eşim iltifat etti ama...???

filizxoxzcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
269
2
dün gece çoçuklara sütünü verdikten sonra eşimede günlük süt olduğu için bir bardak süt getirip verdim pastörize pek içmezde....
sütü gösterip bu süt sensin aşkım pastörizede diğer kadınlar...nasıl bu süte alışılıp diğeri içilmiyorsa banada alışılıp diğer kadınlarada bakılamıyormuş...
gülümsedim sadece iltifat etti ama açıkcası ben bundan hoşnut olmadım ne demek istedi denedimi yani başka kadınları anlamadım veyahutta bende bir sorun var....siz dersiniz böyle bir iltifata

sen doğalsın,ham maddem sensin mi demek istemiş acaba? :KK66:

bence art niyet aramayın,benzetme yanlış olmuş o kadar:)

Iltifat ettmis kendince iste adamcagiz!!gamyoncuiremsu

Altinda hemen art niyet arama be güzelimbenneyaptımki

Yani seni öyle seviyor öyle alismiski baska kadinlara bakmak bile aklina gelmiyor öyle demek istedi kanimca:kahve:

boşver üzerinde düşünme bile derim... bizler ne senaryolar yazıyoruz... onlar ne imadan anlıyor ne de imalı cümleler kurmayı :)

Kaş yapayım derken göz çıkartmış eşiniz.Bazen ters tarafımıza gelip yanlış anlayabiliyoruz gerçi onlar da iltifat edeyim,diğer kadınlardan farkını belirteyim derken saçmalıyorlar bu da bir gerçek.kaydirigubbakcemile5

Ayol denemesine gerek yok bence iltifat etmiş art niyet hissetmedim ama iltifatı süt üzerinden yapması pek uymamış ama olsun...cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benzetme çok tuhaf geldi bana açıkcası...
ama kötü birşey dememiş...
sonuçta seni onure etmek istemiş...
fazla irdeleme bence...gül geç...
sevgiler...

Canım , kötü bir şey düşünse sana bu şekilde ifade eder mi ? Rahat ol , eşin senin diğer kadınlardan ayrı olduğunu , hiç kimsenin senin yerini tutamayacağını belirtmiş .Güzel bir şey söylemiş yani .Bu şekilde konuşması başka kadınları tanıdığı anlamına gelmez , ayrıca dikkat edersen yaşamında sen olduğun için başka kadınlara bakmadığında belirtmiş .Şeniz

yav vallahi biz kadınlar bazen çok dayaklık oluyoruz:mymeka:ayol adam ne güzel itiraf etmiş işte.:1closedeyes:nası pastörize süt içemiyosam başka kadınlarada bakamıyorum demiş.ne var bundakaydirigubbakcemileaynı iltifatı bahçe domatesi ile sera domatesi örneği vererekte edebilirdi-tatlicadiarzu-
gözünü seviyim art niyet arayıpta adamı iltifat ettiğine edeceğine pişman etmeyasakkelime

aklıma doktorlar dizisinden bir örnek geldi, yağmur atacanın oynadığı karakterdeki doktor, hemşire sevgilisinin kalbini kırmıştı....onun gönlünü almak için örnek veriyordu....sen ilişkimize çok şey kattın, hem etinden hem sütünden, hem derinden hesabı....burda ben birşeyim (hatırlayamadım) sen de ineksin sevda demişti...tam neydi hatırlayamadım ama çocuk orda gerçekten çok saf ifadelerle aramıştı sevgilisini...bence eşiniz şakayla karışık gönül almaya çalışmış....

Ben bu iltifatı okuyunca çok güldüm çok esprili biir yaklaşımkaydirigubbakcemile3
Hem ne var işte ne güzel yaa... Kafaya takıp art niyet arayıp canını sıkma bencea.s.

bencede iltifat etmek istemiş ama benzetme garip
maksatı demek istedigi kötü bişi degil cnm
sana cok alıştıgını baska kadınları gözünün görmedigini demek istemiş ne güzel işte
yani seni onurlandırmış fazla takma

ay bizlere yaranamaz erkekler
yapsalar kabahat yapmazlarsa kabahat
ay daha ne istiyorsun sana ne guzel iltifate bulunmus her zaman soylemezler keyfini cikar iste
eh benimki de bazen soyler ne guzel oluyor
aman art niyet falan da arama
sen benim herseyimsin diyo kocan iste sana saf temiz bembeyazsin aaaaa ne kotu anliyorsun ki ayol !!!!

iltifat etmeye çalışmış etmiş işte
sende bişey arama altında ya :mymeka:
madem anlamadın ne demek istediğini sorsaydın ya orda

X