😖Eşim gittikçe değişiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen seslenmemek degilde he diyorum tamam sensin uyuz oluyo konu uzmiyo o konu dogru ama esim hep be olursa olsun kus kalmayalimci ama bende boyle yapinca ciddiye almiyormusum gibi oluyor oyuzden kus kalsin biraz dusunup hatasini anlasin
Koşar ayak boşaman gereken adamı taktikle, ergen flörtlerindeki 'mesajıma niye yirmi iki saniye cevap vermedin aşkitom' tribiyle yola getirmeye çalışmak da ne bileyim...

Hoş onu da yapmıyormuşsun.
'Sensin ağam sensin paşam' çekiyormuşsun.

Son düzenleme:
Koca dayağından kurtulma tavsiyeleri vol.1::: kocan seni dövse de sövse de sus, sonra seni döven kocana siniri geçti diye ağzının ucuyla söylen ve tekrar dayak ye. Oooo tavsiyeye bak. Adam dövmüş. Neyin tamam demesi. Kocanız sizi dövse tamam şimdi çok yükselme diye tamam diyprım ama sinirin geçsin ben de içimde kalmasın diye azıcık söylenebilir miyim?? Mi diyeceksiniz. Tabi adam medeni medeni dinler.

Kimin hangi söylediği saçma geldi size? Konunun sahibi sizsiniz forumun değil.
İnsanlar duymak istediklerini sever. Kadının amacı zaten kocişinin yaptığının kötülüğünü duymak değil amaç yazmak içini dökmek sonra da barış diyenlere alttan al diyenlere teşekkür edip tekrardan olacak kavgada meyve sayısını biraz daha arttırmak. O yüzden bunu hissettiğim insanlara yorumu uzatmam. Allah yardımcısı olsun der çıkarım

Ben sadece yapıcı olmasinı istedim, yıkmak kolaydır. Etrafımda çok denk geldim boşanan insanlara, yıkılan hayatlar tabiri gibi yıkılıyor atlatmak zor. O seviyeye gelmesin istedim ustelik birde evladi var
Su olaylar silsilesinde Bosanma olsa kadın mı yıkmıs olacak?
Allahım bana uyku ver ya.

Haklıysam herzamn karşılık veririm

Iyi o zaman sen kocana sen höt ben höt muamelesi yapip 1 senede boşanırsın. Dayak ve aldatılmak hariçbazı şeyler görmezden gelinmeli. Evlilik bu yapmak kolay yıkmak zor

Iyi o zaman sen kocana sen höt ben höt muamelesi yapip 1 senede boşanırsın. Dayak ve aldatılmak hariçbazı şeyler görmezden gelinmeli. Evlilik bu yapmak kolay yıkmak zor
Bosandı zaten alnının akı Ve gururuyla surduruyor hayatını Eylul, tam bir bas tacı kendısı.
Sen boyun Eg ve Bosanma.

Benim kedim daha beyefendi en azından verdiğimiz mamayı beğenmeyince bizi dövmüyor. Partili dostlarımıza kurban olayım böyle öküzlerle yaşayacağımıza onlarla yaşamak ne güzel valla. Şimdi konu sahibi kocasına öküz dedim diye onu savunabilir ama neyse

Senin yaptığın omurgasızlık yazanlara diyorum siz boşuna ustunuze aliyorsunuz

Ben üstüme alınmadım ki, alınacağınız bir şey yazdığını düşünmüyorum zaten. Çözmeye çalışıyorum sadece ne anlatmak istediğinizi. Ortaya yazacağınıza kim yazdıysa onu alıntılasanız daha anlaşılır olmaz mı?

Ben boşandım. Gururla sunarım. Konu sahibi dayak yemiş. Hep beraber tekrar ediyoruz. KONU SAHİBİ DAYAK YEMİŞ. Neden hala alttan Al diyorsunuz.

Yok hiç bir insn evladını savunmam erkeleri asla
Yok hiçbir insan evladını savunmam erkekleri asla

E atmış ya dayak daha ne yapacak tövbe yarabbim. Sizin dayaktan anladığınız ne Allah aşkına? İlla kolunu bacağını kırıp dilendirmesi mi lazım kötülük yapması için.

Bosandı zaten alnının akı Ve gururuyla surduruyor hayatını Eylul, tam bir bas tacı kendısı.
Sen boyun Eg ve Bosanma.
Ay ne güzel boşanmışım. Ya bende canım kocam dövse de yeridir aldatsa da beni seviyor. Psikolojisi bozuk ondan aldatıyor falan deseydim. ki ben dayak da yemedim. Dayak yemek ne kadar küçümseyici yA. Allah kimseye vermesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…