• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim güvenimi cok kırıyor....

Zeynocanim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
26
2
36
33
5 senelik evliyim arkadaşlarım 2 senem birlik geçti diğer 3 senem mücadele eşimin sorumsuz halleriyle.misal bugün pazar tek hafta sonumuz gel eşinle çocuğunla vakit geçir ama yok arkadaşları bilgisayar oyunları onun için daha ağır basiyor.. 1 ay oldu evimizi taşıdık eski olab evin anahtarını henüz teslim edemedik çünkü boya yapılacaktı ev sahibi anlayışlı çıktı ve musade etti bugün o eve gidecgni işleri halledecgni soledi ama ne yapmış ne etmiş beni kandırdı.yalanini çıkardım ortaya..bana yardm ve dua edin ne yapacağım ben....

Adam rahat adam , yani Pazar benimle çocuklarıyla vakit geçirmiyorsa ya dışarı çıkarmam yada evde durup onu beklemem .
Duayla olmaz senin işin , ciddi ciddi konuş eşinle .

Bizim dua etmemizle olmaz eşinizi karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun sorumluluk alsın yalan atmakla bir yere varılmaz baktınız olmuyor ayrılın kendinizi yıpratmayın bu bnm düşüncem tabii gerisini siz bilirsiniz.

En son bende geleym dedim evi boyadiktan sonra temizlerim dedim arkadaşıyla gidip boyayacakmış ama ne götürdü ne gitti kafelrde oyuna devam...

Sorumsuzluğun bu kadarı.. Siz gidip boyatıp,temizleseydiniz en azından utanır yüzü kızarır anlardı belki saçma sapan tavırlarını ..

Back