Ne yapayım peki..Zamana birakmak sıkicı ama konuşarak olacak şey degil bu malesef. Belki hep öyle gidecek belki duzelicek
Alışkanlıkları var tamam anlıyorum da. Çevresi arkadaşları soyadından da ben el gibi yabancı gibiyim40 yaşında mı! Ben de yirmili yaşlarda Ergen tavırlarını henüz bırakamadı sanıyorum.
Sorun kardes gibi görmesi değil sorun çevresinde ki herkesi aile gibi görüp beni dışlamayınBen anlamadım
Adam arkadaşını kardeş görüyorum demiş bu sizi neden rahatsız ediyor
40 yasinda adamin huyu nekadar degisebilir konusarak olacak sey degil yani zamanla sizi sahiplenir belki bunlar sizin kuruntulariniz arkadaslarida yillardir hayatindadir ama sizde zamanla herkesten kiymetli olabilirsiniz yaniNe yapayım peki..
Sorun kardesi gibi görmesi değil ki iyi hepsiyle arası iyi olsun kızlar zaten evli. Benm derdim beni el gibi görmesiInsanın bazı arkadaşları kardeşten ötedir.
Bazı kardeşler ise elden uzaktır.
Bu konudaki fikriniz saçma olmuş.
Neden böyle şeyler söyleme gereği duyuyorsunuz?
34 yasındayım ilk başlarda titriyordum ama sonradan vazgeçtimSiz kaç yaşındasınız ve adamın çok mu üzerine titreyen bir yanınız var? K.çı da kalkmış olabilir. Ya da evliliğe adapte olamıyodur, az değil kırk yıl sadece evlat olmak, ardından eş olmak kolay değil
Bence sizde aile kavramı çok olmadigi, hayatınızda kardeş tadında dostlar bulunmadığı için bunun ne demek olduğunu anlayamıyorsunuz.Sorun kardes gibi görmesi değil sorun çevresinde ki herkesi aile gibi görüp beni dışlamayın
Sorun kardes gibi görmesi değil sorun çevresinde ki herkesi aile gibi görüp beni dışlamayın
34 yasındayım ilk başlarda titriyordum ama sonradan vazgeötimSiz kaç yaşındasınız ve adamın çok mu üzerine titreyen bir yanınız var? K.çı da kalkmış olabilir. Ya da evliliğe adapte olamıyodur, az değil kırk yıl sadece evlat olmak, ardından eş olmak kolay değil
Bilmiyorum değişir mi40 yasinda adamin huyu nekadar degisebilir konusarak olacak sey degil yani zamanla sizi sahiplenir belki bunlar sizin kuruntulariniz arkadaslarida yillardir hayatindadir ama sizde zamanla herkesten kiymetli olabilirsiniz yani
Hayatımda kardes olarak 3 tane dostum var. Ama onlarda bende ailem gibi gördüğüm eşimden önde tutmuyorum . Aile konusunda haklısınız . Benm aile kavramım yok ama zaten benmde onun ailesine laf dediğim yok kv iyidir onunda arası iyi ailesiyle Allah bozmasın . Sorun bu değil sorun beni dışarıda bırwkması her koşulda tlfnda . Ev alacağız evi benle değil annesi ve kardesi ile paylaşıyor önce aaa bak diuo annem beğendi sende bi bak yaa evet güzelmiş diyorum ama balkonu yok bunun hop bi surat düşüyor annesi beğenmiş ilk başlarda annenle al o zaman evi diyorum ne alakası varmışBence sizde aile kavramı çok olmadigi, hayatınızda kardeş tadında dostlar bulunmadığı için bunun ne demek olduğunu anlayamıyorsunuz.
Kendinizi anlamsizca dışlanmış hissediyorsunuz.
Size karşı bir haksızlık edildi de yanınızda olmadı onları mı tuttu?
Size ayırması gereken zamandan çalıp onlara mi veriyor?
Bunlara takılmaya hakkınız var.
Bunun dışında kurup kurup kendinizi boşa üzmeyin derim.
Ev alma konularında hala arkasındayım söylediklerimin adam evlere şuan annesi ve kardesıyle bakıyor annesi begenirse bana gönderiyor eger beğenmediğimi söylersem offluyorBenzer konularına yazdım
Adam sizi dışlamıyor
Nedir bu dışladığı konu, yazdığın tek şey annesi ile yanında konuşmaması
Ne gerek var yanında neden konuşsun mesela
Seni dışlaması onları aile görmesi, buna ilişkin bir somut olay anlatsana
Ev alırken kuzen ile olan ilişkiyi anlattın, o konuda mesela abarttığını düşünmüştük
34 yasındayım ilk başlarda titriyordum ama sonradan vazgeötim
Bilmiyorum değişir mi
Kendi aile ve arkadaş çevrenizle ne sıklıkla görüşürsünüz?Eşinizin sizi el gibi görmesini başka nerde anlıyorsunuz? Sadece ailesini savunma kısmında mı? Yoksa birlikte zaman geçirmiyor musunuz? İletişiminiz nasıl? Maddi meselelerde ve sorumluluklarda nasıl?
Siz peki eşe odaklı bi yanınız var mı? Kendi arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?