eşim, hamilelik, askerlik..kafamda deli sorular

isteyince olmayada bilir, isterseniz önce bi kontrollerinizi yaptırın. çocuğunuzun olmasına mani bir durum var mı yok mu.
gerçi hiç bir sorun olmasa da çocuk olmayabiliyor.
en çok korkum bu zaten, ya hemen olmazsa.. bir de ilk çocuk olacak, ikinci çocuk da düşünürüm muhtemelen, uzun süreli düşününce işler karışıyor zaten

Eğer hamile kalıp kendi ailenizin yanında kalma ihtimali varsa tamam derdim:)
Çünkü hem yardımcı olurlar, sizi yormazlar hem de rahat olur
hamileliğin son ayları baya zor oluyormuş o sırada destek olurlar.

Eğer hamile kalıp kendi ailenizin yanında kalma ihtimali varsa tamam derdim:)
Çünkü hem yardımcı olurlar, sizi yormazlar hem de rahat olur
hamileliğin son ayları baya zor oluyormuş o sırada destek olurlar.
zaten eşim askerdeyken Allah nasip ederse ailemin yanında kalıcam, bana her türlü desteği olacaklarına eminim.Fakat işte eşimin yanımda olması gibi olur mu onu bilemem

çok erken
eşin askerken hamilelik çok zor olur... yapayalnız geçer.. ben olsam istemem.

Yine muzurluğum tuttu,şimdi alsalar eşimi gönderirim askere yani o kadar o da koşa koşa gider sanırım
Şaka bir yana duygusal gel gitlerin yoğun olduğu bir dönem gebelik.
Eşine mutlaka çok fazla ihtiyacın olacak.Bir de öncelikli olarak sağlık kontrollerini yaptır ona göre bir yol izlersiniz,yaşın küçük değil sonuçta.

aynı yaştayız bende 7 aylık evliyim ve henüz çocuk düşünmüyoruz hatta 1-2 sene...yaşım geçiyor deyince şimşekler çaktı beynimde bi an kendimi düşündüm sen boşver başkalarını eşinin askerliği bitmeden çocuk düşünme senin için zor

benim fikrim evlilikte cocukta ne kadar gec o kadar iyi.hamilelik zor bi surec ilk zamanlar as erme bulanti bide psikolojik degisiklikler bunun ustune hasret ozlem endise binince o durumu dusunmek bile istemiyorum.hamileykem esim bana nasilsin diye sordugu zaman bile oturup agliyodum dusun okadar manyak oluyo hormonlar.kim ne derse desin yasinda cok gec degil esini bekle ondan sonra cocuk dusun iki endiseli bekleyisi kaldirmaz bunye.bide esinin orda yasicagi psikolojiyi dusun onun icinde zor olur.

Heralde annelik hormonum depreşti :) sürekli bebek kıyafetlerine bakasım falan geliyor, hep annemin yüzünden, arkadaşlarının torunlarının resmini falan atıp ölmeden görsem sömürüsü yapıyor :) Ama dediğiniz gibi bu süreci yaşayacak kişi benim

Yani siz bilirsiniz ama 1 sene oldu artık askerlik. Bence çok fazla zaman kaybı değil. En mutlu anlarınızı eşinizden ayrı yaşayacaksınız. Ben olsam beklerdim.

çevrenize aldırış etmeyin bence eşiniz tabiki yanınızda olsun..28 yaşında daha evlenmemiş insanlar bile var..onları ilgilendirmez..sen nasıl mutlu olursan öyle yap

yani askerdeyken hamilelik zor ama çocukları ile bekleyenler bile var, karar senin. Her şey mümkün.

neden askerliğini yapmadan evlendiniz ?
7 yıl sevgili kaldık, birbirimizi iyi tanıdığımıza inandık, zamanı gelmişti, maddi imkanımız da el veriyordu. Zaten askerliğini kısa dönem yapacak. Gönül isterdi ki mezun olur olmaz asker gitmiş olsaydı ve şu an bu soruyu sorma gereği duymasaydım

Ben sanirim beklerdim. Allah korusun esimi kaybetme ihtimali durumunda bir de babasiz kalan cocugum olsun istemezdim. Tabii bununla beraber, esimin askere gitmesine en az7-8 sene varken evlendik biz ve cocugumuz da var, ama askerlik tarihi yakin olsaydi herhalde askerlikten sonra dusunurdum cocugu.

Bence de esiniz askere gitsin gelsin oyle olsun cunku o ikinizin en onemli ani dogum ve o yaninizda olmazsa eksik hissedersiniz

Askere gitsin gelsin öyle en güzel anları beraber geçirin. ASkerden önce evlenebilme ihtimali olan biri olarak ben öyle düşünüyorum.

canım ben o süreçlerden geçtim. bebek kucağımdayken eşim askere gitti. ben işi bırakamadığım için bebeği başka şehirde yaşayan anneme gönderdim. altı ay çok kötü geçti. annem gelemedi ben işi bırakıp gidemedim. her hafta sonu atlayıp bebeğimi görmeye gidiyordum. altı ay resmen hepimiz perişan olduk. tavsiyem once askerliğini yapsın. yaşını düşünme otuz yaşından sonar iki doğum daha yaptım. herşey rayına oturur. kendini üzeceğine zamana bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…