Eşim..Evliliğim..

Eşim direk yenge diyor zaten o yaptı o söyledi bizi çekemiyor yalan atıyor dedi..

Bayanlar arkadaşlarım çok teşekkürler dinlediniz anlattım, ama ben bu durumdan nasıl kurtulucam unutmak istiyorum,bir evladım var eşime güvenmek istiyorum yapamıyorum..Çünkü o olaydan sonra eşim gerçekten düzeldi,saatinde gider gelir takılmaz bir duyumdan dolayı boşamak yapamadım,ama içten içe kendimi yiyorum aşmamıyorum nasıl aşıcam bilmiyorum..

yalancı, kötü niyetliymiş de ne demeye kadın doğum yapınca 1 hafta kalmaya gittiniz o zaman, neden götürdü sizi?

psikoloğa gitmişsiniz.
aklınızdan çıkarmaya bakın madem unutmayı seçtiniz.
kendinize uğraşlar bulun, olayı ısıtıp ısıtıp gündeme taşımayın.

Açık olucam sorumda...

Cinsel ilişkiniz nasıl şu an eşinizle.....???

Bi tek şeye takıldım. Bu yenge sana söylemicem diye kızının üstüne yemin ediyor ve daha sabahına sana yetiştiriyor. Öyle bir yemin etsem öldürseler söylemem.... eşin de yenge de beraber bişeyler çevirmiş bence...

yalancı, kötü niyetliymiş de ne demeye kadın doğum yapınca 1 hafta kalmaya gittiniz o zaman, neden götürdü sizi?
Ozaman bilmiyordum ve eşimde konuşmamıştı ki ..Yenge doğum yapınca gittik ve bir hafta kaldım orada eşimde akşamları iş çıkşı geliyordu yanımıza o sürede olan oldu biz kavga edince orada kaldığımızda yenge dayanamayıp eşinle bir konuşayım derdi ne diye dedi ve 2-3 saat konuştularozaman söylemiş yengede bana 1-2 gün sonrasında anlattı bende eve geçtikten bir hafta sonra eşime açtım konuyu.

Evet oda geldi aklıma ama konduramıyor insan ama oda bir şüphe??,zaten sonrasında yenge ile görüştürmedi beni gitmedik uzun bir süre taaki yengenin eşi neden gelmiyorsunuz deyince gitmiştik eşim durmamıştı beni bırakıp gitmişti.Ve halada götümez görüşmek istemez yengenin eşi ısrar ederse gider iki saat oturur döneriz..

Açık olucam sorumda...

Cinsel ilişkiniz nasıl şu an eşinizle.....???
Eşimle çok iyi..Şöyleki ben kokudan dolayı doktara gittiğimde mantar olduğumu öğrendim ve eşimde bende tedaviyi gördük koku sorunumuz 1-2 ay içerisinde çözüldü mantardan kurtulduk..Ondan sonra hiç sorun yaşamadık halada sorunumuz yok cinsel anlamda..

Gül koklamamış öyle mi ? Ne yapmış peki ?
Nefsine sahip çıkamayan bir erkekten ne beklenir ki.
Ben güvenemezdim.Beni seviyorsa başkası olmazdı.
Bende böyle dşünüyorum aslaa aslaaa güvenmiyorum..Seven insan sevdiğine kıyamaz bakmaya doyamaz düşüncesindeyim ..Ama eşimin açıklaması kokudan dolayı cinsel birliktelikten soğudum şeytana uydum eşimi çok seviyorum demiş bir sürü laflar bunun gibi..Bend ebu güvensizliği nasıl aşağıcağım bilmiyorum..Artık eşim yeter yıllardır yüzüme vuruyorsun bıktım yapmadım diyorum günahımı alıyorsun diyorum hala yaptın diyorsun bıktım dediği çook oluyor..Suussam olmuyor sussmasam olmuyor gibi bir durum..

Bu şüphe içini kemirmeye devam ederse durumun vahim ozaman canım ne diyim.
Umarım atlatırsın.

Eşine höst yani.
Yengeye anlatılacak şey mi bu?

Yenge ve eş birşey var bunlarda.
Umarım atlatırsınız. Allah yardımcınız olsun..

karısının k.k.sunu millete anlatan ve aldatma itirafında bulunduğu iddia edilen bir koca, bunu hemen sana yetiştiren hareketleri şaibeli bir yenge, zamanında eşini terkeden sonra eşine dönen ve eşinin de takıldığı bir enişte, yenge denen kişinin daha yakın kimsesi yokmuş gibi lohusa iken 1 hafta orda kalan sen. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve benim altıma girmek istiyor ondan yalan atıyor diyen bir koca demekki vardı bişeyler bunların arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…