Eşim..Evliliğim..

canım. mantar olmadım hiç ne yolla bulaşıyo inan bilmiyorum o yüzden seni iskillendirmek istemem daha öncesi var diye ama şunu biliyorum sistit mantara çevirmez ama bi arkadas yazmış antibiyotik mantar yapabiliyomuş bilgiçlik yapmayım
bak o konuda da ben uzman oldum.bazı antibiyotikler yapıyor mantar.prospektüsünde de yazar zaten.genelde geniş spectrumlu olanlar hem de..ben sık kullandığım için biliyorum..ıyy fena bişey..
evet cinsel yolla da bulaşabiliyor bu arada..ama eşle beraber kullanıldığını duymadım hiç..konu sahibi öyle yazmış ya..
maydanoz suyu içe içe eridim quarta :KK70:
ahhh nemişim çok fena..bende bir ilaç vardı,doktor vermişti,suya atılan granül bir ilaç..ne zaman azıcık yanma olsa ondan içiyorum..başlamadan bitir.yor..antiseptik bişey..

bak o konuda da ben uzman oldum.bazı antibiyotikler yapıyor mantar.prospektüsünde de yazar zaten.genelde geniş spectrumlu olanlar hem de..ben sık kullandığım için biliyorum..ıyy fena bişey..
evet cinsel yolla da bulaşabiliyor bu arada..ama eşle beraber kullanıldığını duymadım hiç..konu sahibi öyle yazmış ya..

ahhh nemişim çok fena..bende bir ilaç vardı,doktor vermişti,suya atılan granül bir ilaç..ne zaman azıcık yanma olsa ondan içiyorum..başlamadan bitir.yor..antiseptik bişey..

purinol olmasın adı pek güzeldir fışır fışır

Affetmemeniz lazımdı şimdi yıllar önce yapılan yanlış sürekli kendinizi yiyip bitiriyor diyorlarya güven ruh gibidir terk ettiği bedene tekrar gelmez diye size yazılmış sanki, ayrılmak istemiyorsanız da gündeme getirmeyin sizin elinizde olan bir şey sonuçta bu durum

Merhaba bayanlar..Neresinden başlayıp anlatsam bilmiyorum..6 yıldır evliyim ve dünyalar tatlısı bir kız evladımız var..Bir çok sorunlarımız oldu maddi manevi ama hepsine göğüs gerdik beraber,halada mücadelemiz devam ediyor,çok şükür huzurumuzda yerinde..Ama;
Bundan 4yıl önce eşimin beni aldattığını duydum 1 gecelik kadınlardan , eşim bir yakınımıza kendisi itiraf etmiş ve oda bana anlattı,ben ise eşimin tek kelimesinden anladım doğru olduğunu..(Ayrıca aldatığı gecenin sabahı bana çook ilgili ne istersem o gün yapmıştı,suçluluk duygusu sanırım.)Eşimle konuştum ozamanlar sonuna kadar inkar etti..Bana söyleyen kişiyide ele vermedim hiç bir şekilde kelime oyunlarıyla konuyu açtım..O günden sonra eşime olan tüüüm güvenim sarsıldı..Eve geç gelse o tarz kadınlara gittiğini düşünyorum..Hergangi bir zamanda bu tarz konular açıldığında onu affetmeyeceğimi ve asla güvenmediğimi dile getiriyorum..Ve inanın bu güvensizlik çok yıpratıyor beni..Eşimi seviyorum,oda beni çook seviyor çook eminim heryerde söylüyor dile getiriyor tavırlar davranışlar sevgi baki..Ama o bir geceyi affedip,unutup önüme bakamıyorum.Bazen bu konudan dolayı kavga bile ediyoruz..Ama elimde değil yıktı güvenimi,bir daha yapmayacağını nerden bilebilirim?Ve bu mevzu aklıma gelince otomatikman gerilip eşime tavırlarım değişiyor, ne oldu diye sorunca üstünü kapatıyorum..Ben bunu 4 yıldır aşamadım,sürekli kuşkuyla şüpheyle yaklaşıyorum,telefonlarını açmasa , eve geç gelse , pazar günü bazen arkadaşlarla çıkıcam dediği zaman bile aklımı beynimi kalbimi kemiriyorum..Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum.Eşimlede konuştum bu durumu beni bu duruma bu hale sen getirdin,dediğimde ben seni aldatmadım gül koklamadım hiç bir zaman diyor sadece..İnanmıyorum inanmayacağım güvenmiyorum güvenemiyorum..
Canım arkadaşım sen dedin bi akrabasına anlatmış diye. Belki de doğru değildir nerden biliosun ki ? Belki o akraba senin yuvanın dağılmasını istiyor belki seni kıskanıyor belki sizi mutlu görmek dahi istemiyor. Bence bu durumu değerlendir derim. Boşu boşuna günahını alma eşinin emin olmadan. Hem sen dedin eşim beni çok seviyor inanıyorum diye. Sevginize gölge düşürme derim her denilenede inanma yazık etme yuvanıza

