Yook..Uzaktan akraba olan amca kızı dedikleri kadının kocası..Uzaktan akraba olmalarına rağmen sürekli görüşülen insalareniştelerle takıldık derken bu enişte yengenin kocası mı
Eşimde öle dedi bana... İlk konuştuğum zaman eşimle ; SANA BİRŞEY DİYEYİM SANA BUNU KİMİN SÖYLEDİĞİNİ BİLİYORUM,BENİM ALTIMA YATAMADIĞI İÇİN İFTİRA ATIYOR,ÇEKEMİYOR" demişti..Nasıl yaniiii.. Ne demek kötü koku geliyorr...
Bu nasıl bir iğrençliktir ki bunu uzaktan akrabası olan o yenge midir nedir ona anlatabiliyor....
Bu işte birşey var konu sahibi ben size diyim....
oalydaki enişte kim peki? anlatan kuzen enişte ve eşiniz beraber miymiş? diğerlerinin eşlerine yengeniz aynı şekilde söylemiş mi?Bu ihtimalde çooook geçti aklımdan..Ama ben olayı şöyle çözdüm yenge olamaz neden?
Gece eşim geç geldiğinde ,sabah yaptığı açıklama;
" Eniştem bırakmadı aşkım,en sonunda acıktım sigara bittri alayımda geleyim deyip kaçtım enişteden" dedi...
Yengenin bana anlatması;
" Seninki kadının koynunda uyuyakalmış,kadına yiyecek ve sigara alıp geleyim demişte kaçmış kadın bunu salmamış" dedi
Aldattığına bu iki kelimeden eminim,yenge ne bilsin eşimin eve gelmediğini,sigara yemek alacam deyip kaçıp geldiğini..
Yenge bana konuyu şöle açtı ;
Sana bişe dicem ama sakin ol;seninki seni aldatmış hatta uyuyakalmış böle diyerek kaçmış deyince başımdan aşşa döküldü sular..
sen aldatıldığına eminsin bence. içinde hiç şüphe yok. bencede aldatmış. bence bu olayı daha fazla karıştırma yüzleştirme falan. Bu saatten sonra artık önüne bakman gerekli. evliliğini bitirmek de istemiyorsun. eşinin iyi yönlerini görmeye çalış. ona tekrar ısınmaya çalış derim ben.Bu ihtimalde çooook geçti aklımdan..Ama ben olayı şöyle çözdüm yenge olamaz neden?
Gece eşim geç geldiğinde ,sabah yaptığı açıklama;
" Eniştem bırakmadı aşkım,en sonunda acıktım sigara bittri alayımda geleyim deyip kaçtım enişteden" dedi...
Yengenin bana anlatması;
" Seninki kadının koynunda uyuyakalmış,kadına yiyecek ve sigara alıp geleyim demişte kaçmış kadın bunu salmamış" dedi
Aldattığına bu iki kelimeden eminim,yenge ne bilsin eşimin eve gelmediğini,sigara yemek alacam deyip kaçıp geldiğini..
Yenge bana konuyu şöle açtı ;
Sana bişe dicem ama sakin ol;seninki seni aldatmış hatta uyuyakalmış böle diyerek kaçmış deyince başımdan aşşa döküldü sular..
Eşimde öle dedi bana... İlk konuştuğum zaman eşimle ; SANA BİRŞEY DİYEYİM SANA BUNU KİMİN SÖYLEDİĞİNİ BİLİYORUM,BENİM ALTIMA YATAMADIĞI İÇİN İFTİRA ATIYOR,ÇEKEMİYOR" demişti..
Ammma yenge nerden bilsin o dönemde bende mantar olduğunu ve ilişki esnasında kötü koku geldiğini ben söylemedim tek bir seçenek kalıyor eşim??? Ben parçaları birleştirdim hep
Kabul etse hallederdik ten kastım , bitirmiştim onu..Yapmadığımı bırakmadan boşanmazdım ve sonunda boşardım..Senin için ne diyo konu sahibi bence alenen aldatmış işte inkar etmese hallederdik diyosun nasıl yani yarasın aslanıma mı diceksinsin kabul etse
burada çok konular açılıyor,arkadaşım aldatılıyor ,söylemeli miyim diye..ben hep söylemelisin derdim.ama şimdi bu taraftan bakınca demek ki söyleyen kötü olabilyior sonunda..neticede siz 4 yıldır hala evlisiniz ve yenge dediğiniz kişi ile yüzleştirilirse onun evliliği sıkınıtya girecek..Eşimde öle dedi bana... İlk konuştuğum zaman eşimle ; SANA BİRŞEY DİYEYİM SANA BUNU KİMİN SÖYLEDİĞİNİ BİLİYORUM,BENİM ALTIMA YATAMADIĞI İÇİN İFTİRA ATIYOR,ÇEKEMİYOR" demişti..
