-
- Konu Sahibi scorpio0910
7yıl öyle atılmıyor bide eğer eşim bunu hep yapan yada bana karşı kaba olan biri olsa ben şuan bu evde olmazdım zamanında özlediği için ağlayan yanından gidince özleyen yere otturmayan adam nasil böyle bisey yapar diyor insan omurgasizlik degil biz nasil boyle olduk diyorMalesef bahsedilen kişi bir sevgili degil çocuklarınin babasi ve hayat ortagi. Koca ve evlilik bu kadar kolay terk edilmiyor
İyi o zaman hizmetini et hakaretini işit otur oturduğun yerde mi diyelim?Malesef bahsedilen kişi bir sevgili degil çocuklarınin babasi ve hayat ortagi. Koca ve evlilik bu kadar kolay terk edilmiyor
Tabiki de dovmesin yahu o konumda kesinlikle izin vermesin zatenKim kırılır "YEN" için de kalır. Yelken değildir içerde kalmaz yani yelken kalsa duramazsın ☺.
Ayrıca nr diye hep kadın alacakmış alttan. Paşamız dövsün,sövsün kadın sussun oldu görürsem söylerim
Acaba başka biri mi var?7yıl öyle atılmıyor bide eğer eşim bunu hep yapan yada bana karşı kaba olan biri olsa ben şuan bu evde olmazdım zamanında özlediği için ağlayan yanından gidince özleyen yere otturmayan adam nasil böyle bisey yapar diyor insan omurgasizlik degil biz nasil boyle olduk diyor
Dalga mı geçiyorsunuz? Aynen adam sövsün, dövsün, masaları devirsin, her türlü psikolojik şiddeti uygulasın soğukluk girmez ama kadın yatağı ayırınca mazaallah soğukluk girer araya.Ben 6 aylık evliyim, eşinizin davranış tarzı hiç hoş değil. Fakat buyuklerin bir lafi vardir kol kirilir yelken icinde kalir. Anliyorum sizi cok zor cabanizin bosa gitmesi fakat birakin yanlisini o anlasin. Ve tavsiyem her ne olursa olsun yataginizi ayirmamaniz cunku uzaklik sogukluk getirir. Farkli yollarla duzeltmeye calisin evin icinde nasilsiniz bilmiyorum ama bu fiziki degisimde olabir. Ve o sesini yukseltiyorsa siz cevap vermeyin elbet siniri gececektir o zaman da siz soylenin. Sen yukselirsen o yukselirse olmaz. Tamam de gec karsiya
Alttan alıp evlilik kurtarmak susmak değildir, yapıcı olunuz yıkıcı değil rica ediyorumİyi o zaman hizmetini et hakaretini işit otur oturduğun yerde mi diyelim?
Asıl ben sizin yorumunuzu hiç beğenmedim yapıcı olucam diye adamın karşısında fiziksel değişime gitsin süslenip püslensin mi? Adam lafını söylesin kadın sussun mu? Bu kadının suçu ne? Fedakar olmak mı?
Ben sadece yapıcı olmasinı istedim, yıkmak kolaydır. Etrafımda çok denk geldim boşanan insanlara, yıkılan hayatlar tabiri gibi yıkılıyor atlatmak zor. O seviyeye gelmesin istedim ustelik birde evladi varDalga mı geçiyorsunuz? Aynen adam sövsün, dövsün, masaları devirsin, her türlü psikolojik şiddeti uygulasın soğukluk girmez ama kadın yatağı ayırınca mazaallah soğukluk girer araya.
Böyle giderse o kol gerçekten kırılacak. İşte o zaman ‘yelken’ içinde kalmayacak.
Yıkıcı olan ben değilim. Tahammül edilecek şey vardır tahammül edilmeyecek şey vardır. Herkesin bir duruşu olmalı sözümü yineliyorum. Kimse bu şekilde davranılmayı haketmez. Sevmiyorsan ayrılırsın. Karşındakine eziyet etmezsin.Alttan alıp evlilik kurtarmak susmak değildir, yapıcı olunuz yıkıcı değil rica ediyorum
Ben de böyle konularda hep kadının aldatıldığını düşünürüm. Adam evdekine tahammül edemiyor çünkü kafada başkası varYelefonlarına baktınız mı?Baskasıyla konuşma mesaj vs yakaladınız mı?Ne kadar suredır boyle?
Ben sadece yapıcı olmasinı istedim, yıkmak kolaydır. Etrafımda çok denk geldim boşanan insanlara, yıkılan hayatlar tabiri gibi yıkılıyor atlatmak zor. O seviyeye gelmesin istedim ustelik birde evladi var
Bu kadar iyimser olmanın da manası yok ama. O seviyeye gelmemesini, evladını sadece kadın mı düşünecek. Kocası da düşünsün. Evladı varsa o evlat evde bunlara şahit olmayacak mı?Ben sadece yapıcı olmasinı istedim, yıkmak kolaydır. Etrafımda çok denk geldim boşanan insanlara, yıkılan hayatlar tabiri gibi yıkılıyor atlatmak zor. O seviyeye gelmesin istedim ustelik birde evladi var
Burada alttan alacak tek kişi var oda eşi beyefendi. Masa devirmek ne yahu bu kadın ona rağmen birde kalkıp tekrar zıkkım koyuyor önüne. Bir daha daha sert vur der gibi. Yapmayın arkadaşlar lütfen insanlara duymak istediklerini söyleyip iyice batırmalarına izin vermeyin.Alttan alıp evlilik kurtarmak susmak değildir, yapıcı olunuz yıkıcı değil rica ediyorum
Emin misiniz yerde yatınca aaaa canım karım mı diyecek. Dur daha iyi döveyim de belki çeker gider diyecek olmasınAırf arkamdn çene etmesindiye koyup çiktım bir anda sinirleniyorr ve gözü dönüyor ama sonrasinda pisman olup sirnasıyor baktim mutfagi toplamis heryeri silmis kizimida uyutmus benim yanima yatmaya geliyordu bende yastigimi alip gidiyor dum tamam ben giderim dedi pisman oluyor ama ben de na z yapiyor gibi dura bilir ama yaptiginin nekadar buyuk bisey oldugunu anlasindiye bakmiyorum yuzune biraz yerde yatsin yuzumu gormesin anlasin
Evet bence de seviyor.Bunu gerçekten düşünüyorum beni sevdiğini biliyorum birazda meslegi onun psikilojisini çok değistirdi