Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de aynen. Ne çok çıkarım yapıyorsunuz adam arama demişse arama demek istememiştir niye altında bir şey arıyorsunuz falan diyorBenim ki karismio ama dalga geciyor :)) bir suru kadin aman yarabbi diye :)
benim gibi zor ve bir Sürü uğraştan sonra gebe kalan birinin pimpirikli olması normal sanırım:)Sizin gibi fazla pimpirikli kişilerin sağlıkla ilgili konuları fazla okumaması lazım. Belki söylenenleri uygulamıyorsunuzdur ama içten içe endişe yaratıyordur.
Benim eşim de bdv'ye girmemi hoş bulmuyor ama karışmıyor ya da fazla söylenmiyor. Ama bir şey alacak olsak hemen "bak bakalım var mı sizin sitede kullanıcı yorumları, sor bakalım ne diyecekler, yaz bakalım ne yprum yapılacak" diyor.
seninle muhatap olmak ve tartışmak istemiyorum .
neden bu mesajları arkadaşa yazdınız. kötü bir şey yazmamışkiYa Allah rızası için bi gider misin seninle
aynı şey bende de var girme diyr okuyup okuyup olmadık şeyler kurcan bana sardırcan : DNe yazıkki benimde sevgilim girmemi istemiyor , psikoljin bozuluyor insanların dertlerini okuyorsun eşleri kaynanaları ile sorunlarını okuduğunda sen etkisi altında kalıyorsun beynine işliyor o diyor:)
ben şu konuda katılıyorum. mesela söylüyorsunuz hastalığınızı tak cevap şu şu testi iste şu gelirse şöyledir diye yazıyorlar. oradaki doktorda sekreter zaten git iste versin. yani zaten hastalık yok hasta vardır diye bir laf var. her hastalık her kişide başkadır ve her kişide tedavisi de farklıdır. yaşa göre bile tedavi değişir. ama yok burdakiler daha iyi biliyorlar. bırak şu doktoru ay işini bilmiyor denip zaten streste olan konu sahibi etkileniyor.hem de 1 ya da 2 kişi değil.bir sürü kişiye yapılıyor bu. aslında mantıklı düşünsek o işin eğitimini alan kişi burda etraftan duyanlardan çok daha iyi bilir.Kızlar ya aranızda benim gibi kadınlar Kulübü'ne Girdiği için eşi rahatsız olan var mı? Geçenlerde gebelik Kontrolü için doktoruma gittik ona bile beni şikayet etti . Yok efendim buraya bakıp psikolojim bozuluyormuş. Önce kimyasal gebelik yok dış gebelik bilmem ne... Neyse doktor da eşimden yana olup evet o site felaket demez mi. Eşim diyo zaten sen doktorlara inanma git sitedeki Dr arkadaşlarına sor onlar bilirler
Hayatinizdaki kimse sanal faaliyetlerinizden haberdar olmasin bence.
Hem onlari ilgilendirmez.
Hem de desarj olayim derken desifre olursunuz.
Basima geldi oradan biliyorum.
zaten ben soranlara şaşıyorum. hormon sonuçlarını vs soruyorlar. reçeteyi koymuş sizce bu doğrumu diyor. ya kardeşim biz nerden bileceğizben şu konuda katılıyorum. mesela söylüyorsunuz hastalığınızı tak cevap şu şu testi iste şu gelirse şöyledir diye yazıyorlar. oradaki doktorda sekreter zaten git iste versin. yani zaten hastalık yok hasta vardır diye bir laf var. her hastalık her kişide başkadır ve her kişide tedavisi de farklıdır. yaşa göre bile tedavi değişir. ama yok burdakiler daha iyi biliyorlar. bırak şu doktoru ay işini bilmiyor denip zaten streste olan konu sahibi etkileniyor.hem de 1 ya da 2 kişi değil.bir sürü kişiye yapılıyor bu. aslında mantıklı düşünsek o işin eğitimini alan kişi burda etraftan duyanlardan çok daha iyi bilir.
değil mi ama. ben en çok ordan çıkarım yapıp hayır bilmiyor doktor bırak şuraya git diyenleri anlamıyorum. bugün bir kbb doktoru bile kadın doğum eğitimi almış olmasına rağmen o konularda yorum yapma yetkisi bulmaz kendinde. ben de sizin gibi şaşırıyorum bu duruma.ayrıca sanki 3 tane hastalık var . bir de doktor muayene bile etmiyor diye eleştirenler burada görmeden yok o bilememiş sendeki şu demiyor mu :)zaten ben soranlara şaşıyorum. hormon sonuçlarını vs soruyorlar. reçeteyi koymuş sizce bu doğrumu diyor. ya kardeşim biz nerden bileceğiz