Eşim..Evliliğim..

ilk yazınızı okuyunca adam gitti sizi,bir fahişeyle aldattı diye düşündüm..sonra da yengenize anlattığı kendisinin inkar ettiğini yazmışsınız..
adam yengesine karısındaki mantarı ve aldattığını nedne anlatsın ki? sizin kualğınıza geleceğini bilir mutlaka..
siz daha aldattığından emin değilsiniz ki,4 yıldır hayatınızı zindan etmişsiniz...yüzleştirin yenge ile kocanızı,kaybedecek ne kalmış zaten?
adam sizi öyle bir kadınla aldattıysa da gidip test yaptırın her tür hastalık var onlarda..kusura bakmayın da hele ki öyle bir kadınla yaptıysa asla affetmezdim..ama önce emin olmalısınız..

ya gerçekten adatmadıysa... yüzleştirin. o kişiyle...
Yenge kabul etmiyor yüzleşmeyi..Onun söylediğini eşim biliyor yuvamı yıkmaya çalışıyor çekemiyor diyor..
Hatta kapısına gidecekti ben zor tuttum..Nerden biliyor hem kendisi ona anlattı hemde onlara oturmaya gittiğimizin üzerinden 1 hafta geçince konuştum..Kesin o saçmaladı sana söledi biliyorum oraya gitmiştik ordan duydun diye üzerime çok geldi..Sen demekki ona anlattın yediğin haltıki biliyorsun dediğim de çekemiyor yalan atıyor dedi.

Yenge kabul etmiyor yüzleşmeyi..Onun söylediğini eşim biliyor yuvamı yıkmaya çalışıyor çekemiyor diyor..
Hatta kapısına gidecekti ben zor tuttum..Nerden biliyor hem kendisi ona anlattı hemde onlara oturmaya gittiğimizin üzerinden 1 hafta geçince konuştum..Kesin o saçmaladı sana söledi biliyorum oraya gitmiştik ordan duydun diye üzerime çok geldi..Sen demekki ona anlattın yediğin haltıki biliyorsun dediğim de çekemiyor yalan atıyor dedi.

kadın iftira atıyorsa bile bir şeyler konuşulmuş ki sizdeki mantar hastalığını biliyor.

Kesin o söyledi diyor esin... e demek ki söylenecek bir şey var ?

Yuzlesseniz ne olacak esin tehdit edecek kadini o da yalan attiydim diye cikip gidecek.

Ben yenge dediğiniz sahisla esiniz arasındaki samimiyetten irrite oldum. Hem aldattgni hem sizdeki rahatsizligi birine anlatıyor olmasi o kişinin de gelip size söylüyor olmasi çok tuhaf

Bu yenge ile bu kadar samimilermi ki özelini anlatacak kadar.

Ve ayrıca ben böyle birşey yapmayacak olsam ve benim günahıma eşim bedavaya girmiş olsa,

Ben o yengenin gider ağzına mıçardımm çoktan eğer aldatmadıysam gerçekten tabi...

Offf sizi onla aldatmış olmasın :KK43:

yenge kabul etmiyor ne demek. hem aranızı bozuluyor. hem sözünün arkasında durmuyor. çok saçma geldi bu durum. sizinde içinizde şüpheleriniz var ki ne boşanabiliyorsunuz nede unutabiliyorsunuz. size de yazık...

yüzleştireceksiniz. ya eşiniz haklıysa. kadın aranızı bozmak için iğrenç bir yalan söylediyse...

Bende affedemiyorum,unutmuş gibi davranıyorum ama içimin bir yerinde duruyor atamıyorum bu beni yıpratıyor ayrılmayı denedim evi terk ettim bırakmadı , mücade etti benim için kızımız için her yolu denedi kızımız için şans verdim ama ne kadar beraber olsakta yok aklımdan gitmiyor..Yediremiyorum hırslanıyorum bu sefer eşime tersleniyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikologada gittik beraber geçen yıl unutacaksın diyor dr. eşiniz sizi aldatmamış diyor..
Iyıde nasıl aldatmamıs ben o kısmını anlamadım?bır gece yaptım dıye ıtıraf ettı dıye yazmıssınz baslarda ınkar edıyıdu yazmıssınız .

Yenge derken nasıl bir yenge bu akraba mı ne yanii..

Bazen insanlar akraba olmasa bile yenge diye hitap edebiliyorlar...

Kaç yaşlarında bu yenge ?

Güven sarsıldı mı hiç birşey eskisi gibi olmuyor.

Ben eski eşimin beni aldattığını öğrendiğimde bana okadar kötülük yaptı boşamadım sabredeyim dedim.

Ama en sonunda aldattığınıda öğrendikten sonra tek celsede g...tüne tekmeyi koydum...
Bana davranışları iyi , huzurumuz çok şükür kavgalar olsada var ama dediğiniz gibi bir kere güven gittimmi içini kemiriyor herşey insanın..

