Eşim gecenin en tatlı uykusunda beni uyandırıyor

Aynı dert bizde de var. Sabah erkenden işe gitmem lazım gece uyku bölünüyor birde duş faslı derken tüm günüm heba oluyor. Adam adet günlerimi benden iyi biliyor birde sen hiç başlatmıyorsun var bizde ama senden bana fırsat kalmıyor ki birde devam etmek istiyor bir kere de kesmiyor artık tahriş oldu yeter diyorum. Bu adam kırkın üstünde. Nasıl zapt edeceğim bilmiyorum bazen şehir dışına gidince rahatlıyorum ne kadar şanslı olduğunu bilmiyorsun şikayet ediyorsun diyor. Bende seviyorum s.ks yapmayı ama bu kadarı yetti bana bir yıllık evliyim bunaldım. Sürekli ıslak saçtan sinüzitliyim.

Daha 1 yıllık evlisin zamanla bu günleri ararsınız

Bence cinselik icin kavga etmeyin belirli bir gün ayarlayin o gün o saate istediginizi yapin evlilik yipranmasin iki dklik zevk icin

Aynısı bende de vardı. Özellikle ilk evlendiğim zamanlar. Şu an 1 yılı geçkin süredir evliyim. Ben kavga ettim beni uyandırdıgında, bağırdım, çağırdım (müstakil evde oturuyorduk ) Yani anlayısla karsılamadım. Ben de calısan biriyim, uykum önemli. Şimdilerde neredeyse hiç uyandırmıyor. Çok nadir, o kadar da olsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…