Eşim İle Annem Çok Şiddetli Kavga Ettiler

Majestey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
33
7
31
50 günlük oğlum var kisaca anlatmaya calisacam . dogumdan sonra hersey burnumdan geldi öteki konumda bahsetmstm
Esim annemi istemedi soğuk davrandı bu anneme yansidi annem bana yansitti hep ama hep arada kaldm cok bunaldm beni bunalıma soktular resmen
Esimnde kendine gore nedenleri vardı
Annem geldi gitti vay esin söyle böyle beni istemiyo benimle konuşmuyor evimde siginamyrm vs vs .
Yok anne sana öyle geliyordr söyle böyle idare ettm hep
Esime, soğuk lugnu bizim için yansitma dedikçe oda yansitti
Esimdede suc vardi annemdede arada ben kaldm dün hersey koptu artık
Ben hastalandm acillik oldum
Annem geldi goturdu esim isteydi.
Oda haberi alir almaz hemen geldi
Neyse eve geldik esimin surat bes karis annemin beş karis ben artık dayanamadm.
Ortaya laf attım derdiniz neyse cozun diye.
Annem ordan direk bağırdı
Benim ne derdm olacak sununla diye.
Esim . Benmde sennle bir derdm yok
Annem . Ney o zaman bu kızın hali
Esim. Ne varmış halinde
Annem . Ney ne dion sen
Esim sen sunu şunu yptin bunu bunu yptn die saymaya başladı
Annem. Ordan bağırıo esim bağırıo
Annem şerefsiz sus yalancı yalan soyluyo söyle böyle adam bana kinikms resmen
Esim. Sen kime şerefsiz diosn doğru konuş adam akilli konuş benmle sensn o şerefsiz. .
Sonra tüm kıyamet koptu o ona saydi o ona saydi
En son annem eşime o. Cocugu s.. git dedi tekme atti vurdu :KK43: cok kotydu hersey.
Ben ne yapacami sasrdm kucagmla çocukla :
Hersey koptu kızlar cok kotu oldu
Esim bundan snra ne benm ailemle görüş nede ben senin ailenle görüşürrm bitti bu kadar dedi :KK43:
Benm anneme kimse o. Cocu diyemez felan birsürü laf sayıyo bana
Sende evinde yuvanda duracak san dur adam akıllı durmayacak san anan orda bem cekemcm artk dedi
Burdanda taşınacagz dedi annemle yakin oturuyoruz
Hersey cok kotu bir halde
Hic iyi deglm nolacak smdi :KK43: annem düzgün konuşmadi eşimle direk bağırdı.
Cagrdi hakaret etti
Esmde karşılık verdi.
Annem istediki ben bagrym cagrym o sussun ben agzima geleni saysamda o susacakti ben anneydim anne dedi
Cok kotu bi haldeym :KK43:

50 günlük oğlum var kisaca anlatmaya calisacam . dogumdan sonra hersey burnumdan geldi öteki konumda bahsetmstm
Esim annemi istemedi soğuk davrandı bu anneme yansidi annem bana yansitti hep ama hep arada kaldm cok bunaldm beni bunalıma soktular resmen
Esimnde kendine gore nedenleri vardı
Annem geldi gitti vay esin söyle böyle beni istemiyo benimle konuşmuyor evimde siginamyrm vs vs .
Yok anne sana öyle geliyordr söyle böyle idare ettm hep
Esime, soğuk lugnu bizim için yansitma dedikçe oda yansitti
Esimdede suc vardi annemdede arada ben kaldm dün hersey koptu artık
Ben hastalandm acillik oldum
Annem geldi goturdu esim isteydi.
Oda haberi alir almaz hemen geldi
Neyse eve geldik esimin surat bes karis annemin beş karis ben artık dayanamadm.
Ortaya laf attım derdiniz neyse cozun diye.
Annem ordan direk bağırdı
Benim ne derdm olacak sununla diye.
Esim . Benmde sennle bir derdm yok
Annem . Ney o zaman bu kızın hali
Esim. Ne varmış halinde
Annem . Ney ne dion sen
Esim sen sunu şunu yptin bunu bunu yptn die saymaya başladı
Annem. Ordan bağırıo esim bağırıo
Annem şerefsiz sus yalancı yalan soyluyo söyle böyle adam bana kinikms resmen
Esim. Sen kime şerefsiz diosn doğru konuş adam akilli konuş benmle sensn o şerefsiz. .
Sonra tüm kıyamet koptu o ona saydi o ona saydi
En son annem eşime o. Cocugu s.. git dedi tekme atti vurdu :KK43: cok kotydu hersey.
Ben ne yapacami sasrdm kucagmla çocukla :
Hersey koptu kızlar cok kotu oldu
Esim bundan snra ne benm ailemle görüş nede ben senin ailenle görüşürrm bitti bu kadar dedi :KK43:
Benm anneme kimse o. Cocu diyemez felan birsürü laf sayıyo bana
Sende evinde yuvanda duracak san dur adam akıllı durmayacak san anan orda bem cekemcm artk dedi
Burdanda taşınacagz dedi annemle yakin oturuyoruz
Hersey cok kotu bir halde
Hic iyi deglm nolacak smdi :KK43: annem düzgün konuşmadi eşimle direk bağırdı.
Cagrdi hakaret etti
Esmde karşılık verdi.
Annem istediki ben bagrym cagrym o sussun ben agzima geleni saysamda o susacakti ben anneydim anne dedi
Cok kotu bi haldeym :KK43:
Annen hiç normal değil, evet eşinin de hatası olabilir ama o kadar küfüre ve hakarete iyi daha büyümemiş olay, bence artık bir çocuğun var eğer eşini seviyorsan annenle sen görüş eşini de görüştürme, annende azıcık akıl olsa böyle küfürler etmez seni düşünürdü, seni düşünmeyeni sen hiç düşünme

Nasil bi anneniz var :oha: benim esim de annemle konusmuyor ama bunlarin hicbiri yasanmadi aralarinda..annem eşime tek kelime bile etmisligi olmamasina ragmen esim güya kirginmis falan.. Annem senin annenin ettigini etse eşim annemin semtine ugramaz.

