eşim hatasını anlar mı bu konuda nasıl davranmalıyım

neyapsambilmem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
120
2
26
Hatay
eşimle maaş kavgası yüzünden ayrılmıştık, beni maaşım için sevdiğini düşünmeye başlamıştım ama geçirdiğimiz birçok güzel anı aklımdan gitmiyor. bir gün kavga ettiysek bir ay mutlu mesud yaşadık. beni çok kırdı tartışmalarımızda, haksız yere hakaret etti, ayrılalım dedi, sensiz daha mutluyum bile dedi. ayrıca bu konulara iki tarafın ailesi de dahil. şimdi tamam maaşını istemeyeceğim gel diyor ama pişman olmadıktan, gerçekten yanlış yaptığını anlamadıktan önce ona geri dönersem bir süre sonra aynı şeylerin tekrarlanacağını düşünüyorum. eğer gerçekten burnu sürterse bu hatayı tekrarlamaz yoksa ona dönmek istemiyorum. nasıl davranmalıyım bu konuda çok mu sert olmalıyım kestirip atsam kaybedeceğinden korkup akıllanır mı? ne yapmalıyım?

senin ailen peki ne diyor bu duruma

bence esin adapte olmasi lazim
sana hak vermesi lazim
gonulsuz ve kirgin bir sekilde kabullenmeside
seni huzursuz eder

senin ailen peki ne diyor bu duruma

bence esin adapte olmasi lazim
sana hak vermesi lazim
gonulsuz ve kirgin bir sekilde kabullenmeside
seni huzursuz eder

çok doğru söylüyorsun gönülsüz olarak söylediği için onu affetmiyorum çünkü bu şekilde devam edersek tekrar aynı şeyleri yaşarız diye düşünüyorum. ailem de aynı şeyi düşünüyor, tekrar aynı şeyler olacağını düşündükleri için dönme diyorlar ama inşallah akıllanır barışırsınız diyorlar. yani şu an tek sorunumuz yaptığı hataların farkına varıp çok pişman olması. ama bunun için nasıl davranmalıyım. mesela en son böyle giderse senden boşanacağım dedim. bu söylediklerimle olayı çıkmaza mı sokarım aklı başına mı gelir acaba

Topluca bir konuşun madem, aileleri de çağırırsınız. Ya da eşin tek gelir, senle de ailenle de konuşur olmaz mı? Gerçekten pişman olup olmadığı, ne düşündüğü hakkında fikrin olurç.

Topluca bir konuşun madem, aileleri de çağırırsınız. Ya da eşin tek gelir, senle de ailenle de konuşur olmaz mı? Gerçekten pişman olup olmadığı, ne düşündüğü hakkında fikrin olurç.

konuştuk şu an hatasını tam olarak kabul etmiş değilim özür diliyor ama yüzeysel, ben bu durumda hatasını iyice anlaması için ne yapabilirim onu düşünüyorum

Maaşını verirsen gel, vermezsen gelmemi? Bu ne yaaa....Ailesininde dolduruşuna geliyorsa canım bilmiyorum sonu nasıl olur...Ama şu var erkeğin ailesi istemiyor ve yapıcı davranmıyorsa herşey daha da kötü oluyor...Umarım hakkında hayırlısı olur.

konuştuk şu an hatasını tam olarak kabul etmiş değilim özür diliyor ama yüzeysel, ben bu durumda hatasını iyice anlaması için ne yapabilirim onu düşünüyorum

Hmm anladım, bence bekleyin, belirsizlik kötüdür ama dönüp de aynı kavgaları bir süre sonra tekrar yaşamaktan iyidir bence. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız geri adım atmayın, anlasın hatasını. Özür dilediğine göre yalnızlıktan burnu sürtülmüş zaten biraz.

peki teşekkür ederim ararsa da yaptıklarını yüzüne çarpayım, o kadar üzüldüm anlasın o da

Yok canım onu demek istemedim, sürekli sürekli de yaptıklarını yüzüne vurup kavga çıkarmayın

Mağrur olun, daha önce olanlardan değil de bundan sonra olacaklardan bahsedin, mesela maaşınızı vermeyecekseniz bunu bastıra bastıra kafasına sokun, iyice kabul etsin. Ya da ailesinin müdahalesinden hoşlanmadığınızı belirtin. Kesin sözler isteyin. Ama öyle bir oturuşta değil, gitsin gelsin sürünsün biraz, kolay olmadığını anlasın.

Hem zaten içinde bir kabullenememişlik olursa siz şartlarınızı sunarken ortaya çıkar, ona göre kararınızı verirsiniz.

herşeye rağmen eşimi özledim acaba ona haksızlık mı ettim. aslında o beni çokkk kırdı çok da kızgınım ama kızgınlığım geçince yaşadığımız güzel günler aklıma geliyor. keşke çok pişman olsa ve bir daha böyle şeyler söylemeyeceğine söz verse pişman olsun istiyorum ama olmazsa da onu affetmeyeceğim. yoksa bu davranışını sürekli tekrarlar. pişman olur mu acaba

ya şimdiki erkeklerde bu var...memur kız için ölüyolar...her ay devletten maaş geliyo ya o kızı yumurtlayan tavuk gibi görüp, kızın da aklını çelip seviyormuş gibi yapıp evleniyolar sonra erkekler gerçek yüzlerini gösteriyolar...sonra evlilik tam bir mantık evliliğine dönüşüyor...tutkulu bir aşk yok robot gibi kadın erkek görevlerini yapmak... bir erkek -kendine güveni olan bir erkek nasıl evleneceği kişiyi yada karısını maaşı için sever ister? bu nasıl bir gururdur? yeri gelince biz türk erkeğiyiz bizim şöyle raconumuz var biz şöyleyiz böyleyiz diye eserler gürlerler savururlar... türk erkekliğine yakışıyor mu sadece maaş için evlenmek yada evliliği yürütmek? erkek dediğin karısı çalışmasa bile evini geçindirecek yüreğe sahip olmalı... taşını sıksa suyunu çıkaracak bir yüreğe sahip olmalı... kadının çalışması maaşı evliliğe müşterek bir destek olarak görülmeli... walla tüksündüm artık memur maaşlı kız arayan erkeklerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…