Ve eşim o olaydan sonra beni asla yenge ile görüştürmek istemedi kii uzuuuun süre görüştürmedi..Yalancı o kötü niyetli diyerek kadına çamur attı..
Sırt yengenin eşi neden arayıp sormuyorsun gelip gitmiyorsun dediğinde gitmeye basladı oda nasir senede 2-3 ..

Eşiniz ''sadece'' sizi aldatmış ama pişman ve iyi bir eş falan değil.

Kendi suçunu örtmek için başka bir kadına iftira atıyor, iğrenç sözler söylüyor. Sizi onunla görüştürmüyor.

Gidip o tarz ortamlarda takılmaya müsait biri, yani zaten elle tutulur bir tarafı yok.

Ayrıca yalancı da, hala doğruyu söylemiyor, yemin falan ediyor. Şimdi sorsam inançlı da diyeceksiniz.

Yani yapabileceğim tek bir yorum var, bildiğiniz de bir şey ama hoşunuza gitmeyecek.

Eşiniz iğrenç bir insan.

Büyük konuşmak istemem hiç bu konularda :KK43:
Ama size çare ya o olayı unutacak birşy olmamış gibi devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız.
Böyle kendi kendinizi tüketiyorsunuz.

Yengeyi hic normal bulmadim.
Ona mi dusmus lohusa haliyle "kocasinin" uzaktan akrabasi olan adami odaya cekip fisir fisir konusmak.
Yeni dogmus bebeginin uzerine yemin edip kelimesi kelimesine karisina yetistirmek.
Adam akrabasinin karisi hakkinda altima yatamadi diyor. Bunda bile bir pis koku var.
Bu yengeyle esin arasinda cok farkli bir olay gecmis ama ne ancak Allah bilir.
Ben ikisine de hic guvenmedim.
Yapman gereken ikisini de hayatindan def etmekti.

aldatmış mıdır aldatmamış mıdır bilmem ama eşiniz dedikoducunun teki.. karısının en özelini elalemin kadınına anlatan adam aldatsa ne olur aldatmasa ne olur..

size gelirsek gidecek yeriniz yok babanız sizi istemiyormuş.. bu olayı kapatın ama eşinizin ağzını sıkı tutması için ne yaparsınız bilemiyorum..

Eşiniz ''sadece'' sizi aldatmış ama pişman ve iyi bir eş falan değil.

Kendi suçunu örtmek için başka bir kadına iftira atıyor, iğrenç sözler söylüyor. Sizi onunla görüştürmüyor.

Gidip o tarz ortamlarda takılmaya müsait biri, yani zaten elle tutulur bir tarafı yok.

Ayrıca yalancı da, hala doğruyu söylemiyor, yemin falan ediyor. Şimdi sorsam inançlı da diyeceksiniz.

Yani yapabileceğim tek bir yorum var, bildiğiniz de bir şey ama hoşunuza gitmeyecek.

Eşiniz iğrenç bir insan.
Eşimi korumayacağım , ama pişman olduğunu söylemiş yengeye bilemiyorum inanın artık kendimi kemire kemire bir hal oldum..
En iyisi diğer bir arkadaşın dediği gibi benim özgüven sorunummu var aldatılmadan ötürü ?? Evlilik danışmanına mı gitmek yoksa içimdeki bu duyguları nasıl atacağım bilmiyorum..

Hem öz güven sorunu oluşabilir hem de o kadar inandirildiginiz sevgisine aldatarak güveniniz sarsıldığından, itiraf da etmediğinden, kusamadiginiz içinizde kalan öfke de oluşabilir. Profesyonel bir yardım alın.

