Seyrekleşme değil 2 aylık evliyiz 1'5 aya yakındır hiç olmuyorBir süre rahat bırakın yine işve cilveye devam edin ama zorlamayın neden olmuyor diye sorgulamayın. Hiç mi istemiyor yoksa seyrekleşti mi ?
Kendinizde kusur aramayın insan çok yorgun olunca isteyemiyorbelki duş alırken falan yanına girebilirsiniz ama sevişme amaçlı değil masaj falan yapabilirsiniz sadece bunları bak sevişmek için geliyorum diye yapmayın sevginizi gösterin. Ayrıca evlenince öyle düzenli bir cinsel hayat istiyorumla olmuyor o şekilde rutine bağlamamak daha iyi hatta görevmiş gibi oluyor yoksa.
Çok da uzun olmuş ya. Ne sıkıntısı var şu an onu yoranSeyrekleşme değil 2 aylık evliyiz 1'5 aya yakındır hiç olmuyor
Birbirimizi de çok seven bir çiftizSeyrekleşme değil 2 aylık evliyiz 1'5 aya yakındır hiç olmuyor
Bir sıkıntısı varmış gibi durmuyor çokta neşeli halbuki bu yüzden garip işteÇok da uzun olmuş ya. Ne sıkıntısı var şu an onu yoran
Ağir bir işte de çalışmıyor sabahtan akşama kadar evde bilgisayar başında serbestÇok da uzun olmuş ya. Ne sıkıntısı var şu an onu yoran
Biraz garip geldi ya mast. Falan yapıyor olabilir mi ?Ağir bir işte de çalışmıyor sabahtan akşama kadar evde bilgisayar başında serbest
Bilmiyorum bende öyle düşünmeye başladım artık kendini başka bir şekilde tatmin etmiyorsa bir erkek nasıl 1'5 ay boyunca birşeyler olmadan durabilir kiBiraz garip geldi ya mast. Falan yapıyor olabilir mi ?
Yani siz yaklaşınca tahrik oluyor mu mesela nasıl tepki veriyorBilmiyorum bende öyle düşünmeye başladım artık kendini başka bir şekilde tatmin etmiyorsa bir erkek nasıl 1'5 ay boyunca birşeyler olmadan durabilir ki
Bazen oluyor evet ama belli etmiyor bunuYani siz yaklaşınca tahrik oluyor mu mesela nasıl tepki veriyor
Çok ilginç sabahtan akşama kadar evde üstelikAğir bir işte de çalışmıyor sabahtan akşama kadar evde bilgisayar başında serbest
Belki bi derdi sıkıntısı vardır. Sizde isteksizmis gibi görününMerhaba hanımlar 2 aylık evliyiz eşim evlenmeden önce çok istekliydi bu konuda hatta bazen zorlanıyordum zaptetmekte evlendik ilk 3 hafta da yine aynı sekilde güzel gidiyordu cinsel hayatımız ama son 1 aydır yanaşmıyor cinselliğe sebebini sorduğumda enerjim yok bunun için enerji gerek diyor oysa bakımlı ve cilveli de bir kızım artık yetemediğimden yada hayatında başkası olduğundan mı şüphelenmeliyim yoksa kendini başka bir şekilde mi tatmin ediyor bilmiyorum . Fakat bu normal mi sizce daha 2 aylığız? Ben düzenli bir cinsel hayat istiyorum konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Gay olup, sizi ve herkesi inandırmana kadar hetero davranmış olabilir mi? Bir fikir sadece.
Ağir bir işte de çalışmıyor sabahtan akşama kadar evde bilgisayar başında serbest