Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

1-bir noktayı merak ettim az çok bu zamana kadar şu abazan bir erkeğin bakışından rahatsız olup yada herhangi size yiyecek gibi bakan erkekten rahatsız olup bunu eşinize anlattınız mı?
2-14 şubatta hediye aldı mı?
3-tartışmalarınızda çekip giderim gibi bir şey dediğinizde "hayır nasıl gidersin çocuk oyuncağı mı bu?" gibi laflar ağazından çıkıyor mu?
4-çevresindeki kız arkadaşlarından dert ortağı olarak adlandırdığı kız yada kızlar varmıydı.
5-kız arkadaşları onu nasıl tanımlıyor?
bu soruların tam cevabını verirseniz belki sorunun sebebi bulunur
1- Hayır
2- Biz 14 şubatı kutlamıyoruz. Bana sık sık hediye alırdı ancak evlenmek üzereyken kesti, ondan beri almıyor. Son doğum günümde hiçbir şey yapmadı.
3- Çekip giderim demem böyle şeyler yapmıyorum tartışınca. Ki zaten gurbetteyim ben. Çat kapı gidecek yerim yok. Ama bu tarz yaklaşımım bir iki kez olmuştu onda da bir daha ağzına böyle şeyler alma demiş kızmıştı. Boşanmanın lafı geçmez evde.
4- Hayır dost derecesinde yakın kız arkadaşı yoktu. Varsa da bana söylememiştir.
5- Onu çok ince, anlayışlı, yardımsever, sıcakkanlı ve konuşmaya açık buluyorlar.

senin veya esinin agzi kokuyor olabilir.
ben de agzim koktugunda veya esimin agzi koktugunda sabahlari falan opusmek istemem.
kendi kokum bile olsa rahatsiz ediyor
cinsellik sirasinda nasil?
O sırada da dudağımdan öpmüyor. Çok nadiren belki.

1- Hayır
2- Biz 14 şubatı kutlamıyoruz. Bana sık sık hediye alırdı ancak evlenmek üzereyken kesti, ondan beri almıyor. Son doğum günümde hiçbir şey yapmadı.
3- Çekip giderim demem böyle şeyler yapmıyorum tartışınca. Ki zaten gurbetteyim ben. Çat kapı gidecek yerim yok. Ama bu tarz yaklaşımım bir iki kez olmuştu onda da bir daha ağzına böyle şeyler alma demiş kızmıştı. Boşanmanın lafı geçmez evde.
4- Hayır dost derecesinde yakın kız arkadaşı yoktu. Varsa da bana söylememiştir.
5- Onu çok ince, anlayışlı, yardımsever, sıcakkanlı ve konuşmaya açık buluyorlar.
Eşinizin ereksiyon problemi var mı? Kaç dakika sürüyor ilişkiniz ortalama?

Hangi sıklıkla cinsel ilişki yaşıyorsunuz? Ve ilişki esnasında sizin bedeninize bakıyor mu? Yoksa kafasını başka yere mi çeviriyor?
Vücudumu pek görmek istemiyor. İlişki sırasında üzerimi bir iki kez örttüğü oldu sanki üşürmüşüm de beni düşünüyormuş gibi. Ama işkillendim. Çıplaklığı güzel bulmuyor davranışları bunu gösteriyor. Çok nüdist içerikli olmadan giyindiysem ancak o zaman ılımlı yaklaşıyor. Haftada bir ilişkimiz oluyor bazen on günü buluyor. Bazen araya seyahat falan girince 2-3 haftaya uzadığı oluyor.

Benımkı de oyle. Gittikçe kendımdan taviz vermeye basladım. Allahtan evlı degiliz. Üzüldüğümü kırıldığımı soyledıgımde iyice sınırlanıyor trip atıyor. Hıcbır tepkımı gösteremez hale geldım

Benimki de oyle... beni kiriyorsun uzuyorsun diyorum birden sinirleniyor. Kendine sinirleniyormus beni uzunce kirinca canimi acitinca.. ben ne hayvan herifim diyormus :KK57:

Vücudumu pek görmek istemiyor. İlişki sırasında üzerimi bir iki kez örttüğü oldu sanki üşürmüşüm de beni düşünüyormuş gibi. Ama işkillendim. Çıplaklığı güzel bulmuyor davranışları bunu gösteriyor. Çok nüdist içerikli olmadan giyindiysem ancak o zaman ılımlı yaklaşıyor. Haftada bir ilişkimiz oluyor bazen on günü buluyor. Bazen araya seyahat falan girince 2-3 haftaya uzadığı oluyor.
Yani kadın vücudunu itici buluyor öyle mi? Peki televizyonda, sokakta güzel bir kadın gördüğün hareketleri nasıl oluyor?

