Ay benimkide öyleee okuma şu siteyi saçma sapan kafan karışıyor diyor doktoruma şikayet etti benide ben beslenemiyorum diye ağlanıyordum çünkü buradaki hamileler süper besleniyor diye eşim kızdı Okuma diyeKızlar ya aranızda benim gibi kadınlar Kulübü'ne Girdiği için eşi rahatsız olan var mı? Geçenlerde gebelik Kontrolü için doktoruma gittik ona bile beni şikayet etti . Yok efendim buraya bakıp psikolojim bozuluyormuş. Önce kimyasal gebelik yok dış gebelik bilmem ne... Neyse doktor da eşimden yana olup evet o site felaket demez mi. Eşim diyo zaten sen doktorlara inanma git sitedeki Dr arkadaşlarına sor onlar bilirler
Hanımefendi site için felaket diyen ben Değilim doktorum öyle dedi diyorum. Dikkatli okursanız sevinirimSite felaket falan değil,okuduklarınızı takıntı yapıyorsanız,sorun siz de site de değil...
Ben size felaket dediniz dedim mi? Siteye felaket denmiş,doktorunuz demiş, ben de site felaket falan değil dedim..Sizin siteye girişinizle ilgili de,okuduklarınızı takıntı yapıyorsanız,sorun site de değil siz de dedim..Yani eşiniz siteye girişinizi yasaklamak yerine,sizi bir psikoloğa götürse daha iyi olur...Ben de burda bir sürü şey okuyorum ama kafama takmıyorum yani..Bu durumda siz de oluyor sorun anlatabildim mi?Hanımefendi site için felaket diyen ben Değilim doktorum öyle dedi diyorum. Dikkatli okursanız sevinirim
ben burdaki insanlara sormuyorumki sadece deneyimlerini ve tecrübelerini okuyorum o kadar. Eşim öyle OLDUĞUNU zannediyor...zaten doktora sorulacak şeyleri neden buradaki üyelere soruyorsunuzki. b
en buna şaşıyorum hep. size çok yanlış bir bilgilendirmeyle sorun yaşatabilirler. üyeler doktor değil çünkü
Benim eşim girdiğimi biliyor,hatta bazen fake konular olunca emin olamıyorum ona soruyorum iddiaya bile giriyoruz fake mi çıkacak konu diye..Ama konu sahibinin konularına bakarsanız eğer eşime bağırdım çocuğum düşer mi diye konu açmış..Bu durumda eşinin yasaklaması normal yani...Sitenin icerigini bilen hic bir adam istemiyor galiba sevgilisinin girmesini. Yalniz degilsin yani :)
Ya Allah rızası için bi gider misin seninleBenim eşim girdiğimi biliyor,hatta bazen fake konular olunca emin olamıyorum ona soruyorum iddiaya bile giriyoruz fake mi çıkacak konu diye..Ama konu sahibinin konularına bakarsanız eğer eşime bağırdım çocuğum düşer mi diye konu açmış..Bu durumda eşinin yasaklaması normal yani...
seninle muhatap olmak ve tartışmak istemiyorum .Benim eşim girdiğimi biliyor,hatta bazen fake konular olunca emin olamıyorum ona soruyorum iddiaya bile giriyoruz fake mi çıkacak konu diye..Ama konu sahibinin konularına bakarsanız eğer eşime bağırdım çocuğum düşer mi diye konu açmış..Bu durumda eşinin yasaklaması normal yani...
Pardon niye gidiyorum anlayamadım? Ben yalan yada yanlış bir şey söylemedim..Herşeyi kafanıza çok takıyorsunuz ve bu kadar takıntının sonu iyi değil,bu yüzden psikoloğa gitmelisiniz sağlığınız için bunu söylüyorum..Buraya konu açmışsınız ve bende düzgün bir şekilde size yorumumu yapıyorum,size hakaret mi ettim,terbiyesizlik mi yaptım, ne hakla git diyorsunuz?Ya Allah rızası için bi gider misin seninle