Eşim..Evliliğim..

Senin için ne diyo konu sahibi bence alenen aldatmış işte inkar etmese hallederdik diyosun nasıl yani yarasın aslanıma mı diceksinsin kabul etse

Nasıl yaniiii.. Ne demek kötü koku geliyorr...
Bu nasıl bir iğrençliktir ki bunu uzaktan akrabası olan o yenge midir nedir ona anlatabiliyor....
Bu işte birşey var konu sahibi ben size diyim....
Eşimde öle dedi bana... İlk konuştuğum zaman eşimle ; SANA BİRŞEY DİYEYİM SANA BUNU KİMİN SÖYLEDİĞİNİ BİLİYORUM,BENİM ALTIMA YATAMADIĞI İÇİN İFTİRA ATIYOR,ÇEKEMİYOR" demişti..

Ammma yenge nerden bilsin o dönemde bende mantar olduğunu ve ilişki esnasında kötü koku geldiğini ben söylemedim tek bir seçenek kalıyor eşim??? Ben parçaları birleştirdim hep

Bu ihtimalde çooook geçti aklımdan..Ama ben olayı şöyle çözdüm yenge olamaz neden?
Gece eşim geç geldiğinde ,sabah yaptığı açıklama;
" Eniştem bırakmadı aşkım,en sonunda acıktım sigara bittri alayımda geleyim deyip kaçtım enişteden" dedi...

Yengenin bana anlatması;
" Seninki kadının koynunda uyuyakalmış,kadına yiyecek ve sigara alıp geleyim demişte kaçmış kadın bunu salmamış" dedi

Aldattığına bu iki kelimeden eminim,yenge ne bilsin eşimin eve gelmediğini,sigara yemek alacam deyip kaçıp geldiğini..

Yenge bana konuyu şöle açtı ;
Sana bişe dicem ama sakin ol;seninki seni aldatmış hatta uyuyakalmış böle diyerek kaçmış deyince başımdan aşşa döküldü sular..
oalydaki enişte kim peki? anlatan kuzen enişte ve eşiniz beraber miymiş? diğerlerinin eşlerine yengeniz aynı şekilde söylemiş mi?

Bu ihtimalde çooook geçti aklımdan..Ama ben olayı şöyle çözdüm yenge olamaz neden?
Gece eşim geç geldiğinde ,sabah yaptığı açıklama;
" Eniştem bırakmadı aşkım,en sonunda acıktım sigara bittri alayımda geleyim deyip kaçtım enişteden" dedi...

Yengenin bana anlatması;
" Seninki kadının koynunda uyuyakalmış,kadına yiyecek ve sigara alıp geleyim demişte kaçmış kadın bunu salmamış" dedi

Aldattığına bu iki kelimeden eminim,yenge ne bilsin eşimin eve gelmediğini,sigara yemek alacam deyip kaçıp geldiğini..

Yenge bana konuyu şöle açtı ;
Sana bişe dicem ama sakin ol;seninki seni aldatmış hatta uyuyakalmış böle diyerek kaçmış deyince başımdan aşşa döküldü sular..
sen aldatıldığına eminsin bence. içinde hiç şüphe yok. bencede aldatmış. bence bu olayı daha fazla karıştırma yüzleştirme falan. Bu saatten sonra artık önüne bakman gerekli. evliliğini bitirmek de istemiyorsun. eşinin iyi yönlerini görmeye çalış. ona tekrar ısınmaya çalış derim ben.

Eşimde öle dedi bana... İlk konuştuğum zaman eşimle ; SANA BİRŞEY DİYEYİM SANA BUNU KİMİN SÖYLEDİĞİNİ BİLİYORUM,BENİM ALTIMA YATAMADIĞI İÇİN İFTİRA ATIYOR,ÇEKEMİYOR" demişti..

Ammma yenge nerden bilsin o dönemde bende mantar olduğunu ve ilişki esnasında kötü koku geldiğini ben söylemedim tek bir seçenek kalıyor eşim??? Ben parçaları birleştirdim hep

şu laflara bak kadınla ne gibi bi ilgisi varda bu lafları ediyo

Herşeyden önce öyle herkesin söylediği herşeye inanmayın. Eşinize güvenin. Niye size tek gecelik bi ilişkiyi gelip anlatıyor anlamadım, evliliğini tehlikeye düşürecek bi ilişki değilse. Doğru söylüyorsa eninde sonunda anlaşılır. Ama kesin emin olursan da eşim beni seviyor deyip durup kendini kandırma. Seven insan başka kadının yatağına giremez.

Son düzenleme:
Senin için ne diyo konu sahibi bence alenen aldatmış işte inkar etmese hallederdik diyosun nasıl yani yarasın aslanıma mı diceksinsin kabul etse
Kabul etse hallederdik ten kastım , bitirmiştim onu..Yapmadığımı bırakmadan boşanmazdım ve sonunda boşardım..
Kayın validemle konuştum bu konuyu bana dediği tek şey, kızım nerden biliyorsun gözünle görmemiş kulağınla eşinden duymamış yakalamamışsın değermi evladınız var,eğer yapmışsa ve evet diyorsa ben cezasını vereyim oğlumun ama her duyduğunla hareket edersen bu evlilik nasıl gitsin demişti sonrasında doğumum annemin ölümü babamın beni geri kabul etmemesi derken yıllardır içimde kemiren bir durum.

burada çok konular açılıyor,arkadaşım aldatılıyor ,söylemeli miyim diye..ben hep söylemelisin derdim.ama şimdi bu taraftan bakınca demek ki söyleyen kötü olabilyior sonunda..neticede siz 4 yıldır hala evlisiniz ve yenge dediğiniz kişi ile yüzleştirilirse onun evliliği sıkınıtya girecek..
bu doğrultuda bence aldatıldınız..
parçalar bunu gösteriyor..adam inkar eder ölene kadar da eder. 4 yıl nasıl dayandınız bu duruma peki..dediğim gibi önce testler yaptırın cinsel yolla bulaşan tonla hastalık var..
sonra da affetyiseniz eğer;bir daha konuyu açmayın.şu saatten sonra affedemiyorumiçim almıyor derseniz de gidin boşanın ..aslında çözüm sandıüınızdan kolay..2 seçenek neticede..4 yıla değmez..

hımmm.. ozman eminsin... ben içinde şüphe olduğunu farz ettim...

olmuyorsa bitmeli. başka çıkar yol yok senin için....

