- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.352
-
- Konu Sahibi gazozagaci
çok düşünüyorum gerçekten, yaşamış biri olarak fikriniz çok önemli. Allah bağışlasın evlatlarınızı :)canım ben o süreçlerden geçtim. bebek kucağımdayken eşim askere gitti. ben işi bırakamadığım için bebeği başka şehirde yaşayan anneme gönderdim. altı ay çok kötü geçti. annem gelemedi ben işi bırakıp gidemedim. her hafta sonu atlayıp bebeğimi görmeye gidiyordum. altı ay resmen hepimiz perişan olduk. tavsiyem once askerliğini yapsın. yaşını düşünme otuz yaşından sonar iki doğum daha yaptım. herşey rayına oturur. kendini üzeceğine zamana bırak.
kararların kesin olsun. hedef koy. once askerlik bitecek, sen o süreçte çalışırsın. işleri rayına oturtursun. eşin dönünce bir sure sonar bebek planı yaparsın. adımlarını doğru at. hamlen hayatın için önemli.şah mat olma.çok düşünüyorum gerçekten, yaşamış biri olarak fikriniz çok önemli. Allah bağışlasın evlatlarınızı :)
katılıyorum eğer illa ki hamileyken eşim yanımda olsun diyorsanız bekleyin 27 yaş ne kieşiniz askere gitsin gelsin, sonra düşünün hamileliği.. 27 yaş çok geç değil zaten kafanız rahat olur..
Ay Allah ayırmasın,ben de bebek istediğimden belki çevremdekilere kanıyorum, sizin yorumlarınız o yüzden önemli :)1 yıllık evlılıkte ne acelesı var cocugun adam askere gıdecek 1 yıl belkı psıkolojısı bozulup senı terk edecek..Askerde adamların dengesı tamamen degısebılıyor..Neden cocuksuz beklemek dururken cevrendekılerın karısmasıyla kafanı karıstırıyorsun kı..Bebek ıkı kısılık bı sorumluluk tabı kı yanında olmadan yapma..
Ayyy kendim gibi birini buldum :)))Niye yaşın geçmiş olsun ki 28 yaşındayım, daha 1.5-2 sene düşünmüyorum. Boş ver sen çevreyi bana da söylüyorlar, ne zaman istiyorsan hazır hissediyorsan o zaman yap.
Ayyy kendim gibi birini buldum :)))
Ya nedir bu bebek sevdası millette
biz mi anormaliz:)