eşim, hamilelik, askerlik..kafamda deli sorular

Canım benim hamileliğim sorunsuz ve çok güzel geçmişti eşimin bu anları güzelleştirmede 100 de 1000 etkisi vardı. Emin ol tek geçirmek istemezsin. Ayrıca yaşın çok uygun ama 1-2 yıl beklenmeyecek bir yaş da değil. Kafam rahat olsun istiyorsan doktora danış hamile olmana veya geç hamile olmana sebep olacak birsey var mı baksınlar. Herşey gönlünce olsun.

çok düşünüyorum gerçekten, yaşamış biri olarak fikriniz çok önemli. Allah bağışlasın evlatlarınızı :)

kişilerin ne düşündüğü değil,sizin ne düşündüğünüz önemli.
sizin bebeğinizi elalem büyütmüyecek.
o elalem çok istiyosa otursun bir zahmet kendi doğursun.

çok düşünüyorum gerçekten, yaşamış biri olarak fikriniz çok önemli. Allah bağışlasın evlatlarınızı :)
kararların kesin olsun. hedef koy. once askerlik bitecek, sen o süreçte çalışırsın. işleri rayına oturtursun. eşin dönünce bir sure sonar bebek planı yaparsın. adımlarını doğru at. hamlen hayatın için önemli.şah mat olma.

1 yıllık evlılıkte ne acelesı var cocugun adam askere gıdecek 1 yıl belkı psıkolojısı bozulup senı terk edecek..Askerde adamların dengesı tamamen degısebılıyor..Neden cocuksuz beklemek dururken cevrendekılerın karısmasıyla kafanı karıstırıyorsun kı..Bebek ıkı kısılık bı sorumluluk tabı kı yanında olmadan yapma..

Ay Allah ayırmasın,ben de bebek istediğimden belki çevremdekilere kanıyorum, sizin yorumlarınız o yüzden önemli :)

Ayyy kendim gibi birini buldum :)))
Ya nedir bu bebek sevdası millette
biz mi anormaliz:)

Yok canım ne anormali, hadsizler konuşuyor işte. Sanki kendileri bakacak, sorumluluğunu kendileri üstlenecekler de derdine düştüler. Bende anne olmak istiyorum, bekliyorsam yine doğacak bebeğim için, onu düşündüğüm için bekliyorum. Sanki biz bilmiyoruz çocuk yapmayı...
Amaaan çocuğu doğursak dönerler ikinci ne zaman diye sorarlar, sorarlarda sorarlar yani, hiç duymuycan en iyi cevap.

Bence de eşin yanında olmalı o dönemlerde sana destek olmalı belki sorunlu bir dönem geçirdin el mi çeker nazını eş mi?İnsanlara bakma 3 aylık evliyim çocuk düşünmüyorum yok deyince olmadığını düşünüyorlar.Beklemelisin düşünsene bebeğinin tekme atışlarını bile yaşayamayacak babası karnının büyüme evresini göremeyecek

Hamilelik bencede çiftin beraber geçirmesi gereken bir süreç.Tek başına geçmemeli.
Üstelik daha gençsiniz.Kimseye kulak asmayın.
Sizin yaşıyacağınız birşeye ,başkalarının karar vermesine izin vermeyin

Ben bekarım ama evli olsaydım hamilelik sürecinde öncelikle eşimin yanımda olmasını isterdim. Ailem daha sonra gelir o durumda. Hamile arkadaşlarımı görüyorum gereksiz yere canları sıkılıp trip atabiliyorlar. Ailenize mi naz yapacaksınız? Eşiniz daha ılımlı, anlayışlı olur bence. Hem çocuğu büyütecek olanda sizsiniz. Çevrenizden ziyade eşinizle birlikte karar vermelisiniz. Herkes benzer şeyleri yazmış. Bir bildiğimiz var demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…