Eşim..Evliliğim..

Benim konudan çıkardığım;
*Yenge denilen şahıs sana iyilik olsun diye anlatmış ama burada kadına gene iftira atıldı(demekki aldatılan kadına hayatta bildiğini söylemiyeceksin eşimde gözün var olayına dönüyor)

*Koca hem eşini anlatıyor hemde çirkefçe bağırıp çağırıyor.Aldattı ama şuan için mükemmel bir eş ve cinsel hayat süper.Yaptığı yanına kar kaldı herzamnki gibi

*Konu sahibi seni hele hiç anlamadım burada bile bazı ip uçlarından aldatıldığını anladık ve ya hadi ihtimal var diyelim.Nasıl bu adama dokunuyorsun miden nasıl alıyor.Hadi dokundun diyelim nasıl zewk alıyorsun.

Konudan midem bulandı.

Yine adam aklandı.Birde ödül olarak muhteşem bir cinsel hayatı kazandı.Wayy beee

Bende böyle dşünüyorum aslaa aslaaa güvenmiyorum..Seven insan sevdiğine kıyamaz bakmaya doyamaz düşüncesindeyim ..Ama eşimin açıklaması kokudan dolayı cinsel birliktelikten soğudum şeytana uydum eşimi çok seviyorum demiş bir sürü laflar bunun gibi..Bend ebu güvensizliği nasıl aşağıcağım bilmiyorum..Artık eşim yeter yıllardır yüzüme vuruyorsun bıktım yapmadım diyorum günahımı alıyorsun diyorum hala yaptın diyorsun bıktım dediği çook oluyor..Suussam olmuyor sussmasam olmuyor gibi bir durum..

Bir kokuyla benden soğuyacak adam şöyle uzak dursun benden.
Seven bir insan asla bunu dert etmez.

Benim konudan çıkardığım;
*Yenge denilen şahıs sana iyilik olsun diye anlatmış ama burada kadına gene iftira atıldı(demekki aldatılan kadına hayatta bildiğini söylemiyeceksin eşimde gözün var olayına dönüyor)

*Koca hem eşini anlatıyor hemde çirkefçe bağırıp çağırıyor.Aldattı ama şuan için mükemmel bir eş ve cinsel hayat süper.Yaptığı yanına kar kaldı herzamnki gibi

*Konu sahibi seni hele hiç anlamadım burada bile bazı ip uçlarından aldatıldığını anladık ve ya hadi ihtimal var diyelim.Nasıl bu adama dokunuyorsun miden nasıl alıyor.Hadi dokundun diyelim nasıl zewk alıyorsun.

Konudan midem bulandı.

Yine adam aklandı.Birde ödül olarak muhteşem bir cinsel hayatı kazandı.Wayy beee
:KK9: Aynen...

Merhaba bayanlar..Neresinden başlayıp anlatsam bilmiyorum..6 yıldır evliyim ve dünyalar tatlısı bir kız evladımız var..Bir çok sorunlarımız oldu maddi manevi ama hepsine göğüs gerdik beraber,halada mücadelemiz devam ediyor,çok şükür huzurumuzda yerinde..Ama;
Bundan 4yıl önce eşimin beni aldattığını duydum 1 gecelik kadınlardan , eşim bir yakınımıza kendisi itiraf etmiş ve oda bana anlattı,ben ise eşimin tek kelimesinden anladım doğru olduğunu..(Ayrıca aldatığı gecenin sabahı bana çook ilgili ne istersem o gün yapmıştı,suçluluk duygusu sanırım.)Eşimle konuştum ozamanlar sonuna kadar inkar etti..Bana söyleyen kişiyide ele vermedim hiç bir şekilde kelime oyunlarıyla konuyu açtım..O günden sonra eşime olan tüüüm güvenim sarsıldı..Eve geç gelse o tarz kadınlara gittiğini düşünyorum..Hergangi bir zamanda bu tarz konular açıldığında onu affetmeyeceğimi ve asla güvenmediğimi dile getiriyorum..Ve inanın bu güvensizlik çok yıpratıyor beni..Eşimi seviyorum,oda beni çook seviyor çook eminim heryerde söylüyor dile getiriyor tavırlar davranışlar sevgi baki..Ama o bir geceyi affedip,unutup önüme bakamıyorum.Bazen bu konudan dolayı kavga bile ediyoruz..Ama elimde değil yıktı güvenimi,bir daha yapmayacağını nerden bilebilirim?Ve bu mevzu aklıma gelince otomatikman gerilip eşime tavırlarım değişiyor, ne oldu diye sorunca üstünü kapatıyorum..Ben bunu 4 yıldır aşamadım,sürekli kuşkuyla şüpheyle yaklaşıyorum,telefonlarını açmasa , eve geç gelse , pazar günü bazen arkadaşlarla çıkıcam dediği zaman bile aklımı beynimi kalbimi kemiriyorum..Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum.Eşimlede konuştum bu durumu beni bu duruma bu hale sen getirdin,dediğimde ben seni aldatmadım gül koklamadım hiç bir zaman diyor sadece..İnanmıyorum inanmayacağım güvenmiyorum güvenemiyorum..
Eger gerçekten aldatmış sa o zaman bosansaydiniz bence asla affedilemez bir durum ama sen affettim diyorsun o zaman da bunları düşünerek iyice kendine zarar verirsin çünkü bir defa yapan yine yapar diye düşünüyorum kusura bakma ama düşüncelerim bu şekilde seni üzmek istemem ama seviyor dedigin kişi seni aldatmış sa sevgisinden şüphe et bence

