan birinin pimpirikli olması normal sanırım:)

parmak kaldırıyorum bende:KK54: şuan net annemde olduğu için bilmiyoru konularımı didik didik arattırır azarlardı,emininm sanki kendisi mükemmelmiş gibi.evde net alırsam 2. üyelik isteyeceğim.

Ne yazıkki benimde sevgilim girmemi istemiyor , psikoljin bozuluyor insanların dertlerini okuyorsun eşleri kaynanaları ile sorunlarını okuduğunda sen etkisi altında kalıyorsun beynine işliyor o diyor:)
aynı şey bende de var girme diyr okuyup okuyup olmadık şeyler kurcan bana sardırcan : D

Kızlar ya aranızda benim gibi kadınlar Kulübü'ne Girdiği için eşi rahatsız olan var mı? Geçenlerde gebelik Kontrolü için doktoruma gittik ona bile beni şikayet etti . Yok efendim buraya bakıp psikolojim bozuluyormuş. Önce kimyasal gebelik yok dış gebelik bilmem ne... Neyse doktor da eşimden yana olup evet o site felaket demez mi. Eşim diyo zaten sen doktorlara inanma git sitedeki Dr arkadaşlarına sor onlar bilirler:KK17:
ben şu konuda katılıyorum. mesela söylüyorsunuz hastalığınızı tak cevap şu şu testi iste şu gelirse şöyledir diye yazıyorlar. oradaki doktorda sekreter zaten git iste versin. yani zaten hastalık yok hasta vardır diye bir laf var. her hastalık her kişide başkadır ve her kişide tedavisi de farklıdır. yaşa göre bile tedavi değişir. ama yok burdakiler daha iyi biliyorlar. bırak şu doktoru ay işini bilmiyor denip zaten streste olan konu sahibi etkileniyor.hem de 1 ya da 2 kişi değil.bir sürü kişiye yapılıyor bu. aslında mantıklı düşünsek o işin eğitimini alan kişi burda etraftan duyanlardan çok daha iyi bilir.

ben şu konuda katılıyorum. mesela söylüyorsunuz hastalığınızı tak cevap şu şu testi iste şu gelirse şöyledir diye yazıyorlar. oradaki doktorda sekreter zaten git iste versin. yani zaten hastalık yok hasta vardır diye bir laf var. her hastalık her kişide başkadır ve her kişide tedavisi de farklıdır. yaşa göre bile tedavi değişir. ama yok burdakiler daha iyi biliyorlar. bırak şu doktoru ay işini bilmiyor denip zaten streste olan konu sahibi etkileniyor.hem de 1 ya da 2 kişi değil.bir sürü kişiye yapılıyor bu. aslında mantıklı düşünsek o işin eğitimini alan kişi burda etraftan duyanlardan çok daha iyi bilir.
zaten ben soranlara şaşıyorum. hormon sonuçlarını vs soruyorlar. reçeteyi koymuş sizce bu doğrumu diyor. ya kardeşim biz nerden bileceğiz

zaten ben soranlara şaşıyorum. hormon sonuçlarını vs soruyorlar. reçeteyi koymuş sizce bu doğrumu diyor. ya kardeşim biz nerden bileceğiz
değil mi ama. ben en çok ordan çıkarım yapıp hayır bilmiyor doktor bırak şuraya git diyenleri anlamıyorum. bugün bir kbb doktoru bile kadın doğum eğitimi almış olmasına rağmen o konularda yorum yapma yetkisi bulmaz kendinde. ben de sizin gibi şaşırıyorum bu duruma.ayrıca sanki 3 tane hastalık var . bir de doktor muayene bile etmiyor diye eleştirenler burada görmeden yok o bilememiş sendeki şu demiyor mu :)

Benim esimde hos karsilamiyordu ta ki nette arama yaparken en dise dokunur bilgileri kk da buldugu gune kadar..:KK70:

Ogun bugundur kk ya derin saygi duyuyor:KK53::KK53:

Valla genelde eşimle beraber yorum yapıyoruz :KK53:
Hiç dert etmedi, etmez de. Gireceğim yere neden karışsın ki?

Ayrıca doktor burayı beğenmiyor ama kendisinin reklamını yapsan ne kadar hoşuna gider...

X