Kabul etse hallederdik ten kastım , bitirmiştim onu..Yapmadığımı bırakmadan boşanmazdım ve sonunda boşardım..
Kayın validemle konuştum bu konuyu bana dediği tek şey, kızım nerden biliyorsun gözünle görmemiş kulağınla eşinden duymamış yakalamamışsın değermi evladınız var,eğer yapmışsa ve evet diyorsa ben cezasını vereyim oğlumun ama her duyduğunla hareket edersen bu evlilik nasıl gitsin demişti sonrasında doğumum annemin ölümü babamın beni geri kabul etmemesi derken yıllardır içimde kemiren bir durum.

parçaları birleştirdim diyosun işte sen yengeye anlatmadı isen nerden biliyo mantarı bunun gibi bi dolu açığı var eşinin hem benim altıma yatamadı ne kadıın böyle bir beklentisi mi varmış yoksa eşin çok ileri gitmiş varsa o yengede yollu demek ki

Vay anasını ya lafa gellll lafaaa !!

Valla bu durumdan nasıl sıyrılırsın bilmiyorum ama o yenge midir nedir görüşme daha onunla....

Veeee eşini boşamayacaksan da bundan sonraa sıkıca bi takipe al eşini....

Kuzenini aradım eşimden gizli..Sıkıştırdım benim haberim yok asla yenge ben yoktum dedi,sıyrıldı..Eniştesi de o arada başka bir kadına aşık olup evini çoluğunu çocuğunu bırakıp ortadan kayboldu..Daha yeni döndü eski eşine ve çocuklarına..Nereden bulacaktım ozamanlar ki :KK43:
Valla yengeden şüpheleniyordum ama ön yargıymış günahını aldık,ben olsam ben de gelip sana anlatırdım aldatıldığını. Ortada şüphe de yok kardeşim, aldatılmış ortada yani herşey. Sen karar vereceksin,ya ayrılp önüne bakacaksın ya da bu güvensizlik hep yakana yapışacak

Ne ceza verecekmiş oğluna bırak allah aşkına ya,
Ceza verecemişşş anasııı heyy allahımmm napıcakk kulaklarından tavana mı asacak..
Şeyini mi kesecekkk :KK34:

Aldatilmak kadar kotu birsey olamaz herhalde.

Ama bu durumda , ya affedip konuyu kapatacaksiniz..
yada ayrilacaktiniz..
sen affetmeyi secmissin onun icin bosuna huzurunu kacirma.n

enişte diye bahsedilen kişi de şerefsiz baksana eşin onunla takılıyorsa zaten camiye tekkeye gitmiyo dur heralde

oalydaki enişte kim peki? anlatan kuzen enişte ve eşiniz beraber miymiş? diğerlerinin eşlerine yengeniz aynı şekilde söylemiş mi?
Olaydaki enişte,Eşimin uzaktan akrabası olan amca dedikleri adamın kızının kocası..
Kuzeni hatta 2 kuzeni ve eşim..O gece beraberler hatta kadınları kuzeni ayarlamış..Hatta bu aldatma olayını bana anlatan yengede o gece orada duran kuzeninin kız kardeşinden öğrenmiş????
Yenge nasıl öğrenmiş derseniz?? Eşim hakkında konuşurlarken kendi aralarında yazık o gece olayın içinde olan kuzeni ,Gece2009'a dürüst namuslu kocasına saygılı varmıki bu zamanda böylesi eşi hiç haketmiyor onu boynuzu takıyor die anlatıyor olay kulaktan kulağa yengeye geliyor,çünkü yenge kuzenin kız kardeşleriyle kanka gibi.

Madem eşinden korkuyorsun beni öldürür kapama dayanırsa diyorsun niye elalemin yuvasına karışıyorsun yenge denen kişi ?
Eşinin dediğide kafa karıştırıcı demekki birileri eşini arzuluyor eşin onu tersliyor ve eşin ondan süpheleniyor
Eşin kimden supheleniyor sordun mu hiç, eşinin kastettiği yengesi değil bence başkalarında var

Ve eşim o olaydan sonra beni asla yenge ile görüştürmek istemedi kii uzuuuun süre görüştürmedi..Yalancı o kötü niyetli diyerek kadına çamur attı..
Sırt yengenin eşi neden arayıp sormuyorsun gelip gitmiyorsun dediğinde gitmeye basladı oda nasir senede 2-3 ..

Ve eşim o olaydan sonra beni asla yenge ile görüştürmek istemedi kii uzuuuun süre görüştürmedi..Yalancı o kötü niyetli diyerek kadına çamur attı..
Sırt yengenin eşi neden arayıp sormuyorsun gelip gitmiyorsun dediğinde gitmeye basladı oda nasir senede 2-3 ..
Demek eşin yengeden şüpheleniyor ya afedersin ama benim aklımda yenge mi o kocanın altına girmek isteyen ? Kusura bakma eşinin dediği kafamı kariştırdı

X