Bundan 8 ay önce gitmiştim BAKIRKÖY Ruh ve Sinir Hastalıklarına ve depresyon demişti dr. çok ağır bir ilaç vermişti kullanamadım..Çokda etklenmedim dr. okadar anlattım çözüm yerine yada konuşmak yerine depresyon deyip ilaç yazmıştı özel bir muayenehane ve iyi bir dr. şart sanırım çünkü bugün buraya anlatmamla dahada karıştı aklım dahada çöktüm eşim için hiç bu kadar kötü düşünmemiştim dedikoducu iftiracı vs.. bu yandan bakmamıştım olaya aldatılmaya atlatmaya odaklandığım için

Bende öyle diyordum evlenmeden evlenirken eşime hep dediğim buydu asla affetmem seni diye..
Aile büyükleri işin içine girdi kızın için şans ver dedi ve 4 yıldır tek yanlışını görmedim ilgili aile babası ama benim içim rahat değil aşamıyorum belki nasıl aşacağım ile ilgili bir yardımcı olursunuz diye yazdım..
Aşmak istiyorsanız beraber yardım almalısınız. Bunun özürü olmaz, ama niye yaptığını bir uzmanla irdelemeli, pişmanlığına şahit olmalısınız.
Böyle sürekli kendini yiyerek bir ömür sürdemezsiniz zaten. Sağlığınızdan olursunuz.

Sen karışık olduğun için yorumlar da karışık. Doğal olarak, Herkes başka başka uç noktalara gitti ya yenge ya koca suçlu ama seni suçlayan yok. Eşine karşı olumsuz duygu düşüncelerinî besleme. Her yorumdan da bu kadar etkilenme. Başına gelenler de bundan. Bırak kocan düşündürsün hissettirsin aldattığını, yalancı olduğunu, iftiracı olduğunu. Ben şimdi kocan hırsız katıl desem ortada para ceset olmasa da inanırsın. Aldattı aldatmadı o ayrı konu ama Olmaz böyle. Olayın suçlusu sen değilsin. İçine ata ata ne hale gelmişsin. Kaç yıl öncede takılıp kalmışsın. Doktora gitmesi gereken tek sen değilsin. Eşinle birlikte aile terapistine git.

Bundan 8 ay önce gitmiştim BAKIRKÖY Ruh ve Sinir Hastalıklarına ve depresyon demişti dr. çok ağır bir ilaç vermişti kullanamadım..Çokda etklenmedim dr. okadar anlattım çözüm yerine yada konuşmak yerine depresyon deyip ilaç yazmıştı özel bir muayenehane ve iyi bir dr. şart sanırım çünkü bugün buraya anlatmamla dahada karıştı aklım dahada çöktüm eşim için hiç bu kadar kötü düşünmemiştim dedikoducu iftiracı vs.. bu yandan bakmamıştım olaya aldatılmaya atlatmaya odaklandığım için
bakın doktora gidip anlatmakla çözülmek bazı sorunlar..depresyon diyip ilaç yazdıysa kullanmalısınız..bunun aynısıra terapiye de gitmelisiniz..ikisi beraber yürür tedavide..
ama doktor size cevaplar vermek için değildir..yani öbürü gibi eşiniz sizi aldatmadı diyemez...sadece sizin sağlıklı cevaplar bulmanıza yardımcı olabilir.burası nasıl farklı bakış açısı kazandırdıysa size,doktor da bu şekilde yaklaşacaktır.yani karraı vermeniz için yardımcı oalcaktır.

Kesinlikle bunu yapacağım çünkü şuan fazlasıyla bulandı aklım..Yengemi kocamı kadınmı eniştemi kuzenmi benmi tıkandım..Buraya yazarken muhakkak bunu yaşayan birileri vardır burada düşüncesiyle bana yardımcı olunabilir düşüncesiyle geldim fakat ; herkesin bakış açısı çok farklı elbette bende sizler gibi bakıp göremedim demek ki bazı şeyleri ve daha kötü olmaya başladım. En azından eşimin aldatma olayından sonra düzeldiğini beni sevdiğine inandırmışım kendimi,yenge acaba ne kadar düzgün bir arkadaş? , ben kendimemi güvenmiyorum da yıllardır eşime güvenmiyorum yoksa tamamen yaşamış olduğum bu durumdan dolayı eşime olan güvenimimi kaybettim yada eşim gerçekten iğrenç ve pislik bir insanmı yoksa etrafımdaki herkes mi öyle ?????? Şuan bir çok soru beynimde ve tek başıma bununla mücadele edemem ?? Sizlere lafım yok ama pişman oldum yazdığımada..Ama saygım var herkese sadece daha fazla aklımı karıştırarak yeni bir yıpratma sürecine soktum kendimi..