Annen hiç normal değil, evet eşinin de hatası olabilir ama o kadar küfüre ve hakarete iyi daha büyümemiş olay, bence artık bir çocuğun var eğer eşini seviyorsan annenle sen görüş eşini de görüştürme, annende azıcık akıl olsa böyle küfürler etmez seni düşünürdü, seni düşünmeyeni sen hiç düşünme
Bide dio ki ben ne soylersem soylwym susacakti ben anneydim varmi öyle birşey karşılık vermeyecekti dio
Ben cok zor durumda kaldm :KK43:

Nasil bi anneniz var :oha: benim esim de annemle konusmuyor ama bunlarin hicbiri yasanmadi aralarinda..annem eşime tek kelime bile etmisligi olmamasina ragmen esim güya kirginmis falan.. Annem senin annenin ettigini etse eşim annemin semtine ugramaz.
Annem sakin olamadi saydi saydi esmde dayanamadi o da saydi sonrada dio ki o susacakti :KK43: ben anneydm

Annem sakin olamadi saydi saydi esmde dayanamadi o da saydi sonrada dio ki o susacakti :KK43: ben anneydm
Bence annene karşı susma. Sen nasıl bunca lafı edersin. Resmen küfrettin. Kocamın yerinde olsam yuzune bakmazdim senin. Buyuksen büyüklüğünü bilecektin. Hiçbirşey icin susmuyorsan benim için susacaktin. Yuvamin huzurunu kacirdigin icin mutlu musun de..

Bide dio ki ben ne soylersem soylwym susacakti ben anneydim varmi öyle birşey karşılık vermeyecekti dio
Ben cok zor durumda kaldm :KK43:
Olur mu öyle şey annen neyin kafasını yaşıyor çıldırmış, adam yine ona onun gibi karşılık vermemiş daha ne yapsın , senin eşinin ailesi sana bunu yapsa ne yapar annen ona bunu söyleseydin boşver ya milletin kaprisi yüzünden sinir etme kendini , sırf şu halinle seni düşünmeyeni sen hiç düşünme

Ya bu doğumda kız analarına bir haller oluyor ben gerçekten anlamıyorum benim annem de ilk doğumumda triplere girecek gibi oldu , böyle şeyler yapacaksan evime git gelme dedim bitti olay yapmadı birşey, kaç arkadaşımın annesi olay çıkarttı doğumda inan bunlar olgun olacağı yerde bir havalar bir tripler sanki onlar doğurmuş gibi hizmet hürmet bekliyorlar Majestey Majestey

Aman Allahım şok oldum .Annen ne kadar ağır konuşmuş ve başlatan o olmuş.Eşin de keşke sussaydı biraz ama asıl annen hatalı gibi geldi bana .Olan sana olmuş .Gerçekten çok üzüldüm .

Yerinde olsam ben de annemle bir süre görüşmem,hatasını anlasın, yaptığı yanlış sadece esine değil ki sana da yanlış yapmış kucağında bebekle kalakalmışsın normal bi anne daha yeni acilden geldik kız lohusa 50 günlük torunum var der, öyle anneyim anneyim diye gezinmekle olmuyo,geregini yapacak,büyük dediğin yapıcı olur damadı geç seni düşünmeli gidip bi çorba kaynatmalıydı cen cen edene kadar

Annenin senin ailene, mutluluğuna garezi var. Yoksa hiç bir anne bu şekilde çirkefleşemez. Annen tam da buradaki birçok kadının dert yandığı, bu nedenle eşlerinden ayrıldığı kv modeli!

Eşinin de haksız yanları vardır ama anneni hatalı buldum, düşüncesiz buldum.

Senin geleceğini düşünüp, ağzını bile açmamalıydı, bu Nasıl bir kendini bilmemezliktir?

Bir gelin kv bunları yaptı diye anlatsa asla görüşmem artık diye de eklerdi bizler de hak verirdik o yüzden esine hak verdim ben görüşmemeleri daha hayırlı

Ama annen rahat durmaz o görüşmedikçe hepten çıldırır ben ne yaptım havasına girer hatta özür bekler kafa yapısı öyle

Annen ne olursa olsun esine serefsiz diyemez. Sucun %70 si annendeyse 30 u esinde. Tahrik etmis adami bir kere. Kolay degil hic. Allah sabir versin

Bir gelin kv bunları yaptı diye anlatsa asla görüşmem artık diye de eklerdi bizler de hak verirdik o yüzden esine hak verdim ben görüşmemeleri daha hayırlı

Ama annen rahat durmaz o görüşmedikçe hepten çıldırır ben ne yaptım havasına girer hatta özür bekler kafa yapısı öyle
Bence görüşürse bu kadın bu kızı boşatmadı rahat etmez

annelere her işinizi yaptiriyorsunuz
ondan sonra da vay efendim eşim annemi sevmiyor
seviyorsanız evinize çağırıp kendinize hizmetcilik yaptirmayacaksiniz
kadın en baştan beri doktora bile sizinle gelmiş
ana esin beyefendi yaranamamis
madem istemiyordu kendi annesi gelseydi

X