Eşim cinsel hayatımızı başka kadına anlatacak o da gelip bana söyleyecek ben de dinleyeceğim. Okurken bile rahatsız oldum. Daha önceki yorumumda da yazdığım gibi öyle herkesin her söylediğine inanma. Çok saçma. Hikaye mantıklı gelse yengeye yüklenmeyin dicem ama bu yenge sana tek gecelik kadınsa bi de anlatmıcam diye söz de verdiyse aranızı bulmak yerine evliliğin tehlikede degilse niye anlatıyor, hem nasıl tek gecelik kadın o ki eşinin gitmesine izin vermeme hakkını buluyor da esin ancak bi bahaneyle kaçıyor, bi de ne gerek varsa hiç bir ayrıntıyı atlamaksızın sahne sahne yengeye anlatiyor, yetmedi yatağınızı anlatıyor kadına. Hadi bu neresinden tutsan elinde kalır hikayeye inandın kocanı da affetmedim desen de affettin cinsel uyumunuz konusunda o kokuyla ilgili terapi veya tedavi gördün mü, somut birşey yaptın mı. Hadi aldattı diyelim başkasının yatağına giren biri için beni seviyor diye kendinizi kandırmayın. Ama bi de gerçekten iftiraysa eşine de yazık adam demez mi elaleme inanıyor da bana inanmıyor güvenmiyor diye. Kafaniza takmayı bırakın. Emin olana kadar şüphelerle için içinizi yese ne olacak 4 yıl da geçmiş hop bi kamera kaydı telefon mesajı mi çıkacak da emin olacaksın. Önüne bak, kendine de kocana da eziyet etme. Eskisinden emin olursan veya tekrar aldatırsa o zaman kendini kandırma. Esimde şüphe uyandıracak bisi de yok diyosunuz. Saplantı olmuş kalmış aşın.

Konuyu çözücem diye damarım çatladı.
Anladığım kadarıyla haklısınız,eşiniz sizi aldatmış.
En az aldatma kadar iğrenç olan diğer durumsa elalemin karısına gidipte sizin kukunuzu anlatması bence.
Üstelik kadın için ''benim altıma yatamadı '' gibi bir tabir kullanmak nedir yahu?
Sormadınız mı hiç sen nasıl evli bir kadın için bu cümleleri kuruyorsun,kadının sana asıldığından eminsen bana da ıspatla demediniz mi?
Kusura bakmayın ama sizin kocanız edepsiz bir adam,başı sıkışınca her türlü saygısızlğı,iftirayıda atabilir bence.
Böyle bir adamı seviyor olmanızı anlamlandıramasamda boşanmayacağınız belli,ilk işiniz zührevi hastalık bulaştırmış mı size araştırmak olsun.

Olaydaki enişte,Eşimin uzaktan akrabası olan amca dedikleri adamın kızının kocası..
Kuzeni hatta 2 kuzeni ve eşim..O gece beraberler hatta kadınları kuzeni ayarlamış..Hatta bu aldatma olayını bana anlatan yengede o gece orada duran kuzeninin kız kardeşinden öğrenmiş????
Yenge nasıl öğrenmiş derseniz?? Eşim hakkında konuşurlarken kendi aralarında yazık o gece olayın içinde olan kuzeni ,Gece2009'a dürüst namuslu kocasına saygılı varmıki bu zamanda böylesi eşi hiç haketmiyor onu boynuzu takıyor die anlatıyor olay kulaktan kulağa yengeye geliyor,çünkü yenge kuzenin kız kardeşleriyle kanka gibi.
aileye bak. iğrençlik ötesi