Ammma yenge nerden bilsin o dönemde bende mantar olduğunu ve ilişki esnasında kötü koku geldiğini ben söylemedim tek bir seçenek kalıyor eşim??? Ben parçaları birleştirdim hep
Eşimde öle dedi bana... İlk konuştuğum zaman eşimle ; SANA BİRŞEY DİYEYİM SANA BUNU KİMİN SÖYLEDİĞİNİ BİLİYORUM,BENİM ALTIMA YATAMADIĞI İÇİN İFTİRA ATIYOR,ÇEKEMİYOR" demişti..
Kabul etse hallederdik ten kastım , bitirmiştim onu..Yapmadığımı bırakmadan boşanmazdım ve sonunda boşardım..
Kayın validemle konuştum bu konuyu bana dediği tek şey, kızım nerden biliyorsun gözünle görmemiş kulağınla eşinden duymamış yakalamamışsın değermi evladınız var,eğer yapmışsa ve evet diyorsa ben cezasını vereyim oğlumun ama her duyduğunla hareket edersen bu evlilik nasıl gitsin demişti sonrasında doğumum annemin ölümü babamın beni geri kabul etmemesi derken yıllardır içimde kemiren bir durum.
Vay anasını ya lafa gellll lafaaa !!Eşimde öle dedi bana... İlk konuştuğum zaman eşimle ; SANA BİRŞEY DİYEYİM SANA BUNU KİMİN SÖYLEDİĞİNİ BİLİYORUM,BENİM ALTIMA YATAMADIĞI İÇİN İFTİRA ATIYOR,ÇEKEMİYOR" demişti..
Valla yengeden şüpheleniyordum ama ön yargıymış günahını aldık,ben olsam ben de gelip sana anlatırdım aldatıldığını. Ortada şüphe de yok kardeşim, aldatılmış ortada yani herşey. Sen karar vereceksin,ya ayrılp önüne bakacaksın ya da bu güvensizlik hep yakana yapışacakKuzenini aradım eşimden gizli..Sıkıştırdım benim haberim yok asla yenge ben yoktum dedi,sıyrıldı..Eniştesi de o arada başka bir kadına aşık olup evini çoluğunu çocuğunu bırakıp ortadan kayboldu..Daha yeni döndü eski eşine ve çocuklarına..Nereden bulacaktım ozamanlar ki
Ne ceza verecekmiş oğluna bırak allah aşkına ya,Kabul etse hallederdik ten kastım , bitirmiştim onu..Yapmadığımı bırakmadan boşanmazdım ve sonunda boşardım..
Kayın validemle konuştum bu konuyu bana dediği tek şey, kızım nerden biliyorsun gözünle görmemiş kulağınla eşinden duymamış yakalamamışsın değermi evladınız var,eğer yapmışsa ve evet diyorsa ben cezasını vereyim oğlumun ama her duyduğunla hareket edersen bu evlilik nasıl gitsin demişti sonrasında doğumum annemin ölümü babamın beni geri kabul etmemesi derken yıllardır içimde kemiren bir durum.
Olaydaki enişte,Eşimin uzaktan akrabası olan amca dedikleri adamın kızının kocası..oalydaki enişte kim peki? anlatan kuzen enişte ve eşiniz beraber miymiş? diğerlerinin eşlerine yengeniz aynı şekilde söylemiş mi?
Demek eşin yengeden şüpheleniyor ya afedersin ama benim aklımda yenge mi o kocanın altına girmek isteyen ? Kusura bakma eşinin dediği kafamı kariştırdıVe eşim o olaydan sonra beni asla yenge ile görüştürmek istemedi kii uzuuuun süre görüştürmedi..Yalancı o kötü niyetli diyerek kadına çamur attı..
Sırt yengenin eşi neden arayıp sormuyorsun gelip gitmiyorsun dediğinde gitmeye basladı oda nasir senede 2-3 ..