😖Eşim gittikçe değişiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu yazmak istemedim ama kendimi de tutamam. Ünide ortam kötü derken başka erkekleri görürsün benden vazgeçersin diye istememiş. Sende hemen kabul etmişsin. Keşke beni seviyorsan ben beklerim sende bekle deyip gitseydin. Evlendikten sonra okulunu bitirdin mi? Bu adam için her şeyi yapmışsın ama o hayvan ne seni ne de onun için yaptıklarını hakk ediyor. Yaşında küçük senin için çok çok üzüldüm. Beğensin diye adamın etrafında pervane olmuşsun. Ne tavsiye verebilirim bilmiyorum ama eskiden böyle değilse bir sorun vardır. Aradan biraz zaman geçsin güzellikle oturup konuşun. Bir derdi varsa anlatsın

Bunu gerçekten düşünüyorum beni sevdiğini biliyorum birazda meslegi onun psikilojisini çok değistirdi
Mesleği ne ki??
Yani ne biliyim benim eşimde işinden dolayı aşırı sıkıntılar çekiyor ve bu sıkıntılar başladığından beri hafif değişmeler oldu ama asla sizin bu anlattiginiz kadar bir durum olmadi ki olsa o an itibariyle ona hizmet etmeyi bırakırdım. Ortalığı kır dök sonra yemek ver ... Zıkkımın pekini yesin. Ayrıca vurmak nedir size vuruyor ve siz hiç bir şey yok gibi davranıp yemek veriyorsunuz. Bugün dikkate almadiginiz bu olay yarın başınıza iş açmasın dikkat edin
Tavsiyem eşinizle iyice sakin bir anda konuşun neler olmuş ( gerçekten bir şeyler olduysa) öğrenin . İnanıp inanmamak size kalmış sonuçta onu siz daha iyi tanıyorsunuz. İmkanınız varsa aileniz ya da ailesi olmak üzere birilerinden destek alın. Yani kendimi düşünerek yazıyorum böyle bir durumda ilk sessiz kalır konuşurduk ama baktım inandırıcı değil ve duzelmiyorda o zaman ailesine söylerdim destek alırdım. (Tabii bu demek değildir ki her şeyi anlatın).

Unutmayın seven bir adam sizi destekler başta okumanızı desteklememiş çünkü güçlü bir birey olmanızı istemedi. Şu anda ezmesi de kaçınılmaz olmuş. Ortalama 22 yaşındasın sanırım hala çok genç bir yaştasın ben 25 yaşındayım yemek yapmayı yeni öğrendim iyi ki de öyle olmuş her şey zamanında güzel. Tabi ki hata yapacaksın yemek konularında ama o adamın tavırları seni sadece hizmet eden bir varlık gibi gördüğünü gösteriyor imajın o olmuş. Evlilik terapisti bir çözüm yolu olabilir.

Bunu gerçekten düşünüyorum beni sevdiğini biliyorum birazda meslegi onun psikilojisini çok değistirdi
Sen üstüne düştükce o böyle devam edecek aman iyisini yapayım hizmet edeyim yapma evde ne varsa ne alırsa onu yesin icsin yaşasın sen kendine bak ,o enerjini çocuklara ve kendine harca,erkeklere agzinla kuş tutsan yaranamazsin kendine değer ver sal adamı bı görmezden gel.

Yaşın 25 evet yine bile küçük ama ozamn oyle gelmiyor cahillik okulumu bitirdim ben dik başlı biriyim birisi bana sesini yükseltirse bende yukseltirim kendimi ezdirmem. Esimde bunu cok iyi bilir yani eger bu iste hatasini anlamassa benim kaybedecegim bisey yok sagliksiz bir evlilik istemiyorum sonucta bir kizim var sagliksiz bir aile de buyumesindense saglikli ayri anne babasi olur

Burdan pek öyle görünmüyor ama

Sizin şu an yazdıklarınızda anlattığınız olay örgüsündeki karakter birbirinden o kadar zıt ki. Eşiniz bunu çok iyi bilse size bu şekilde davranmaz. Zaten hata yaptığını düşünmüyor muhtemelen. Ne bir özür dilemiş ne yanlış yaptım demiş. Sizin olaydan sonra tepkiniz ortalığı temizleyip önüne yemek götürmek olmuş. Eşiniz hangi hatasını anlamasını istiyorsunuz? Bir tane doğru davranışı yok çünkü yazdıklarınıza göre

Kocam bana şu hakareti yapar bu kötülüğü eder ama aslında beni sever demek de moda olmuş. 3 konudan 1’i bu şekilde. Seven insan sevdiğini üzer mi incitir mi yahu! Bi kendinize gelin. Kimseye kendinizi ezdirmeyin, olmuyorsa zorlamayın. Bi duruşunuz bi omurganız olsun. Sevgisi buysa sevmesin kardeşim yere batsın sevgisi.