Eşimle çok iyi..Şöyleki ben kokudan dolayı doktara gittiğimde mantar olduğumu öğrendim ve eşimde bende tedaviyi gördük koku sorunumuz 1-2 ay içerisinde çözüldü mantardan kurtulduk..Ondan sonra hiç sorun yaşamadık halada sorunumuz yok cinsel anlamda..
o mantar nasıl geçti size. soru işareti

Akıl akıldan üstündür ve bakış açısı meselesi ..Aldatılma olayına odaklandığım için koku meselesini açmakta aklıma gelmedi açıkçası..

o mantar nasıl geçti size. soru işareti
Sistik olmuştum o dönem ve sonrasında kaşıntım olmuştu, sistikten demişti dr. ama sonrasında koku için gittiğimde mantar olduğumu öğrendim.Sistiktenmi yoksa eşim beni daha öncedemi aldattı bilmiyorum... Aklım karıştı şuan

İnkar etmese çooktan çözerdik ama hep inkar etti hatta konu açılınca hep gerilip kaç kere söyledim yapmadım üzerine gül koklamadım allah şahidim diyor ve konu kapanıyor kavga büyümesin diye..Kabul etse benim onu terkedeceğimimi düşünüyor anlamadım..İspatım olmadığı için sanırım sonuna kadar inkarı seçecek ve bu durumda ben bunu 4 yıldır aşamadım dr. çare olmadı aşmak istiyorum ama..

kadının size gelip anlattığını harfi harfine söyleyin inkar edemez. bence ilk önce itiraf ettirin. bunu çözün aranızda. sonra önünüze bakarsınız. devam etmek etmemek size kalmış

dört yıl nasıl itiraf ettirmeden sabredebildiniz hayret

Tam da bunu soracaktım. . Başkasına inanacagima eşime inanırım. Ki o tanidiga elimden çok guveniyorsam isim de cisim de verir yuzlestiririm. .

Yenge yüzleşmek de istemiyormuş... ben şahsen aldatılma olduğuna inanmıyorum. Bence iftira..

Ama iftira değilse de bu kocanızdan hemen kurtulun çünkü eşinin 1 2 ay hastalığını bekleyemeyecek kadar cinselliğe düşkün biri yaramaz bence...

Sistik olmuştum o dönem ve sonrasında kaşıntım olmuştu, sistikten demişti dr. ama sonrasında koku için gittiğimde mantar olduğumu öğrendim.Sistiktenmi yoksa eşim beni daha öncedemi aldattı bilmiyorum... Aklım karıştı şuan

Ben sürekli Sistit olurum ama hiç mantar olmadım

Bana davranışları iyi , huzurumuz çok şükür kavgalar olsada var ama dediğiniz gibi bir kere güven gittimmi içini kemiriyor herşey insanın..

Yenge eşimin tarafından uzaktan akrabası..Yeni doğum yapmıştı ve bizde eşimle gitmiştik 1 hafta kadar orada kaldım ben yardımcı olayım diye..Bir gece eşimle orada kavga ettik ailesi yüzünden ve odaya kapandı eşim..Yengede ben şunla bir konuşayım dedi.Odaya girdiler 2-3 saat konuştular kapıyı dinleyeyim dedim mıyır mıyır anlayamadım..Yenge meğersem beni aldattığını eşimin erkek kuzeninden duymuş ve eşime sormuş..Neden yaptın die?Sevmiyormusun karını die oda " Hayır yenge çok seviyorum ama ilişki esnasında çok kötü koku geliyor Gece2009'dan bütün zevkim gidiyor , rahat rahat ilişkiye giremiyorum ve soğudum cinsel anlamda o gecede şeytana uydum eniştelerle takıldık işte karı kız vs.." olay bu şekilde gelişiyor yengede bana ertesi günü hemen anlatıyor ve eşime kızının üzerine Gece2009a söylemem die yemin etmiş ve yüzleşmiyor..Eşim yenge söyledi dimi die beni çook sıkıştırdı kime ne anlattığını bilirisin ben kimden duyduğumu söylemem dedim.Kapısına dayanacaktı yenge korktu "Eğer eşin kapıma gelirse S.... Emmin beni dayaktan öldürür sen neden karışıyorsun evliliklerine sanane der öldürür beni kapıdan çıkartmaz" dedi bende eşim kapısına dayanmasın kadın lohusa uğraşmasın die ne adını verdim nede eşimi kapısına dayandırdım

