- 13 Ağustos 2014
- 224
- 158
-
- Konu Sahibi gazozagaci
en çok korkum bu zaten, ya hemen olmazsa.. bir de ilk çocuk olacak, ikinci çocuk da düşünürüm muhtemelen, uzun süreli düşününce işler karışıyor zatenisteyince olmayada bilir, isterseniz önce bi kontrollerinizi yaptırın. çocuğunuzun olmasına mani bir durum var mı yok mu.
gerçi hiç bir sorun olmasa da çocuk olmayabiliyor.
zaten eşim askerdeyken Allah nasip ederse ailemin yanında kalıcam, bana her türlü desteği olacaklarına eminim.Fakat işte eşimin yanımda olması gibi olur mu onu bilememEğer hamile kalıp kendi ailenizin yanında kalma ihtimali varsa tamam derdim:)
Çünkü hem yardımcı olurlar, sizi yormazlar hem de rahat olur
hamileliğin son ayları baya zor oluyormuş o sırada destek olurlar.
Merhaba,
Bu siteye bir süredir üyeyim, sessiz sedasız konuları okurum, takip ederim :) dertlere derman bulmaya çalışan siz hanımlardan benim de fikre ihtiyacım var :)
1 yıllık evliyim, benim isteğim ve çevremdeki herkesin de psikolojik baskılarıyla beraber bebeğimin olmasını istiyorum, yasim 27, zamanın geldiğini de düşünüyorum.
Sorun şu ki; eşim mayısta veya bir sonraki dönemde asker.Bense hamilelik döneminde eşimin yanımda olması taraftarıyım, hamileliğimin tatlı anlarını eşimle geçirmek istiyorum. Çevremiz benimle aynı fikirde değil, yaşımın geçtiği kanaatinde. Çünkü eşimin askere gitmesi gelmesi hamile kalma süreci derken en az 1bucuk yıl demek bu, bir de ilk çocuğum olacak.Benim yerimde olsanız hangi yolu izlerdiniz (bir de hemen isteğince çocuğun olmadığını da sure bazında düşünmek lazım)
Şimdiden fikir veren herkese teşekkür ederim :)
Merhaba,
Bu siteye bir süredir üyeyim, sessiz sedasız konuları okurum, takip ederim :) dertlere derman bulmaya çalışan siz hanımlardan benim de fikre ihtiyacım var :)
1 yıllık evliyim, benim isteğim ve çevremdeki herkesin de psikolojik baskılarıyla beraber bebeğimin olmasını istiyorum, yasim 27, zamanın geldiğini de düşünüyorum.
Sorun şu ki; eşim mayısta veya bir sonraki dönemde asker.Bense hamilelik döneminde eşimin yanımda olması taraftarıyım, hamileliğimin tatlı anlarını eşimle geçirmek istiyorum. Çevremiz benimle aynı fikirde değil, yaşımın geçtiği kanaatinde. Çünkü eşimin askere gitmesi gelmesi hamile kalma süreci derken en az 1bucuk yıl demek bu, bir de ilk çocuğum olacak.Benim yerimde olsanız hangi yolu izlerdiniz (bir de hemen isteğince çocuğun olmadığını da sure bazında düşünmek lazım)
7 yıl sevgili kaldık, birbirimizi iyi tanıdığımıza inandık, zamanı gelmişti, maddi imkanımız da el veriyordu. Zaten askerliğini kısa dönem yapacak. Gönül isterdi ki mezun olur olmaz asker gitmiş olsaydı ve şu an bu soruyu sorma gereği duymasaydımneden askerliğini yapmadan evlendiniz ?
Evet öyle, ben de tecrübeli hanımlardan destek bekliyorum, çocuğum olmadığı için dışarıdan her şey kolay görünüyor :)yani askerdeyken hamilelik zor ama çocukları ile bekleyenler bile var, karar senin. Her şey mümkün.
Askere gitsin gelsin öyle en güzel anları beraber geçirin. ASkerden önce evlenebilme ihtimali olan biri olarak ben öyle düşünüyorum.Merhaba,
canım ben o süreçlerden geçtim. bebek kucağımdayken eşim askere gitti. ben işi bırakamadığım için bebeği başka şehirde yaşayan anneme gönderdim. altı ay çok kötü geçti. annem gelemedi ben işi bırakıp gidemedim. her hafta sonu atlayıp bebeğimi görmeye gidiyordum. altı ay resmen hepimiz perişan olduk. tavsiyem once askerliğini yapsın. yaşını düşünme otuz yaşından sonar iki doğum daha yaptım. herşey rayına oturur. kendini üzeceğine zamana bırak.Merhaba,