eşim, hamilelik, askerlik..kafamda deli sorular

gazozagaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
224
158
Merhaba,
Bu siteye bir süredir üyeyim, sessiz sedasız konuları okurum, takip ederim :) dertlere derman bulmaya çalışan siz hanımlardan benim de fikre ihtiyacım var :)
1 yıllık evliyim, benim isteğim ve çevremdeki herkesin de psikolojik baskılarıyla beraber bebeğimin olmasını istiyorum, yasim 27, zamanın geldiğini de düşünüyorum.
Sorun şu ki; eşim mayısta veya bir sonraki dönemde asker.Bense hamilelik döneminde eşimin yanımda olması taraftarıyım, hamileliğimin tatlı anlarını eşimle geçirmek istiyorum. Çevremiz benimle aynı fikirde değil, yaşımın geçtiği kanaatinde. Çünkü eşimin askere gitmesi gelmesi hamile kalma süreci derken en az 1bucuk yıl demek bu, bir de ilk çocuğum olacak.Benim yerimde olsanız hangi yolu izlerdiniz (bir de hemen isteğince çocuğun olmadığını da sure bazında düşünmek lazım)
Şimdiden fikir veren herkese teşekkür ederim :)

Hıhım evet hamilelik pek tatlı süreçtir eminim.
Aşermeler, gereksiz duygusallıklar, tripler, şişmeler, nefes alamamalar, uyuyamamalar
Bir de 27 yaş geçse ben öleyim
Eşiniz bi askere gitsin, gelsin söylemek istemezdim ama askerde ne olacağı da meçhul

Hamile kalma o surecte ailesi sana nasil davraniyor vs bunlari gormus olursun. Hamileyken biseyleri yasarsan daha zor bence.

Hamilelik sürecinde eşinizi yanınızda istemeniz çok normal. Bence dönüşünde olmalı. Eşinizin fikri de önemli o ne istiyor?

Ben esimi yanimda isterdim ister yasim geçsin ister başka bir şey olsun... Hamilelik zaten size zor askerlik esinize zor ikinizde tahammul esigi dusuk olunca birbirinizi uzersiniz bu ihtimal çok yuksek..

Ki hamilelik bazen zorlu gecer ne olacagi da bilinmez esin yaninda olsa daha iyi bence

Niye yaşın geçmiş olsun ki 28 yaşındayım, daha 1.5-2 sene düşünmüyorum. Boş ver sen çevreyi bana da söylüyorlar, ne zaman istiyorsan hazır hissediyorsan o zaman yap.

Son düzenleme:
isteyince olmayada bilir, isterseniz önce bi kontrollerinizi yaptırın. çocuğunuzun olmasına mani bir durum var mı yok mu.
gerçi hiç bir sorun olmasa da çocuk olmayabiliyor.

Pek anlamam bu işlerden ama 27 yaş geç değil ki.. Bunun 40'a kadar yolu var :)

Çevreyi umursama bu hayatı yaşayan sensin .En özel anlarında eşin yanında olamayacak,
paylaşamayacaksınız heyecanınızı .
Ben de senle yaşıtım ve daha 1 yıl kadar düşünmüyorum ve geç olduğunuda düşünmüyorum .
Sadece 1-1,5 yıl fark edecek .
Bence siz doğru düşünüyorsunuz beklemelisiniz .

kesinlikle katılıyorum kusura bakmayın ama bi de bunun diğer yüzü var rabbim korusun tüm Mehmetçiklerimizi ama ne olacağını bilemezsin hem ayrıca herkezin istemesiyle değil kendi isteğinizle çocuk yapmaya karar verin

Eşimle 7 yıllık sevgiliyken evlendik, artık aşkımızın meyvesi olsun istiyoruz :) dediğiniz gibi yanımda olsa çok daha güzel olacak, ama ben de öyle bi anne var ki her gün torun isteğini hatırlatıyor :) o yüzden aklım karışık

Kesinlikle eşiniz yanınızda olmalı o tatlı süreci birlikte yaşayın ki eşiniz baba olacağının da farkına varsın. Erkekler zaten babalığa geç adapte oluyolar. Eşimle ilk defa bebeğimizin kalp atışlarını duyduğumuzda çok heycanlanmıştık. Eşinizde bunu yaşamalı

Bunlara aileleri karıştırmayın lütfen,karı koca arasındaki özel durumlardır.

Adamı askeriyedenmi? cagırcaksınız aş erirken gecenin bi vakti.
Yada dogururken... Yada ani sancılarınız için hastane yoluna düşmek için..
Çevre mi? yapıcak bunları. ha öyleyse doğur gitsin bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…