Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Çünkü gerçek bu. Odada herkesin görmezden gelmeye çalıştığı fil oluyor eşcinsellik Türk toplumunda. Elbette sizin dediğiniz gibi erkekler de var, ama benim dediğim gibi de pekala olabilir. Her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek.
Olasılık olarak tabii ki düşünülebilir. Ancak onunla yaşayan benim. Bilmeden eşcinsel bir filme gittiğimizde bile sonunu getiremeyecek kadar sıkılması tiksinmesi vs... Şüphelenmemi gerektiren durumlar olmadı.

Kızlara olan beğenisini biliyorum, ilk tanıştığımız zamanlarda ne çok kız arkadaşı var diye kıskanmıştım. Biraz çapkın bir yapısı var. İşyeri de öyle ayak üstü bir yer olmadığı için dedektifçilik oynayamıyorum.

Bence sen bazı şeyleri eksik biliyorsun. Gaylarin normal kadın-kadın arkadaşlığından daha çok kız arkadaşı olabilir. Daha iyi anlaşabilirler. Eşinin sevgili boyutundan çok normal sosyal boyutta kız arkadaşı varsa bu olasılığı ortadan kaldırmaz.Artı dedektiflik yapmak ne kadar doğru? Güven yoksa gerisi önemli değil.

Kız arkadaş derken? Sevgili gibi mi? Nasıl yani tanıştığınızda birçok sevgilisi mi vardı?
Hayır. Ancak çok flörtümsü konuşuyordu kızlarla, tabii üslubunu benimle birlikteliğe başladıktan sonra değiştirdi ancak içinde o çapkın yatıyor hala. Seziyorum kadınlara bakışından, kaçamak süzüşünden.

Olasılık olarak tabii ki düşünülebilir. Ancak onunla yaşayan benim. Bilmeden eşcinsel bir filme gittiğimizde bile sonunu getiremeyecek kadar sıkılması tiksinmesi vs... Şüphelenmemi gerektiren durumlar olmadı.
Birlikte ne zaman bir eşcinsel filmine gittiniz ki? Çok yaygın değiller, hatta hiç yaygın değiller. Film adı alabilir miyim?
Sen yine de bir bak bilgisayar geçmişine.

Hayır. Ancak çok flörtümsü konuşuyordu kızlarla, tabii üslubunu benimle birlikteliğe başladıktan sonra değiştirdi ancak içinde o çapkın yatıyor hala. Seziyorum kadınlara bakışından, kaçamak süzüşünden.
Gayler zaten kadın dilinden çok iyi anlarlar, çevreleri de kadın doludur. Flörtü de severler.
Birçoğu da bunu paravan olarak kullanır. Ricky Martin desem?

ters davranıyım diye şartlama kendini kendin gibi ol sadece.arada alttan al ama asla sürekli yapma bunu
Su an annesi cok hasta oldugu icin cok da bencıl olamıyorum ama en azından görüştüğümüz zaman daha rahat oluyorum bazı seyleri konuşmak konusunda. Oyle yani. Neyse arkadasın konusunu kitlemeyeyim:) tesekkur ederim:)

Bence sen bazı şeyleri eksik biliyorsun. Gaylarin normal kadın-kadın arkadaşlığından daha çok kız arkadaşı olabilir. Daha iyi anlaşabilirler. Eşinin sevgili boyutundan çok normal sosyal boyutta kız arkadaşı varsa bu olasılığı ortadan kaldırmaz.Artı dedektiflik yapmak ne kadar doğru? Güven yoksa gerisi önemli değil.
Sanmıyorum, benim yerimde başka bir kadın olsa bana yapmadığı her şeyi ona yapabilecek potansiyeli var. Benim fikrim bu.

Gayler zaten kadın dilinden çok iyi anlarlar, çevreleri de kadın doludur. Flörtü de severler.
Birçoğu da bunu paravan olarak kullanır. Ricky Martin desem?
Çok iyi bildiğim bir mecra değil bu. Araştırıp öğrenmem gerek. Haklı çıkabilirsiniz bu dünyada neler olmuyor ki. Ancak nasıl öğreneceğim?

Benim eşimde ilk zamanlar oyleydi simdi duzeldi merak etme duzelir canım :)

eşiniz okadar çapkınsa başka biriyle birlikte olmasada düşünce olarak takıldığı beğendiği başka bi kadın olabilir.o yüzden sız ona ıtıcı gelebilirsiniz.erkeen boşalmasıda biran önce bitsin istediği için olabilir

öpmüyor deyince diş çürükleri aklıma geldi. dişçiye gittiniz mi?

tiksinmiş olabilir.

Merhaba bayanlar, biz severek evlendik. Evlenmek üzereyken ailesi problem çıkardı ancak onları atlattık. Evlendik, sonra o tutkuyla beni her fırsatta öpmeye çalışan adam gitti, öpmekten kaçınan bir adam geldi. Beni anlayıp belki çözüm bulursunuz diye burada kimseyle paylaşamadığım özelimi istemeden paylaşıyorum. İnsan ne hayaller kuruyor öpülüp okşanmak istiyor bir kadın olarak kendimi ona saklamış olmamla, evlendikten sonra tüm bu isteğinin yok olup gitmesine anlam veremedim. Defalarca konuşmayı denedim yok aşkım bir sorun yok büyütüyorsun diyor. Ancak davranışları öyle söylemiyor. İnsanlık açısından davranışlarda pürüz yok, ama duygusal açıdan hareket yok gibi. İlk aylar dedim ki evlenirken çok stres yaşadık onları atlatalım geçer. Geçmedi. Öpmeye kalkışsam başını çeviriyor. İlişkimizi de oldu bittiye getiriyor özel bir ilgilenme boyutu yok. Bakımlıyım hatta evlendikten sonra kendime daha bir itina göstermeye başladım. Desem ki tiksindiğinden böyle oluyor, evde titiz olan tek kişi benim. Bir erkeğin içinden hiç mi gelmez bir sarılma okşama hissi? Nedir bu? Ne yapacağım ben ne düşünmeliyim?

Tiksinti diye düşünme canım bu tamamen yapıyla alakalı bişey
ben çok duydum oyle sarılmayı opmeyi sevmeyen yapıda erkekler
yapısal bişeydir.
zamanla hoşgörüyle inşallah istediğiniz kıvama gelir :)

dişlerini ayda bir fırçalıyor diyorsunuz
bir yerde okumuştum,adamın kendi ağzı kokuyormuş diş etlerinden dolayı ama sanıyor kız arkadaşının kokuyor onu bırakıyor başka biri ile çıkıyor ve toplam kız sayısı 5-6 olmuş ve hepsinde yanı koku varmış,en sonunda dr gittinde kokunun kendinden olduğunu anlıyor .sizin eşinizinde böyle olabilirmi

X