Universiteye gitsen onu begenmeyecektin.Bunu goze alamadi.Ona bağımli yaşamanı istedi.Şimde de,erken yaşta yapilan evlilikler taraflardan birini pişman eder ya ben öyle hissettim esinizin tavirlarından.Hizmetci muamelesi yapmak,önüne konanı begenmemek,işinı görüp sırtını donmek ,şiddete basvurmak.Bunlar seven erkek davranışları mı

Ben 6 aylık evliyim, eşinizin davranış tarzı hiç hoş değil. Fakat buyuklerin bir lafi vardir kol kirilir yelken icinde kalir. Anliyorum sizi cok zor cabanizin bosa gitmesi fakat birakin yanlisini o anlasin. Ve tavsiyem her ne olursa olsun yataginizi ayirmamaniz cunku uzaklik sogukluk getirir. Farkli yollarla duzeltmeye calisin evin icinde nasilsiniz bilmiyorum ama bu fiziki degisimde olabir. Ve o sesini yukseltiyorsa siz cevap vermeyin elbet siniri gececektir o zaman da siz soylenin. Sen yukselirsen o yukselirse olmaz. Tamam de gec karsiya

Malesef bahsedilen kişi bir sevgili degil çocuklarınin babasi ve hayat ortagi. Koca ve evlilik bu kadar kolay terk edilmiyor

Allah yardımcınız olsun. Sakin olun şu mübarek ayda bol dua edin özellikle ismi azam duası edebilirsiniz.

Onun dışında eşiniz hep böyle biriydi belki de ama mesleği daha da gün yüzüne çıkardı bu kişiliğini.. Ve anladığım kadarıyla siz sürekli peşinde pervanesiniz o da ben bu evin beyiyim çalışıyorum hizmetin en iyisini isterim havalarında olsa gerek.
mesela 7 çeşit meyve hazırlıyorum her isteğini yapıyorum yine yaranamıyorum demişsiniz ya o şekilde zaten yaranamazsınız galiba. evli değilim ama dinlediğim danışmanlardan (adil yıldırım gibi) bunu dinledim hep.
Neden 2 yıldır karantinadasınız mesela okulunuz ne oldu mesleğiniz sınavlarınız?

ya da hobileriniz vardır eminim ki neden yeniden ilgilenmeyi denemiyorsunuz. Hem bu eşinizin de ilgisini çeker meşgul ve kendi hayatı olan bi kadin olmanız. Hizmet etmeyin demiyorum yine yemek yapın tatlı yapın ama gözünün ağzının içine bakmayın beğenicek mi diye. Koyun sofraya yemeğinizi yiyin müsadenle diyip kalkın ve ilgilendiğiniz seyin başına dönün. Sizi yeni bir şeylerle meşgul görsün tıpkı ilk aşık olduğundaki gibi.
Bi anda hiç olmadığınız kadar bakımlı ve kendine güvenli bi kadın oluverin.

Affetmeden hayata devam edemeyiz eminim eşiniz de pişman oldu size vurduğu için
ama bunun cezasını da çektirin hemen yelkenleri suya indirmeyin.. Mesela şunu yapabilirsiniz bi süre gözüne görünmeyin çok acıktıysa açsın dolaptan çıkarsın yemeğini
ya da sizinle konusmaya çalışırsa bi süre konuşmak istemiyorum deyin.
Çocuğunuza aksine çok sevecen yaklaşın onunla zaman geçirin. Salmayın kendinizi. Gelip sizden af dilemesi gerektiğini anlasın ondan nefret ettiğinizi değil de gerçekten kalbinizin kırıldığını.. Bi süre sessiz kalın evdeki yokluğunuz eksikliğiniz belli olsun.

Eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz burcu neydi bu arada yazarsaniz ona gore biseyler soyleyebilirim?

Bu erkeklerin çoğnuda var gerçekten anlayamıyorum bir kaç sene sonra ilişkide umursamaz iş görüp uyuma konumuna geçiyorlar. Sanırım heves almaktan kaynaklı. Ayıp yahu. Kaç tane karı lazım bunlara heveslerinin sönmemesi için nerede o ilk gunki heyecanlar

Kol kırılır "YEN" için de kalır. Yelken değildir o yelken kalsa duramazsın ☺.
Ayrıca nr diye hep kadın alacakmış alttan. Paşamız dövsün,sövsün kadın sussun oldu görürsem söylerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…