😖Eşim gittikçe değişiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
büyük konuştuğum 2-3 konu vardır ilişkilerle ilgili, inşallah hiç de başıma gelmez ama, 1 tanesi şu ki, bir ilişkide bir taraf öteki için hedeflerinden şaşıyorsa o insan ilerde muhakkak mutsuz olacaktır. yeryüzündeki hiçbir erkek senin alacağın üniversite eğitiminden daha kıymetli değil. ha insanın binbir türlü yaşadığı zorluk olur engel olur, okuyamaz, bunlar anlaşılabilir. ama imkanın varken üniversiteye gitmemek, 'üniye gidersen huzurumuz kaçar' diyen bir vizyonsuz insancıkla zaman harcamak büyük kayıp. sen kimsenin hizmetçisi değilsin, koca adamın bakıcısı kölesi değilsin. hadsize bak.

Malesef bahsedilen kişi bir sevgili degil çocuklarınin babasi ve hayat ortagi. Koca ve evlilik bu kadar kolay terk edilmiyor
7yıl öyle atılmıyor bide eğer eşim bunu hep yapan yada bana karşı kaba olan biri olsa ben şuan bu evde olmazdım zamanında özlediği için ağlayan yanından gidince özleyen yere otturmayan adam nasil böyle bisey yapar diyor insan omurgasizlik degil biz nasil boyle olduk diyor

Malesef bahsedilen kişi bir sevgili degil çocuklarınin babasi ve hayat ortagi. Koca ve evlilik bu kadar kolay terk edilmiyor
İyi o zaman hizmetini et hakaretini işit otur oturduğun yerde mi diyelim?
Asıl ben sizin yorumunuzu hiç beğenmedim yapıcı olucam diye adamın karşısında fiziksel değişime gitsin süslenip püslensin mi? Adam lafını söylesin kadın sussun mu? Bu kadının suçu ne? Fedakar olmak mı?

Acaba başka biri mi var?

Dalga mı geçiyorsunuz? Aynen adam sövsün, dövsün, masaları devirsin, her türlü psikolojik şiddeti uygulasın soğukluk girmez ama kadın yatağı ayırınca mazaallah soğukluk girer araya.

Böyle giderse o kol gerçekten kırılacak. İşte o zaman ‘yelken’ içinde kalmayacak.

Alttan alıp evlilik kurtarmak susmak değildir, yapıcı olunuz yıkıcı değil rica ediyorum

Ben sadece yapıcı olmasinı istedim, yıkmak kolaydır. Etrafımda çok denk geldim boşanan insanlara, yıkılan hayatlar tabiri gibi yıkılıyor atlatmak zor. O seviyeye gelmesin istedim ustelik birde evladi var

Bazen seslenmemek degilde he diyorum tamam sensin uyuz oluyo konu uzmiyo o konu dogru ama esim hep be olursa olsun kus kalmayalimci ama bende boyle yapinca ciddiye almiyormusum gibi oluyor oyuzden kus kalsin biraz dusunup hatasini anlasin

Yüz vermeyin. Gerekirse vurup kapıyı çıkın gidin. Düzelmiyor gelip özür dileyip değişeceği konusunda yalvarmıyorsa da boşanın. Aynısını siz yapsaydınız kadın olarak hiç bir erkek o evde duramazdı artı destek görürdü. Kadın bunalttı diye. Evliliğin kutsallığı, evladın kutsallığı, ailenin kutsallığı sadece kadına yükleniyor dikkatinizi çekerim. Bu kutsallık erkeğin işine gelmedim mi işlemiyor. Tek hayatınız var 25 yaşında yeniden başlamak ile 35 te yeniden başlamak arasında çok fark var. Siz bilirsiniz yinede ama çok defa tolerans tanırsanız asla değişmez beter olur bu hep böyledir. Ya şimdiden değişir bir adım atar yada hiç değişmez. Herşeyde de şu erkekleri psikolojisi bozuk demeyin.

Alttan alıp evlilik kurtarmak susmak değildir, yapıcı olunuz yıkıcı değil rica ediyorum
Yıkıcı olan ben değilim. Tahammül edilecek şey vardır tahammül edilmeyecek şey vardır. Herkesin bir duruşu olmalı sözümü yineliyorum. Kimse bu şekilde davranılmayı haketmez. Sevmiyorsan ayrılırsın. Karşındakine eziyet etmezsin.

Son düzenleme:
Ben sadece yapıcı olmasinı istedim, yıkmak kolaydır. Etrafımda çok denk geldim boşanan insanlara, yıkılan hayatlar tabiri gibi yıkılıyor atlatmak zor. O seviyeye gelmesin istedim ustelik birde evladi var

Boşanmak dünyanın sonu değil. Yıkılan hayat da değil aksine yapılan yeni bir hayat. Biraz da bu açıdan bakın. Evladını düşünmek sadece annenin değil babanın da görevi.

Bu kadar iyimser olmanın da manası yok ama. O seviyeye gelmemesini, evladını sadece kadın mı düşünecek. Kocası da düşünsün. Evladı varsa o evlat evde bunlara şahit olmayacak mı?

Yapıcı tabi ki olunur. Hanımefendi burda bize dese ki eşim işinden dolayı çok stresli işi çok yoğun bazen gün içinde benimle ilgilenemiyor, o zaman yoğunluğunun azalmasını bekle, bir süre alttan al denir. Ama söylediği şey kolumu sıktı, masayı devirdi, ne yapsam beğenmiyor. Buna nasıl yapıcı olunur?

Burada alttan alacak tek kişi var oda eşi beyefendi. Masa devirmek ne yahu bu kadın ona rağmen birde kalkıp tekrar zıkkım koyuyor önüne. Bir daha daha sert vur der gibi. Yapmayın arkadaşlar lütfen insanlara duymak istediklerini söyleyip iyice batırmalarına izin vermeyin.

Emin misiniz yerde yatınca aaaa canım karım mı diyecek. Dur daha iyi döveyim de belki çeker gider diyecek olmasın

Bunu gerçekten düşünüyorum beni sevdiğini biliyorum birazda meslegi onun psikilojisini çok değistirdi
Evet bence de seviyor.
Sevısırken kendı isini gorup arkasını donup uyumasından anladım bende.
Seven erkek bosalır ve uyur cunku. Sevmek bunu gerektirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…