O sırada da dudağımdan öpmüyor. Çok nadiren belki.
ya konuya baktim da, sorun sadece opmemesi degilmis. cinsel olarak da sorunlu, sarilmiyor falan.
yoksa cogunlukla ben de opusmek istemiyorum. ozellikle IKIMIZIN de agzinin tertemiz olmasi sart.
ee gecenin bir yarisi kaldirilinca da agiz kokusu muhakkak oluyor :KK14: esim opmek istese bile ya kafami ceviririm ya da yalandan agzim kapali operim.

Gerçekten ilginç yani. Neyi beğenmiyor sence? Yani kilon mu fazla? Orantısız bir tarafın mı var? Ama bunlar bile evlendiği karısından uzaklaşması için bir neden olmaz. Zorla evlendirmediler ya.

Yani kadın vücudunu itici buluyor öyle mi? Peki televizyonda, sokakta güzel bir kadın gördüğün hareketleri nasıl oluyor?
Dikkatini çeken güzel bir kadın olduğunda ilk an bakıyor, sonra ben görürüm diye çekinip bakmamış gibi yapıyor sanki. Onu kendi çevresi içinde tanıma imkanım pek olmadı. Ancak evlendikten sonra sorguluyorum ama yine ortamını görmüyorum pek arkadaşımız yok yakınımızda. Hepsi uzakta kaldılar taşındık.

Uzak mesafeden sonra pat diye evlendiniz yani. Nasıl olur demiyorum mantığıma ters olsa da olmuş işte. Ama bu çekim günü en başta yoksa sonradan oluşup evlilik noktasına gelmez ki. Ben anlamadım bu işi.
Hayır tatlım önceleri bu çekim vardı cinsel ilişki de çok istiyordu, yakınlaşıyordu. Sonradan böyle olmasını sorguluyorum ben zaten.

Dikkatini çeken güzel bir kadın olduğunda ilk an bakıyor, sonra ben görürüm diye çekinip bakmamış gibi yapıyor sanki. Onu kendi çevresi içinde tanıma imkanım pek olmadı. Ancak evlendikten sonra sorguluyorum ama yine ortamını görmüyorum pek arkadaşımız yok yakınımızda. Hepsi uzakta kaldılar taşındık.

Peki seni sevdiğini hissediyor musun? Bunu nasıl hissettiriyor sana?

Benimki de oyle... beni kiriyorsun uzuyorsun diyorum birden sinirleniyor. Kendine sinirleniyormus beni uzunce kirinca canimi acitinca.. ben ne hayvan herifim diyormus :KK57:
Benımkı kendısıne demez oyle seyler. Varsa yoksa suçlu ben. Ama sımdı hakkını yemeyeyim bırkac hafta önce cok kötü davranmıştım o zaman kafayı yemıstı :KK70: değişik varlıklar su erkekler

benim eşimde işi olmadığı sürece öpmez :KK43::KK43: önceden öyle değildi eskisi gibi olmuyor zaman geçtikçe.
bazen kişilk olabiliyor bazende arkadaşların bahsettiği gibi dış etkenler v.s olabilir

azcık sesini yükselt bak daha kızabiliyomu. eşime sesimi yüseltmim huzursuzluk cıkmasın. yok onu almim huzursuzluk çıkmasın. yok bunu yemim huzursuzluk çıkmasın. ne bu beee kölemiyiz biz. baktın olmuyo al o gecelikleri karşısında çatır çatır yırt bak daha konusabiliyomu. mum dökmüş kedi gibi olur. yırtık donuda kafaısna geçir

X