Eşim..Evliliğim..

Bu şekilde ne kadar daha gider planlarınıza göre?
Affetmiş gibi davranıp aslında affetmemiş olmak, yalnızca sizi tutarsızlaştırıyor, başka bir işe yaramıyor.
Tiyatro değil evlilik, işin ucunda huzursuz bir anneden ve ortamdan etkilenebilecek bir çocuk var. Tutarlı olmak gerek.

siz bunu yaşadınız mı? yani kızdınız mı bağırdınız mı sonuna kadar aldatılmış olduğunuzu dışınıza vurdunuz mu? eşinize çektirdiniz mi?. yoksa içinizde mi çözmeye çalışıyorsunuz. acınızı sonuna kadar yaşamalısınız... olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok sanırım....
Ben eşime tek msj attım ve 1 saat içinde işten eve geldi..Aşırı asabi bir şekilde,yatağımı ayırdım,hatta annemin evine gittim kaldım orada kimseye diyemedim insanlar normal kavga ettik biliyorlardı..Eşimde ağlamalar yalvarmalar yaşadık bunları ama sadece ikimiz bildik durumu..Çok suratına vurdum nasıl yaptın ettin die ama hep inkar etti..

3. kişinin lafı ile ailelere kadar taşınmış bir olay varsa ortada bu zaten başlı başına sorun.
Bu şahıs kim ki bu kadar cesurca davranıp bunu söyleye biliyor ve siz adamı biriyle basmış değilsiniz bir şeyini yakalamış değilsiniz ama 4 senedir şüphe ile yaşıyorsunuz.Size de eşinize de yazık.Bence size bunu söyleyen kişi ile eşinizi yüzleştirin,çok iyi niyetli bir hareket değil çünkü yaptığı.

Eğer gerçekten evliyken böyle birşey yapmışsa nasıl hala beni sevdiğine eminim diyorsunuz yani insan hem evli hemde eşini gerçekten seviyorsa neden başka bir kadına ihtiyaç duysun.. ve sizin bildiğinizi bilmiyorsa imalarla hırsınızı hafifletmeniz yanlış açık açık konuyu açıp neden böyle birşey yaptığını sizin bir davranışından ötürü mü ya da başka bi sebepten dolayı mı yaptığını öğrenmeniz ve bu duruma bi çözüm bulmanız gerek yani hayat böyle geçmez ki..

kuşku bir kere girdiği zaman mümükünü yok gitmez...bu kuşkuyla yaşamaya devam ettikçe psikolojin bozulmaya da devam edecek başka çare yok zaten ayrılmıyorsun da...yani verilecek bi tavsiye yok bence çünkü asla kanıtlayamıyorsun sanırım aldatıp aldatmadığını
Evet ..Ayrılma noktasına geldik fakat annem vefat etti o süreçte ve ben eşimle 2 ay görüşmedim kızımda 1 aylıktı..Boşanıp kardeşlerimle beraber yaşayacaktım,fakat öz babam evine döneceksin bir dahada gelmeyeceksin kocanı çağır dedi ..Doğum sonrası , annemin vefatı ve bu sorunlar artı eşim büyük mücadele verdi affettirdi somut olarak kendini fakat ben güvenemiyorum hala ona ve oda bunu biliyor,bana inanmıyorsun güvenmiyorsun ama göreceksin diyor ne zaman geçecek bu nasıl aşacağım bilmiyorum çok kötü bir durum..

Ben pek affettim o zaman konuşmamalıyım kafasında değilim.
Cidden büyük bir travmayı neden kensi içimde unutmayı, söylenmemeyi seçerek yaşayayım? Elbette ki adamın başının etini yiyip acı çekmesini sağlayacağım. Nasıl canım yandıysa o da her gün huzursuz olsun. Boşanacaksam da herhalde süründürmeden, yeter artık dedirtmeden boşanmam.

Ben eşime tek msj attım ve 1 saat içinde işten eve geldi..Aşırı asabi bir şekilde,yatağımı ayırdım,hatta annemin evine gittim kaldım orada kimseye diyemedim insanlar normal kavga ettik biliyorlardı..Eşimde ağlamalar yalvarmalar yaşadık bunları ama sadece ikimiz bildik durumu..Çok suratına vurdum nasıl yaptın ettin die ama hep inkar etti..

ya gerçekten adatmadıysa... yüzleştirin. o kişiyle...