çocuğunun üstüne yemin etmiş sonrada size söylemiş bu yengede az değilmiş

hiçbişi çocuğumdan değerli değil kapa çeneni be kadın

aldattım dese de boşanmıcaksın aradan 4 sene geçmiş şimdi iyi bir koca üstelik çocuk var diyeceksin bahanen bu olacak, bu durumda farzet ki eşin itiraf etti ve konuyu kapattınız böyle düşün hayatına devam. et

Kuzenini aradım eşimden gizli..Sıkıştırdım benim haberim yok asla yenge ben yoktum dedi,sıyrıldı..Eniştesi de o arada başka bir kadına aşık olup evini çoluğunu çocuğunu bırakıp ortadan kayboldu..Daha yeni döndü eski eşine ve çocuklarına..Nereden bulacaktım ozamanlar ki :KK43:
kuzen de sağlam ayakkabı değilmiş ki..

Olaydaki enişte,Eşimin uzaktan akrabası olan amca dedikleri adamın kızının kocası..
Kuzeni hatta 2 kuzeni ve eşim..O gece beraberler hatta kadınları kuzeni ayarlamış..Hatta bu aldatma olayını bana anlatan yengede o gece orada duran kuzeninin kız kardeşinden öğrenmiş????
Yenge nasıl öğrenmiş derseniz?? Eşim hakkında konuşurlarken kendi aralarında yazık o gece olayın içinde olan kuzeni ,Gece2009'a dürüst namuslu kocasına saygılı varmıki bu zamanda böylesi eşi hiç haketmiyor onu boynuzu takıyor die anlatıyor olay kulaktan kulağa yengeye geliyor,çünkü yenge kuzenin kız kardeşleriyle kanka gibi.
tüm söylenenler birbirini tutuyor,kuzenler kadın getirmişler,sonra sanırım kuzenin biri kadınla gitmiş,yeni döndü evine demişsiniz..bence kocanız da yedi bu moku..
üstelik hayat kadınıyla yaaa..sizin nasıl içiniiz aldı 4 yıldrı aklım almıyor..tüm parçalar oturuyor birrbirine..
tabi saçma durumlar var,uzaktan karabalrın bu kadar samimi olması,herkein birbirinin içinde olması..bu kadar samimiyet sonunda karmaşık bir hikayeye dönüşmüş...

Eşimde öle dedi bana... İlk konuştuğum zaman eşimle ; SANA BİRŞEY DİYEYİM SANA BUNU KİMİN SÖYLEDİĞİNİ BİLİYORUM,BENİM ALTIMA YATAMADIĞI İÇİN İFTİRA ATIYOR,ÇEKEMİYOR" demişti..

Ammma yenge nerden bilsin o dönemde bende mantar olduğunu ve ilişki esnasında kötü koku geldiğini ben söylemedim tek bir seçenek kalıyor eşim??? Ben parçaları birleştirdim hep

başka biri biliyormuydu kv görümce fln mantar olduğğunu

4 yıl sonra yüzleştirmek zaten olmaz sanırım..
Eşime evet maalesef ne kadar laf ettiysem de itiraf ettiremedim ..
Büyüklerinde normal kavgaymış sanıp araya girmesi ; kayınvalidemin duyduğuna inanma vs.. gibi nasihatları derken ayrılmadık ama benim içimi kemirdi evet aldattı ben buna eminim buna şüphem yok..Ben sadece 4 yıl önceki olayın üzerinden yıllar geçsede eşime olan güvensizliğimi şüphelerimi yenemedim haliyle..Sorunum eşimin beni aldatıp aldatmaması değil :/ Mesele ben bu evliliği yürütüyorum afettim dedim ama içimde affedemiyorum en ufak şeyinde şüpheci yaklaşıyorum,arkadaşlarımla takılıcam deyip 1-2 saat dışarı çıksa acaba başka hem cinslerlemi takılıyor die içimi kemiren durumdan nasıl kurtulacağım , unutamıyorum ama bitiremiyorum bilmiyorum

Yenge yüzleşmiyo koca inkar ediyo konu sahibi yengeye inanıyo ama kocasıyla evlilik hayatı Aynen devam bu ne yaaa böyle bişeye o yengemle koca mı ne yapar ne eder yüzleştirşrdim sonra olayın seyrine göre kararımı verirdim istemiyorsan boşanmayı hiç adamın önüne ısıtıp ısıtıp bu konuyu koyma zaten 4 yıldır rol yapmışsın bundan sonrada yaparsın...

X