• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim galiba tesettürümden rahatsız

tesetturiyetlik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
1
1
1
35
herkese merhaba ben nurşel sarı tesettürlü bir hanımefendiyim sizlere kısa vadede esimle basimdan gecen durumların nacizhane bir özetini nakletmek istiyorum.
eşimle beraber gayet keyifli bir evliliğin içerisindeyiz.Doğum günlerimiz olsun,evlilik yıldönümümüz olsun hep coşkuyla adeta bir tören havasında kutlanır ve birbirimize verdiğimiz kıymetin nişanesi olan hediyelerle bu seramoniler adeta bir festival havası içerisinde geçer.
Ancak geçtiğimiz bir sene içerisinde benim tasavvufa yönelmemle beraber eşimde bir takım problemler yaşamaya başladık ve bu artık beni hafiften rahatsız etmeye başladı.
Örneğin dün akşam yatsı namazi sirasinda ben niyet ettim namazima start verdim tam secdeye vardığım sırada seccademden tutmak suretiyle beni yatak odasindan önce oturma odasina daha sonrada misafir odasına sürükledi,her rekati gözyaşlarımla ağlayarak farklı bir odada kılmak zorunda kaldım rahatsız olduğumu ve kılmakta zorlandığımı belki anlamamıştır diye namaz surelerini kinayeli bir ses tonuyla seslice söyledim (örn subanekeyi okurken suBHANEKKKEllah diye k harflerini boğaz mahreçimle vurgulu söyledim) ama ona rağmen seccademi sürüklemeye devam etti.anlayacağınız yatak odasinda başladığım namaza ben selam verene kadar misafir odasında sonlandırdım ve devrilme ihtimalimi hiç düşünmeden bunu devamlı yaptı ve bende o seccademi sürüklerken dengede durmaya calisarak namazı kılmaya devam ettim. namazımı bitirip gözyaşlarımla kemal ne yaptığını sanıyosun acaba diye sorduğumda da merak etme seni hiç kendi eksenin etrafında döndürmedim yani hep kıbleye dönüktün dedi bende konu kıbe değil beni neden süleyman şah türbesi gibi gezdirdin namaz kılarken dedim hem kendi eksenim etrafında döndürmedin evet ama seccadenin kütle çekim kuvvetiyle oluşmuş olabilecek tesadüfi açı farkları da kıblenin standart sapmasını etkilemiş olabilir dedim
sizce derdi ne ? eski dejenere yaşamımızı özlü yor olabilir mi ? tesettürlü bi hanım arkadasima sordum belki seni seferi yaparak farzı düşürmek ve onla ilgilenmeni sağlamak istemiş olabilir diyor bilemedim size sorayım dedim hermese selamın aleyküm tekrarr

Back