Kesinlikle bunu yapacağım çünkü şuan fazlasıyla bulandı aklım..Yengemi kocamı kadınmı eniştemi kuzenmi benmi tıkandım..Buraya yazarken muhakkak bunu yaşayan birileri vardır burada düşüncesiyle bana yardımcı olunabilir düşüncesiyle geldim fakat ; herkesin bakış açısı çok farklı elbette bende sizler gibi bakıp göremedim demek ki bazı şeyleri ve daha kötü olmaya başladım. En azından eşimin aldatma olayından sonra düzeldiğini beni sevdiğine inandırmışım kendimi,yenge acaba ne kadar düzgün bir arkadaş? , ben kendimemi güvenmiyorum da yıllardır eşime güvenmiyorum yoksa tamamen yaşamış olduğum bu durumdan dolayı eşime olan güvenimimi kaybettim yada eşim gerçekten iğrenç ve pislik bir insanmı yoksa etrafımdaki herkes mi öyle ?????? Şuan bir çok soru beynimde ve tek başıma bununla mücadele edemem ?? Sizlere lafım yok ama pişman oldum yazdığımada..Ama saygım var herkese sadece daha fazla aklımı karıştırarak yeni bir yıpratma sürecine soktum kendimi..

kapattırın konunuzu.
daha fazla yorum yapılmasın.
bazen çözüm yerine daha da karmaşık hal alabiliyor farklı bakış açılarıyla.

anladıgım kadarıyla esınızı sevıyosunuz sizde ayrılmak istemiyosunz ama bır yandanda aklınıza geliyo mutsuzluk verıyo bu sekilde olmaz.ya cocugunuz için kendiniz içn bir sans vericeksiniz herseyi unutup bastan baslıcaksınz yada bitereceksınız. bu sekilde birbirinizi yıpratırsınz sen surekli dır dır eden bir kadın olursun esinin gözünde erkekler cok sıkılır bu durumdan bu sefer o pes eder tamam bitsin zaman der daha cok üzülürsün.kadınlar ne yazıkkı erkeklerden daha cok sey katlanır erkekler bunu pek bılmez anlamazlar.sen esınden emınsen bıdaha yapmayacagını cocugun için biraz dayan bır yuva kolay kurulmuyo bu demek degılki hersey katlan gormezden gel boyun eg demıyorum kesınlıkle dık dur karsısında bıde cok ustune gıtme bıraz rahat bırak cok ilgi gösterme cok kacan kovalanır hesabı belkı pısman olur bır daha yapmaz onu hatasıyla yuzlestır yanı hemrn pes etme yanı

Ay yeter dış etkilere ne kadar acıksın bu kadar zayıf olma! Su an hiç bir sorununuz yok, şüphelenecek bir şey de yok, herkes ne dediyse kaç yıl önceki bir olaya kendi bakış acıları çeşitliliği ile dedi. Sen geçmişe takılıp kalmışsın. Bence kocan o kadar kötü olsa bunca yıl taka taka bir olaya ki o da doğru mu yanlış mi belli değil ona mi takılır kalırdın üzerinden geçen bunca zaman daha nelerinden nelerinden şikayet ederdin. Kocanın seni aldattığını düşünmüyorum. Aldattıysa da 4 yıl inkar ettiği bi aldatmayı öyle bi takip söylenip durmuşsun ki korkudan bi daha aldatamaz. ÖNÜNE BAK LÜTFEN! Evliliginizin sağlığı icin aile terapisi şart görünüyor.

Son düzenleme:
Valla nerdeyse bütün sayfaları okudum ama bi türlü eşinin X bir kadına böyle bir itirafta bulunmasına mantıklı bir açıklama bulamadım.O kadar saçma ki yenge denilen kadına bu durumu anlatması.Yani herhangi birşey değil, konu ALDATMA.ve adam pervasızca dökmüş içini ıdısının dıdısına.. çok ilginç hakkaten.

X