Eğer gerçekten evliyken böyle birşey yapmışsa nasıl hala beni sevdiğine eminim diyorsunuz yani insan hem evli hemde eşini gerçekten seviyorsa neden başka bir kadına ihtiyaç duysun.. ve sizin bildiğinizi bilmiyorsa imalarla hırsınızı hafifletmeniz yanlış açık açık konuyu açıp neden böyle birşey yaptığını sizin bir davranışından ötürü mü ya da başka bi sebepten dolayı mı yaptığını öğrenmeniz ve bu duruma bi çözüm bulmanız gerek yani hayat böyle geçmez ki..
İnkar etmese çooktan çözerdik ama hep inkar etti hatta konu açılınca hep gerilip kaç kere söyledim yapmadım üzerine gül koklamadım allah şahidim diyor ve konu kapanıyor kavga büyümesin diye..Kabul etse benim onu terkedeceğimimi düşünüyor anlamadım..İspatım olmadığı için sanırım sonuna kadar inkarı seçecek ve bu durumda ben bunu 4 yıldır aşamadım dr. çare olmadı aşmak istiyorum ama..

o yenge dediğiniz kadınla eşinizi yüzleştirdiniz mi? belkide eşiniz doğru söylüyor bu zamanda kimseye güven yok. ama sizden gelen kokuyu bile başkasına anlatması çok çok garip. ne gerek var böyle şeylere

yenge karımdan böyle böyle koku geliyor ben eşşeklik yaptım o gece onu aldattım

Bir erkek gidipte ''yenge'' dediği bir kadına karısını aldattığını ,üstelik karısından koku geldiğini anlatmaz.
Erkek arkadaşı veya erkek akrabası olsa tamam diycem.
Size nasıl mantıklı geldi bu kadına içini dökmesi?

Güven sarsıldı mı hiç birşey eskisi gibi olmuyor.

Ben eski eşimin beni aldattığını öğrendiğimde bana okadar kötülük yaptı boşamadım sabredeyim dedim.

Ama en sonunda aldattığınıda öğrendikten sonra tek celsede g...tüne tekmeyi koydum...

Ben bir dizi film veya bu konuya dair şeyler önümüze geldiğinde yüzüne vuruyorum,ne bileyim insan içinde bile bu tarz muhabbetler açılınca sonrasında aramızda konuştuğumuzda dile getiriyorum..Sana inanmıyorum güvenmiyorum bunu sen yaptın diyorum..Asla sana inanmıyor güvenmiyorum diyorum geriliyor,tek dediği şey günahıma giriyorsun,pişman olacaksın

Bende affedemiyorum,unutmuş gibi davranıyorum ama içimin bir yerinde duruyor atamıyorum bu beni yıpratıyor ayrılmayı denedim evi terk ettim bırakmadı , mücade etti benim için kızımız için her yolu denedi kızımız için şans verdim ama ne kadar beraber olsakta yok aklımdan gitmiyor..Yediremiyorum hırslanıyorum bu sefer eşime tersleniyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikologada gittik beraber geçen yıl unutacaksın diyor dr. eşiniz sizi aldatmamış diyor..

psikolog nasıl emin peki, "eşiniz sizi aldatmamış" demiş.
onu anlamadım.
eşinizle beraber gittiniz de eşiniz mi anlattı olayı?

Siz o yengeyle eşinizi yüzleştirin,bence çok farklı iş var bu işin içinde

Ben bir dizi film veya bu konuya dair şeyler önümüze geldiğinde yüzüne vuruyorum,ne bileyim insan içinde bile bu tarz muhabbetler açılınca sonrasında aramızda konuştuğumuzda dile getiriyorum..Sana inanmıyorum güvenmiyorum bunu sen yaptın diyorum..Asla sana inanmıyor güvenmiyorum diyorum geriliyor,tek dediği şey günahıma giriyorsun,pişman olacaksın

bunu diyip diyipte evli kalmak niye anlamadım ben seninde tavrını

Eğer gerçekten evliyken böyle birşey yapmışsa nasıl hala beni sevdiğine eminim diyorsunuz yani insan hem evli hemde eşini gerçekten seviyorsa neden başka bir kadına ihtiyaç duysun.. ve sizin bildiğinizi bilmiyorsa imalarla hırsınızı hafifletmeniz yanlış açık açık konuyu açıp neden böyle birşey yaptığını sizin bir davranışından ötürü mü ya da başka bi sebepten dolayı mı yaptığını öğrenmeniz ve bu duruma bi çözüm bulmanız gerek yani hayat böyle geçmez k
İnkar etmese çooktan çözerdik ama hep inkar etti hatta konu açılınca hep gerilip kaç kere söyledim yapmadım üzerine gül koklamadım allah şahidim diyor ve konu kapanıyor kavga büyümesin diye..Kabul etse benim onu terkedeceğimimi düşünüyor anlamadım..İspatım olmadığı için sanırım sonuna kadar inkarı seçecek ve bu durumda ben bunu 4 yıldır aşamadım dr. çare olmadı aşmak istiyorum ama..
o zaman size onu söyleyen kişiyle yüzleştirmekten başka çareniz yok..

o "yenge" dediği kişi kim?
yakın akrabası mı?
kadının size konuyu anlattığını biliyor mu?

kadından da huylandım ben.

X