Yenge eşimin tarafından uzaktan akrabası..Yeni doğum yapmıştı ve bizde eşimle gitmiştik 1 hafta kadar orada kaldım ben yardımcı olayım diye..Bir gece eşimle orada kavga ettik ailesi yüzünden ve odaya kapandı eşim..Yengede ben şunla bir konuşayım dedi.Odaya girdiler 2-3 saat konuştular kapıyı dinleyeyim dedim mıyır mıyır anlayamadım..Yenge meğersem beni aldattığını eşimin erkek kuzeninden duymuş ve eşime sormuş..Neden yaptın die?Sevmiyormusun karını die oda " Hayır yenge çok seviyorum ama ilişki esnasında çok kötü koku geliyor Gece2009'dan bütün zevkim gidiyor , rahat rahat ilişkiye giremiyorum ve soğudum cinsel anlamda o gecede şeytana uydum eniştelerle takıldık işte karı kız vs.." olay bu şekilde gelişiyor yengede bana ertesi günü hemen anlatıyor ve eşime kızının üzerine Gece2009a söylemem die yemin etmiş ve yüzleşmiyor..Eşim yenge söyledi dimi die beni çook sıkıştırdı kime ne anlattığını bilirisin ben kimden duyduğumu söylemem dedim.Kapısına dayanacaktı yenge korktu "Eğer eşin kapıma gelirse S.... Emmin beni dayaktan öldürür sen neden karışıyorsun evliliklerine sanane der öldürür beni kapıdan çıkartmaz" dedi bende eşim kapısına dayanmasın kadın lohusa uğraşmasın die ne adını verdim nede eşimi kapısına dayandırdım

Kesin o söyledi diyor esin... e demek ki söylenecek bir şey var ?

Yuzlesseniz ne olacak esin tehdit edecek kadini o da yalan attiydim diye cikip gidecek.

Ben yenge dediğiniz sahisla esiniz arasındaki samimiyetten irrite oldum. Hem aldattgni hem sizdeki rahatsizligi birine anlatıyor olmasi o kişinin de gelip size söylüyor olmasi çok tuhaf

bence de yenge kimdir konu sahibinin abisinin karısı mı acaba yoksa daha uzak bir büyüğün eşi mi

Bana davranışları iyi , huzurumuz çok şükür kavgalar olsada var ama dediğiniz gibi bir kere güven gittimmi içini kemiriyor herşey insanın..

Yenge eşimin tarafından uzaktan akrabası..Yeni doğum yapmıştı ve bizde eşimle gitmiştik 1 hafta kadar orada kaldım ben yardımcı olayım diye..Bir gece eşimle orada kavga ettik ailesi yüzünden ve odaya kapandı eşim..Yengede ben şunla bir konuşayım dedi.Odaya girdiler 2-3 saat konuştular kapıyı dinleyeyim dedim mıyır mıyır anlayamadım..Yenge meğersem beni aldattığını eşimin erkek kuzeninden duymuş ve eşime sormuş..Neden yaptın die?Sevmiyormusun karını die oda " Hayır yenge çok seviyorum ama ilişki esnasında çok kötü koku geliyor Gece2009'dan bütün zevkim gidiyor , rahat rahat ilişkiye giremiyorum ve soğudum cinsel anlamda o gecede şeytana uydum eniştelerle takıldık işte karı kız vs.." olay bu şekilde gelişiyor yengede bana ertesi günü hemen anlatıyor ve eşime kızının üzerine Gece2009a söylemem die yemin etmiş ve yüzleşmiyor..Eşim yenge söyledi dimi die beni çook sıkıştırdı kime ne anlattığını bilirisin ben kimden duyduğumu söylemem dedim.Kapısına dayanacaktı yenge korktu "Eğer eşin kapıma gelirse S.... Emmin beni dayaktan öldürür sen neden karışıyorsun evliliklerine sanane der öldürür beni kapıdan çıkartmaz" dedi bende eşim kapısına dayanmasın kadın lohusa uğraşmasın die ne adını verdim nede eşimi kapısına dayandırdım
O zaman eşinizle kimler takılmışsa kuzeni mi eniştesi mi artık her neyse,4 sene önce neden onlarla yüzleşmediniz?

aklıma gelmedi değil.
onun için ısrarla soruyorum bu "yenge" kimin nesi diye..
Bu ihtimalde çooook geçti aklımdan..Ama ben olayı şöyle çözdüm yenge olamaz neden?
Gece eşim geç geldiğinde ,sabah yaptığı açıklama;
" Eniştem bırakmadı aşkım,en sonunda acıktım sigara bittri alayımda geleyim deyip kaçtım enişteden" dedi...

Yengenin bana anlatması;
" Seninki kadının koynunda uyuyakalmış,kadına yiyecek ve sigara alıp geleyim demişte kaçmış kadın bunu salmamış" dedi

Aldattığına bu iki kelimeden eminim,yenge ne bilsin eşimin eve gelmediğini,sigara yemek alacam deyip kaçıp geldiğini..

Yenge bana konuyu şöle açtı ;
Sana bişe dicem ama sakin ol;seninki seni aldatmış hatta uyuyakalmış böle diyerek kaçmış deyince başımdan aşşa döküldü sular..

eniştelerle takıldık derken bu enişte yengenin kocası mı

O zaman eşinizle kimler takılmışsa kuzeni mi eniştesi mi artık her neyse,4 sene önce neden onlarla yüzleşmediniz?
Kuzenini aradım eşimden gizli..Sıkıştırdım benim haberim yok asla yenge ben yoktum dedi,sıyrıldı..Eniştesi de o arada başka bir kadına aşık olup evini çoluğunu çocuğunu bırakıp ortadan kayboldu..Daha yeni döndü eski eşine ve çocuklarına..Nereden bulacaktım ozamanlar ki :KK43:

Nasıl yaniiii.. Ne demek kötü koku geliyorr...
Bu nasıl bir iğrençliktir ki bunu uzaktan akrabası olan o yenge midir nedir ona anlatabiliyor....
Bu işte birşey var konu sahibi ben size diyim....

X